Merhaba hanımlar.38 yaşındayım ve 9 yaşında bir kızım var.Evlendikten 4 yıl sonra kızıma kavuştum.Pko hastasıyım.Bu sebeple ilk 4 yıl her türlü ilaç ,tedavi ,ve hatta aşılama dahi oldum.Cok zor günler geçirdim.Uzun uzadıya anlatmak isterim bir gün yaşadıklarımı ve hiç hazır hissetmedigim bir anda kızımın haberini alışımı.Sizlere moral olsun diye.Yine bu forumu takip ediyordum o zamanlarda.Suan ki durumum çok çok farklı.Dogumdan sonra yaklaşık bir yıl korunduk sonra herşeyi akışına bıraktım çünkü ben pko hastasiydim ve nasılsa olmaz birşey diye düşündüm.Biliyorum çok yanlış,cahilce bir düşünce ama ...Kızım son 2 senedeir kardeş diye çok ısrar etmeye başladı.Halbuki yaklaşık 7 yıldır hiç korunmadik.Bekarligimdan beri aşırı düzensiz olan regl tarihlerim de (o kadar duzensizdi ki 50 günü buluyordu)doğumdan sonra normale döndü.son iki yıldır telefonuma yüklediğim uygulamada bütün kayıtların mevcut 28 günde bir regl oluyordum.Ta ki geçen aya kadar.27 Nisan'da regl oldum bat bayramin birinci günü olması gerekliydi.Ama ben yumurtalama dönemimde mahvoldum,göğüslerim kafam kadar ve açıyordu,kasıklarımda ağrı ,vücudum ise ödem yaptı hatta diyet ve yürüyüş yapmama rağmen 2 kilo almıştım.Ve adetim 8 gün önce geldi,hem de o kadar sancılı ki...yani 18 Mayıs'ta regl oldum tam 21.gunde.Cok şaşırdım çünkü hiç bu kadar erken olmamıştı.Hava degisimidir diye düşündüm ,vesvese yapma aşamasını çabuk atlattım.Bugun 17.gunumdeyim ve bat 13 Haziran.Oglenden beri baş dönmem ,hafiften bulantı ,ve 2 gündür yine göğüslerim de aşırı hassasiyet var.Bana ne oluyor inanın çözemedim.Hamile olduğumu asla düşünmüyorum çünkü bu zamana mutlaka anlasilirdi.Hipertansiyon hastasıyım 3 yıldır,ve bu kadar düzenli giden donemlerim ne oldu da bu ay böyle allak bullak oldu.Uzerine görmede bu kadar çok kanama olamazdı ...Çok şaşkınım ,benimle benzer durumlari yaşayan arkadaşlar vardır diye paylaşmak istedim acikcasi.Okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim