Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar;
Yanaklarımda sivilce izleri var ve tabi bunun yanı sıra sivilcelerim de var. Bunlar için sabun tavsiye eder misin? Yalnız doğal sabun tavsiye ederseniz mutlu olurum, bazı sitelerde yosun sabunu, papatya sabunu filan diye bahsedilmiş aranızda kullanan var mı bunları? Kullandığınız ve memnun kaldığınız sabunlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
Not: Cildim karma. T bölgesi yağlı.
Arkadaşlar, yüzünüz için sabun içerikli temizleyiciler kullanmayınSabun cildin ph dengesini bozar alkali bir madde olduğu için ve bu da cildi koruyan bariyeri bozar. Bu şekilde de cildinizin sağlığı bozulur; sivilceler, cildin kuruması, vs. kişiden kişiye değişebilen sorunlara neden olur. Şu sabun böyle yapıyor, bu sabun gençleştiriyor, öbürü leke açıyor falan yok arkadaşlar, hiçbir şey kısa yoldan bu tip sonuçlar vermez. Ben 2 aya yakın sabun kullandım yüzümü temizlemek için bu tip sorunlar yapabileceğini bildiğim halde, sadece sonucunu gözlerimle görmek istedim açıkçası :108: ve sonuç; çenemde aylardır sivilce çıkıyor ve her çıkan sivilcenin izi kalıyor. Yaklaşık 2-3 aydır da sabun kullanmıyorum, sivilce sorunuma yönelik ürünler kullanıyorum, bu şekilde azaldı sorunlarım. Mesela ille de sabun tarzı bir ürün kullanacağım diyorsanız sebamed yeşil sabunu öneririm ki kendisi sabun içermeyen bar temizleyici diye geçer, iyidir, güzeldir, fiyatı da uygun ve kaliteli
ve bir de cildinizi temizledikten sonra cilt tipinize göre nemlendirici kullanılmalı. Yağlı/karma cilt diye nemlendirici kullanmamak saçma !! sonuçta neredeyse her markanın cilt tiplerine göre nemlendiricisi var. Cildi nemsiz bırakırsanız bu size ilerde kırışıklık olarak geri döner. Nemsizlik ile yağlılık farklı şeyler bu arada. Nemlendiriciniz yağsız olursa hiçbir sorun kalmaz. Çok özellikli olmasına da gerek yok, sadece nemlendirici özellikli olmalı. Çünkü uzun süre boyunca, yıllarca nemlendirici kullanırsanız, çok fazla kırışıklarınız olmaz ve ileride kırışıklıklardan kurtulmak için uğraşmazsınız. Eğer dışarı çıkarken güneş koruyucu da kullanırsanız, yine kırışıklık sorununuz daha az olur ve daha önemlisi güneşe bağlı cilt lekeleriniz olmaz, böylece bu sorundan da kurtulursunuz. Her şey aslında biraz daha tedbirli ve bilinçli olmada.
Şu sıralar sivilceler yüzünden cildime çok taktım, bu yüzden trilyonlarca mesaj, yazı falan okumuşumdur. Bu yazdıklarım onların sonucu.