Kesinlikle öyle teşekkür ederimAy boşver sanane psikoloğun başı yanacak mi yanmayacak mi.kurtulduguna bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyle teşekkür ederimAy boşver sanane psikoloğun başı yanacak mi yanmayacak mi.kurtulduguna bak
Kesinlikle öyle ben zaten o kısmı aştım anlık birşeydi hissettiğim belki biraz içimi sakinleştiririm diye yazmıştım zaten o dönem yaşadıklarımı bol uyku bol ağlama bol konuşma ile aştım. hayatım yine kaldığı yerden devam ediyor işimdeyim çalışıyorum dedim ya o dün gece anlıktı hissettiğim paylaşıp dertleşme ihtiyacıydı ama farklı algılandı ne diyelim :)
Aynen,yıllar sonra bile olsa tecelli ediyorİlahi adalet hep var, yeterince sabredersen..
Kendımı degıstırmedıgı surece onunla da mutlu olamaz şimdi cicim ayları flört dönemi. Eger adam narsıstse kadına üzüldüm simdidenAklım almıyor bu akşam bir şekilde öğrendim eski nişanlım yıllarımı tükettiğim adam bir psikologla beraber. E hani adamın yaptıkları birebir narsistlikti terapimdeki doktor öyle demişti. şu an paylaşımlardan anlaşılan hatun yüceltilme döneminde kalpler iltifatlar havada uçuşuyor.ilk zamanlardan sonra Bana küsüp konuşmayan adam şimdi iletişime açık mı olacak , manipülasyonlarını Nasıl yapacak bu kız psikolog. bunları hiç anlamayacak mo nereye kadar oyununu oynayabilecek? Anlamıyorum ilahi adalet var mı artık sorgular oldum . Yine mutlu yine sahnesini kurmuş oyununu oynuyor ben de hayatıma nasıl devam edebilirim kime güvenebilirim giden özgüvenim gelecek mi hala bınları düşünüp durıyım
+1 :)Bir narsistle 6 yıl sevgili olmuş biri olarak konusucam
Er ya da geç o kız da yasayacak yasadıklarını...
Benden oncekiler de yaşamış