- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
işte sırf o yaşadığın ağır şeylerden kurtulduğun için şükretseneHırs değil bu yaşattıkları çok ağırdı yazsam anlaşılmayacak yine
Birileri bize bir şey yapıyor ama çoğunlukla buna biz izin veriyoruz. Belki de karşısındaki sana davrandığı gibi davranmasına izin vermiyordur.İnanın takip etmiyorum bir anda eniştesi daha önce ekli olduğu için sayfasından gördüm. Gittiğim psikolog tanıdığım değildi daha önce konu açmadım ama cok ben olmaktan cıktıgjö bi nişanlılık geçirdim pasif kabuğuna çekilen bi insan oldum en son bana antidepresan içeceksin diye baskı yaptıgında psikologa gittim. Bınu demesindeki neden onların her dediğine evet demeyi öğrenmem gerektiğiymiş
Aynısını ben yazacaktımtam kendi doktorunu bulmuş belki kadın tedavi eder..
Çok afedersiniz ama uslubunuza dikkat etmek zorundasınız Herkesin üzüldüğü kızdığı bir an olabilir bunu buraya paylaştım çünkü içimden geçen o an oydu zaten dillendirip kimseyle konuştuğum ya da insanları rahatsız ettiğim yok burada bu kadar sert konuşan arkadaşlar ve siz hiç mi hatanız yok hiç mi üzüldüğünüz bir şey yok sizi kimse üzemedi mi dört dörtlük müsünüz?? Gerçekten bir hakaretleriniz eksik kalmış. Olması gerektiği gibi üslubuna dikkat ederek hem yanlışımı hem yapmam gerekenleri söyleyen arkadaşları ayrı tutuyorumsize ne size ne
İster mutluluk kurar ister oyun oynar ister bu yüceltme dönemini sonsuza dek yaşatır
İlahi adalet dedıgınız kavram dünya için geçerli değil sadece
diyenler öyle diyor
Madem inanıyorsunuz
Artık milleti de kendinizi de rahat bırakın
Ay boşver sanane psikoloğun başı yanacak mi yanmayacak mi.kurtulduguna bakAklım almıyor bu akşam bir şekilde öğrendim eski nişanlım yıllarımı tükettiğim adam bir psikologla beraber. E hani adamın yaptıkları birebir narsistlikti terapimdeki doktor öyle demişti. şu an paylaşımlardan anlaşılan hatun yüceltilme döneminde kalpler iltifatlar havada uçuşuyor.ilk zamanlardan sonra Bana küsüp konuşmayan adam şimdi iletişime açık mı olacak , manipülasyonlarını Nasıl yapacak bu kız psikolog. bunları hiç anlamayacak mo nereye kadar oyununu oynayabilecek? Anlamıyorum ilahi adalet var mı artık sorgular oldum . Yine mutlu yine sahnesini kurmuş oyununu oynuyor ben de hayatıma nasıl devam edebilirim kime güvenebilirim giden özgüvenim gelecek mi hala bınları düşünüp durıyım
Kesinlikle öyle ben zaten o kısmı aştım anlık birşeydi hissettiğim belki biraz içimi sakinleştiririm diye yazmıştım zaten o dönem yaşadıklarımı bol uyku bol ağlama bol konuşma ile aştım. hayatım yine kaldığı yerden devam ediyor işimdeyim çalışıyorum dedim ya o dün gece anlıktı hissettiğim paylaşıp dertleşme ihtiyacıydı ama farklı algılandı ne diyelim :)Seni çok iyi anlıyorum insan duyunca biraz hani ya onca ahım nereye gitti diyor ama değmez ki üzülmeye. Ya ben eski nişanlımdan ayrıldım çocuk 7 ay sonra nişanlanıp evlenince çok sevindim evlendi diye çünkü her yerde arabayı üzerime sürüyordu karşıma çıkıp korkutuyordu. kızda ne yalan söyliyim benden zayıf ve güzeldi biraz sinsiye benziyorsa da Allah var taş olurum güzel kız vallabırakın şu eskinizin yenilerini önünüze bakın mutlu olamamışsınız işte uyuşmamış bir şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?