• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Bana sabun tavsiye eder misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ebrutolga

FByiÇekemynAntenBağlatsın
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
4.561
18
66
İstanbul
Merhaba kızlar;

Yanaklarımda sivilce izleri var ve tabi bunun yanı sıra sivilcelerim de var. Bunlar için sabun tavsiye eder misin? Yalnız doğal sabun tavsiye ederseniz mutlu olurum, bazı sitelerde yosun sabunu, papatya sabunu filan diye bahsedilmiş aranızda kullanan var mı bunları? Kullandığınız ve memnun kaldığınız sabunlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

Not: Cildim karma. T bölgesi yağlı.

Yosun sabununu önceden denemiştim hiç işe yaramamıştı.
Şuan doktor tavsiyesiyle çamur sabunu kullanıyorum ama tek başına kullanmadığım için iyi gelir/gelmez diyemem.İstersen eczaneye sorabilirsin.

Son düzenleme:
valla canım ben dove klasik kullanmaya başladım iki hafta oldu;)) sivilcelerim söndü bir daha da çıkmadı nazar değmesin aman:))
tavsiye ederim.:16:

bıttım sabunu derim ama yeşil renkli olanından. ben epeydir kullanıyorum yeni sivilce çıkmıyo eskilerin kırmızı lekeriyle uraşıyorum. bıttım sabunu kullandıımdan beri çıkmıyolar ama üstüne iyi bi nemlendirici şart eczanelerde satılan markalardan. bioderma kullanıyorum ben mesela memnunum

Merhaba kızlar;

Yanaklarımda sivilce izleri var ve tabi bunun yanı sıra sivilcelerim de var. Bunlar için sabun tavsiye eder misin? Yalnız doğal sabun tavsiye ederseniz mutlu olurum, bazı sitelerde yosun sabunu, papatya sabunu filan diye bahsedilmiş aranızda kullanan var mı bunları? Kullandığınız ve memnun kaldığınız sabunlarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.

ben günlük ağacı sabunu kullanıyorum otacı nındı yanılmıyorsam.. çok memnunum.. 4 lira.. mis gibi kokuyor sivilce falan da kalmıyor.. bir kil sabunu denemek istiyorum.. lekelere sabun pek bir işe yaramıyor ama tek başına.. hangi sabun olursa olsun

Merhaba kızlar;

Güzel kardeşim ben dün bir kozmetik markette geziyordum cilt analizi yapılıyormuş orda aslında makyaj ürünlerine bakıyordum ben ama kadın sivilcelerimi fark edip bişi kullanıp kullanmadımı sordu kullanmadımı söyleyince indirimde bi ürün var kaçırma dedi netten baktım cidden piyasasına göre oldukça uygun almışım ben bi sabun yanında ikinci %50 indirimliydi. ikisinide aldım
1) zeytinyağlı kükürtlü sabun / selestra markası ' dün aksam kullandım
2)zeytinyağlı bergamotlu sabun /selestra marka' sabah kullandım ( bunu banyoda da kullanabiliryormussun kokusu vücudu dinlendiriyormuş ve arıntırıyormuş .
Demem o ki ilk günden faydası oldu bana gözle görülmücek derecede küçüldüler inş tamamen yok olur yarısı gitti bile.. tek kötü yanı derimde kavlama oldu kükürt kurutuomuş doğalmış yani saf gülsuyu sürdüm şimdi pürüzsüz ve bi rahatsızlık vermedi acil şifalar dilerim umarım bi faydası olur bilgnin.

Güzel kardeşim ben dün bir kozmetik markette geziyordum cilt analizi yapılıyormuş orda aslında makyaj ürünlerine bakıyordum ben ama kadın sivilcelerimi fark edip bişi kullanıp kullanmadımı sordu kullanmadımı söyleyince indirimde bi ürün var kaçırma dedi netten baktım cidden piyasasına göre oldukça uygun almışım ben bi sabun yanında ikinci %50 indirimliydi. ikisinide aldım
1) zeytinyağlı kükürtlü sabun / selestra markası ' dün aksam kullandım
2)zeytinyağlı bergamotlu sabun /selestra marka' sabah kullandım ( bunu banyoda da kullanabiliryormussun kokusu vücudu dinlendiriyormuş ve arıntırıyormuş .
Demem o ki ilk günden faydası oldu bana gözle görülmücek derecede küçüldüler inş tamamen yok olur yarısı gitti bile.. tek kötü yanı derimde kavlama oldu kükürt kurutuomuş doğalmış yani saf gülsuyu sürdüm şimdi pürüzsüz ve bi rahatsızlık vermedi acil şifalar dilerim umarım bi faydası olur bilgnin.

Saol canım teşekkür ederim..:16:

sebamed tavsiye ederim onun haricindede kil sabunu kayısı çekirdeği sabunu defne sabunu olabilir kil sabunu gözenekleri tamizliyo uzun sürede siyah noktalar yokoluyor bunu sebamedde yapıyor yeşilini kullanıp bitirmişdim sebamedin ama beyazı daha etkili oldu bilginiz olsun şimdi beyazı var birde kil sabunumda bitti hemen alıcam

sebamed sabun cildi kurutuyor mu acaba ben likit sabununu kullandım ama insanın yüzünde kalıyor sanki yani sabun gibi olmuyor. sabunda da hem sivilce yapmayan hem decildi kurutmayan sabun olmalı. aslında kullandığım en iyi sabun dove'du sonra yüz temizleme jelleri başka sabunlar falan kullandım cildim bozuldu. Dove sivilce yapıyor diyen de yok herhalde eğer öyleyse en iyisi dove bence.

Merhaba kızlar;

doğacı kayısı sabunu doğacı markalı al çünkü onlar kayısı çekrdeği yağı ve zeytin yağı ile yapıyo ve tamamen saf %100 doğal kullanıyolar haftada 2 kezde kil maskesi yap cildin çok yağlı ise nemlendirici kullanmanı tavsiye etmem çünkü sabun kurutmuyo

doğacı kayısı sabunu doğacı markalı al çünkü onlar kayısı çekrdeği yağı ve zeytin yağı ile yapıyo ve tamamen saf %100 doğal kullanıyolar haftada 2 kezde kil maskesi yap cildin çok yağlı ise nemlendirici kullanmanı tavsiye etmem çünkü sabun kurutmuyo

nem her türlü cilt tipi için gereklidir.önemli olan cilt tipine bilmek ve ona göre uygun nemlendiriciyi seçmek.kullandığımız ürünler cildimizi yağ dengesini düzenlemeye yöneliktir.cildin neme ihtiyacı vardır.bunun için de nemlendirici kullanmak şarttır.yoksa cilt elastikliğini kaybeder,sağlıksızlaşır.

ben sabun olarak günlük ağacı sabunu,nilera okyanus sabunu ve kükürt sabununu kullandım.açıkçası 3ününde faydasını göremedim.günlük ağacı sabununu burada okuyup almıştım diğerlerini ise dr.um önermişti.

canım bende sabun kullanıyodum yosun sabunu berraklık veriyo ben yosun ve kil kullanıyodum ama cildim gerlyodu baya. az önce haber türk de bir program izledim sabun değiil cildinize uygun bi temizleyici kullanın dediler. arkadaşlar söylemş ama imex var diye o olabilr bioderma nın sabunu var sebamed var onlara bakabilirsn. izler için sabn dersen gende pirinç sabunu çıkmış . pirincn cilt beyazlatma gibi bi özelliği var ona bakabilirsn. bide burda arkadaşlar bebek şampuanı kullanıyolar
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...i/492399-parlak-cilt-icin-bebek-sampuani.html buna da bakabilrsn bi :))

benim 25imden sonra yanaklarımda sivilceler çıkmaya başlamıştı yağlı bir cildim de yok oysaki karma.. baya bir denemeden sonra sebamed in clearface sabun ve bakım jelini kullanmaya başladım. artık sivilce çıkmıyor izler de geçmeye başladı. kesinlikle öneririm. ayrıca cildimi de fazla kurutmuyor hafif gerginlik hissediyorum ama hoşuma gidiyor benim..

$Sebamed-Compact-100-gr_716_1.webp

memnunum :)

kükürtlü ardınç sabunu kullanabilirsin yada yüzünü sabunla yıkama boş suyla yıka ardından gül yağı ile sil çok etkilidir ama saf olanı al rosense diğerleri kimyasal dolu cildine zarar verebilirsin

Back
X