Saç Rengi ve Saç Boyama Bana Renk önerirmisiniz ;)

oske.06

Afakanlar basıyor :)
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
4.963
6
116
İstanbul
Merhaba Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.
Sarı saça bayılıyorum ama çok zayıf bir saç yapısına sahibim her sarı denememde kopuyor ve gittikçe dahada cansızlaşıyor saçlarım eskiden daha sağlıklılardı şimdi rengimi değiştirmek istiyorum
daha doğrusu eski rengime dönmek istiyorum ama direk kop koyu yapmak yerine 1-2 ay geçiş rengi kullanmak istiyorum koyu renk saçlı ve şimdiki sarı saçlı fotoğrafım aşağıda
hangi rengi öneriyorsunuz geçiş için

Eklentiler

• $sarı.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 86
  • $kafffee.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
hafif küllü kumralları deneyebilirsin yada palette kahve köpüğü olablir kutuda açık duruyo ama boyayınca açık olmadığını görebiliyorsun alix tüp boya 6.01 garnier color naturals 7.1 veya palette kahve köpüğü bunlar sana yakışacaktır.7.1 veya kahve köpüğü terciğim garnier 7.1 saçı hiç yormuyor tavsiye ederim

Şunu söylemeden de edemeyeceğim sarı da çok güzel hani

Öneriler için teşekkürler hemen sölediğin noları araştırmaya başlıyorum
Ayy teşekkür ederim sarıyı bende beğeniyorum ama bakımlı değilim maalesef artık
yakıştığınıda düşünüyorum ama sürekli topluyorum zaten haftada 1 açıyorsam ancak toplayıncada dipler kabak gibi çıkıyo ortaya :S

bence koyu renkli hali daha güzel bende sarı kullanıyorum mahvediyo saçı ince telliyse koyu renk boyalar saç tellerini daha beliginleştiriyo ve kalınlaştırıyo

bence çokta koyultma cnm tenin açık,sana kumralda çok yakışır diye düşünüyorum.sarının koyu tonları mesela...

canım bu sarı saçı nasıl elde ettin benim de ana rengim siyah şuan da koyu sarı ama ben seninki gibi istiyorum

Son düzenleme:
bence çokta koyultma cnm tenin açık,sana kumralda çok yakışır diye düşünüyorum.sarının koyu tonları mesela...

sarı karamel bi renk var sanırım sende öle bişiden bahsediyorsun
oda güzel bir renk ama bana gidermi bilemedim.

canım bu sarı saçı nasıl elde ettin benim de ana rengim siyah şuan da koyu sarı ama ben seninki gibi istiyorum

Canım profiline baktım ama maalesef Ankarada yaşamıyormuşssun
Ankarada olsaydın sana kuaförümü söylerdim
daha önce bi çok kez denedim sarı olmayı ama sadece bu kuaför bu kadar güzel renk tutturuyo :)

ikiside yakışmış size sarı daha iyi gibi

sarı renkteee gösterişli duruyor insan kahvede normalll :)
mesela simsiyah upuzun bakımlı bi saç görsem dönüp bakmam ama uzun sarı bi saç görsem dönüp bakarım daha gösterişli geliyor:)
bence ne koyu ne açık yap cnmmm bal köpügü kahve köpügü renkleri güzell:)yada kumral:)

ya aklıma girdilerr sarı kalcam galiba :S

bence açık tonlar daha guzel durmus değişm istiyosan açık kumral yada kahve köpüğü tarzı bişiler yapablrsn ama çok koyultma derim

canım ben de seninle aynı durumdayım.bakır renginden platin sarıya döndüm aylarımı aldı ve ilk başlarda saçlarımdan çok memnundum.ama şimdi fön bile çekemiyorum nerdeyse aşırı kırık var saçlarımda.senin gibi ince telli ve zayıf saçlarım.maskeler bakımlar bile artık bir işe yaramıyor.sarı saçlarımı böyle taşımaktansa saçlarımı koyultmaya karar verdim.ara renk olarak da açık kumral istiyorum.hem boya aktıkça güzel bir görüntüsü de olur.ama benim takıldığım konu dip boyalarım geldiği için boyayı kullandığımda diplerle uçurum bir fark olur mu saçlarımda.birtek o kafamı karıştırıyor.

buarada koyultmaya karar verdiğinde karamel tonları da iyi duracaktır.ten rengimiz de benziyor zaten denedim daha önce ordan biliyorum:)

sonradan pişman olabilirsin bence 7.1 deneyebilirsin ya da kahve köpüğü tarzda renkler doğal saçından ziyade şu an ki renk süper teninede oturumuş yani

bence ister bakırlı ister küllü olsun 7 ve 8 lerde gez 7 nin altına inme çok koyu olur bir de madem çok koyu istemiyorsun palette dene koleston hem koyu tutuyor hem de daha çok yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…