- Konu Sahibi yesilmavigri
3. foto güzelmiş canım ben bal köpüğü karamel tonları diyorum doğal olur biraz daha.Platin demiş arkadaşlar ama çok fazla olgun gösterir diye düşündüm seni tabi yinede sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sarı saçla hiç aram yok, sevmiyorum yani. Bir de yaş itibariyle yapmam yapacağım varsa da. 18 yaşındayım daha.3. foto güzelmiş canım ben bal köpüğü karamel tonları diyorum doğal olur biraz daha.Platin demiş arkadaşlar ama çok fazla olgun gösterir diye düşündüm seni tabi yinede sen bilirsin
Öncelikle evet her renk yakışır belki ama senin yüzüne ya siyah yada platin sarısı mükemmel olur. Ara renkler daha silik durur bence.Kırmızı da olabilir ama çilek kırmızısı gibi kırmızılar.
bence de sarı ve bakır tonları harika olur aslında üç resimde de çok hoş gözüküyorsun
merhaba canim.bencede 3.fotodaki sacin sana daha guzel yakisiyor.:2:
O kızıl bir tonun akmış hali canım. Tekrar zor elde ederim biraz :/
elde edemesen bile problem degil.masallah cok guzelsin sonunda kendine en iyi yakisani bulacaksin
Arkadaşlar daha önce denemediğim saç rengi kalmadı, Kızıl denedim, kahve denedim, en sonunda siyaha boyadım. Şu an saçım siyah ama aktı baya bir, bir de sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sizce bana ne renk saç yakışır?Eki Görüntüle 334852 Eki Görüntüle 334854 Eki Görüntüle 334853
Arkadaşlar bilgisayarım kitlendiğinden 3 konu ard arda açılmış yanlışlıkla, kusura bakmayın.
senin gözlerin yeter canım.sana her renk yakışır.maşallah nazar olma :)
İlk resimdeki saç rengin süper bence siyahta çok yakışmışşş ya gözlern daha bi ortaya çıkmış
bir de ilk resimdeki pembe ruj markasını öğrenebilir mym ? :)