• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana Ne Renk Saç Yakışır(Resimli)

3. foto güzelmiş canım ben bal köpüğü karamel tonları diyorum doğal olur biraz daha.Platin demiş arkadaşlar ama çok fazla olgun gösterir diye düşündüm seni tabi yinede sen bilirsin

Öncelikle evet her renk yakışır belki ama senin yüzüne ya siyah yada platin sarısı mükemmel olur. Ara renkler daha silik durur bence.Kırmızı da olabilir ama çilek kırmızısı gibi kırmızılar.

merhaba canim.bencede 3.fotodaki sacin sana daha guzel yakisiyor.:2:

3. foto güzelmiş canım ben bal köpüğü karamel tonları diyorum doğal olur biraz daha.Platin demiş arkadaşlar ama çok fazla olgun gösterir diye düşündüm seni tabi yinede sen bilirsin
Canım sarı saçla hiç aram yok, sevmiyorum yani. Bir de yaş itibariyle yapmam yapacağım varsa da. 18 yaşındayım daha.

Öncelikle evet her renk yakışır belki ama senin yüzüne ya siyah yada platin sarısı mükemmel olur. Ara renkler daha silik durur bence.Kırmızı da olabilir ama çilek kırmızısı gibi kırmızılar.

Ara renkleri uzun süre kullanamıyorum zaten canım, sıkılıyorum hemen. Platin sarısı düşünmüyorum , o zaman biraz kızıl kullanırım hevesimi alana kadar sonra siyaha devam :)

Arkadaşlar daha önce denemediğim saç rengi kalmadı, Kızıl denedim, kahve denedim, en sonunda siyaha boyadım. Şu an saçım siyah ama aktı baya bir, bir de sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sizce bana ne renk saç yakışır?Eki Görüntüle 334852 Eki Görüntüle 334854 Eki Görüntüle 334853

Arkadaşlar bilgisayarım kitlendiğinden 3 konu ard arda açılmış yanlışlıkla, kusura bakmayın.

senin gözlerin yeter canım.sana her renk yakışır.maşallah nazar olma :)

İlk resimdeki saç rengin süper bence siyahta çok yakışmışşş ya gözlern daha bi ortaya çıkmış
bir de ilk resimdeki pembe ruj markasını öğrenebilir mym ? :)

Son düzenleme:
İlk resimdeki saç rengin süper bence siyahta çok yakışmışşş ya gözlern daha bi ortaya çıkmış
bir de ilk resimdeki pembe ruj markasını öğrenebilir mym ? :)

Rujum she markaydı canım sanırım o zaman, o fotoğraf geçen yaz çekildi ben de o yüzden tam hatırlamıyorum. Ama şu an yeşil renkte olan sürünce kırmızımsı yapan japon rujlarından kullanıyorum. Carmina marka.

Back