• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ne olur akıl verinnn 🥹

Sizce hamilelik?

• Varmı

OY: 0 0,0%
  • Bir ihtimal var mı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    4

nisanurs98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
2.494
628
43
26
Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum lütfen bana yardımcı olun

Benim son adet tarihim 12 Aralık

8 Ocak da beta aldılar 0,500 çıktı

10 Ocak da beta verdim 0 çıktı

Fakat regl olmadım adetim 2 gün gecikti şuanda eğer yarında olmazsam 3 gün olacak gecikme ve devamlı adet olcakmış gibi ağrı hissediyorum yalnızca belimde ama kasıklarımda hicbirsey yok , akıntı geliyor su gibi böyle ve goguslerimde yanmami desem sizlamamı desem ne var bunları yaşıyorum. Hiçbiri psikolojik değil lütfen yardımcı olun.

Doktor 17sine kadar adet olmazsan tekrarlayalım testi dedi.

Bu şekilde olup pozitife dönen varmı acaba ?

Adet dongum bu şekilde lütfen bana biri akıl versin , sizce 0 a inmiş bir beta hcg adeti getirtmesi gerekmez miydi ? Ama bugün sabah vermeme nazaran hiç gelen giden yok ve su gibi akıntı geliyor arada devamlı sıkışık oluyorum idrara da

Eklentiler

• 1000029244.jpg
    1000029244.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000029243.jpg
    1000029243.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 14
Benim görüşüm olsaydı bukadar belirtiye karşılık en azından 5 üzeri bir beta illaki çıkardı iltihap vs de olmuş olabilirsiniz ozamanda ağrı yapabiliyor adet gecikmesi için bişey diyemiyorum hayırlısı
Kan falan da aldı hicbirsey çıkmadı tertemiz sonuçlar , benim adetim çok düzenlediir bu denli gecikmez kafam karıştı benim de hastanenin yanılma payı olma ihtimali varmı acaba

Fakat regl olmadım adetim 2 gün gecikti şuanda eğer yarında olmazsam 3 gün olacak gecikme ve devamlı adet olcakmış gibi ağrı hissediyorum yalnızca belimde ama kasıklarımda hicbirsey yok , akıntı geliyor su gibi böyle ve goguslerimde yanmami desem sizlamamı desem ne var bunları yaşıyorum. Hiçbiri psikolojik değil lütfen yardımcı olun.

Adet dongum bu şekilde lütfen bana biri akıl versin , sizce 0 a inmiş bir beta hcg adeti getirtmesi gerekmez miydi ? Ama bugün sabah vermeme nazaran hiç gelen giden yok ve su gibi akıntı geliyor arada devamlı sıkışık oluyorum idrara da
0’a inmiş beta adeti getirir diye birşey yok.
Bu hormon gebelik olursa yükselir. Her ay inip çıkan birşey değil.

Progesteron 0 a düşünce regl başlar.

Geç döllenmeden başka bir ihtimal gözükmüyor şuan için. 1 hafta daha bekleyin bakalım hayırlısı olsun 🤲🏼

Kan falan da aldı hicbirsey çıkmadı tertemiz sonuçlar , benim adetim çok düzenlediir bu denli gecikmez kafam karıştı benim de hastanenin yanılma payı olma ihtimali varmı acaba
Yani çok zannetmiyorum ama siz genede olmassaniz tekrar bı baktırın evde test vs denediniz mi hiç

0’a inmiş beta adeti getirir diye birşey yok.
Bu hormon gebelik olursa yükselir. Her ay inip çıkan birşey değil.

Progesteron 0 a düşünce regl başlar.

Geç döllenmeden başka bir ihtimal gözükmüyor şuan için. 1 hafta daha bekleyin bakalım hayırlısı olsun 🤲🏼
Çok teşekkür ederim 🥹 doktorum da olmazsan 17sinde tekrarlariz dedi 🥹

Yani kesin olan kan tabiki ama ne olacağı belli olmaz umarım gonlunuzdeki olur :)
İnşallah çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için 🤲 rabbim ol derse herşey olur beklemeye devam mecburen ama anladığım kadarıyla ihotmal çok az sanirim

Beta hcg’nin adet getirtme gibi bir görevi yokki. Kan testlerine göre hamile değilsiniz. Eğer kist de yoksa mevsimsel geçişlerden dolayı, yolculuktan dolayı ve hatta bunu kafanıza taktığınız için bile gecikebilirsiniz. Regl herşeyden etkileniyor. Sabırla bekleyin bu kadar kafanıza takmayın.

Emin olmamakla beraber beta 0 çıkamaz diye biliyorum test yanlış demektir gibi bişey okumuştum ama emin değilim dediğim gibi. Onun dışında psikolojik olamaz demişsiniz ama gayette olabilir çünkü baya takılmış görünüyorsunuz konuya. Doktorunuzun dediği gibi biraz daha çok da takmadan bekleyin ve testi tekrarlayın. Geç döllenme olasılığı var. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Beta hcg’nin adet getirtme gibi bir görevi yokki. Kan testlerine göre hamile değilsiniz. Eğer kist de yoksa mevsimsel geçişlerden dolayı, yolculuktan dolayı ve hatta bunu kafanıza taktığınız için bile gecikebilirsiniz. Regl herşeyden etkileniyor. Sabırla bekleyin bu kadar kafanıza takmayın.
Tamam çok teşekkür ederim

Emin olmamakla beraber beta 0 çıkamaz diye biliyorum test yanlış demektir gibi bişey okumuştum ama emin değilim dediğim gibi. Onun dışında psikolojik olamaz demişsiniz ama gayette olabilir çünkü baya takılmış görünüyorsunuz konuya. Doktorunuzun dediği gibi biraz daha çok da takmadan bekleyin ve testi tekrarlayın. Geç döllenme olasılığı var. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Şimdi takmaya baslaidm öncesinde boyle değildi gecikme oldu kanda çıkmadı ve hala gelmeyince biseymi var diye aklıma gelmedi degil

Back