• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bana saç rengi konusunda yardımcı olur musunuz?

kele_bek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
8
0
36
Ankara
Merhabalar herkese,ben saç rengimi değiştirmek istiyorum ama tam olarak karar verebilmiş değilim.Önerilerinizle bir karar vermek istiyorum.Şu an kendi saç rengim koyu küllü kumral tonlarında...Boya değil,kendi rengi.buğday ten ve yeşil gözlüyüm.beğendiğim bir kaç saç rengi var ama dosya ekleyebilirsem bana yakışıp yakışmayacağı ya da rengin ne olduğu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum =)

ekledim resimleri:

Eklentiler

• $tam burdaki.jpg
    $tam burdaki.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
ikisi de kızıl kahve tonlarında,ikinci fotografta balyajlar var sanırım açıklı koyulu...kendi rengin küllü kumralmış,canlılık verir,yakışır diye düşünüyorum ben cnm...ilk rengı daha cok sevdım ben,doğallık açısından...:1:

Bence yakışır ten rengine ve göz rengine bu saç rengi. Ama güzel bi sonuç almak istiyosan bence fotoğraflarla birlikte kuaföre git; çünkü evde boyadığımız boyalar biraz daha koyu renk oluyor yani kendin boyarsan rengi tutturamayabilirsin :34:

netten o kadar çok fotoğraf indirdim ki aslına bakarsanız dikkatle bakınca birbirine çok yakın farklı tonlar sanki herbiri...forumu incelerken karşılaştım,bazı arkadaşlar bu rengin bakır tarçın olduğunu söylemişler,ama zemin rengim zaten yeterince açık sanırım bende bakır tarçın çokk açık olur...

çikolata karamel boyadı annem kumral saçına,aşırı güzel oldu..
çikolata kahveler fazla kızıl oluyo genelde..
sıcak çikolata da kızılımsı ama güzel..

Back