Bana moral olur musunuz :(

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Kronik vajinal mantar tedavisi görüyorum 3-4 aydır mantarın kronik olması gebeliğe engel mi mantar olup hamile kalan var mı güzel mesajlarınıza ihtiyacım var lütfen

Kronik vajinal mantar tedavisi görüyorum 3-4 aydır mantarın kronik olması gebeliğe engel mi mantar olup hamile kalan var mı güzel mesajlarınıza ihtiyacım var lütfen
Bu rahatsızlığın hamileliğe engel oldugunu görmedim kuzenimdede vardı Maşallah iki kızı var.

Hamile kalmadan önce de mantar problemi var mıydı peki canım
Evet bekardı ozamanlar hatta sıkıntı yaşıyordu sürekli kaşıntısından bahsediyordu evlendi hala vardı ve hemen hamile kaldı. İnşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmaz. Bukadar stres yapmayın

Evet bekardı ozamanlar hatta sıkıntı yaşıyordu sürekli kaşıntısından bahsediyordu evlendi hala vardı ve hemen hamile kaldı. İnşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmaz. Bukadar stres yapmayın
Mantar olduğunu doktor mu dedi peki akıntısı oluyormuydu peynir gibi kusura bakmayın böyle açık açık soruyorum ama bu moralimi yerine getirmem lazım bu güzel yorumlariniz içinde ayriyeten teşekkür ederim

Mantar olduğunu doktor mu dedi peki akıntısı oluyormuydu peynir gibi kusura bakmayın böyle açık açık soruyorum ama bu moralimi yerine getirmem lazım bu güzel yorumlariniz içinde ayriyeten teşekkür ederim
Estagfirullah rica ederim bende zaten canınızı sıkmayın diye stres yapmayın diye yazıyorum. Doktora gitmişti tabiki o çok şikayetçiydi, hamile kaldı bebiş olunca mantarıda gitti şuan gayet iyi ikinci kızı 6 aylık minnoşum dünya güzeli ahh özlemim depreştii

Allah bağışlasın canım Rabbim inşallah bana da nasip eder benimde geçmek bilmiyor naptiysam olmadı ne ilaçlar kullandım ama nafile

Bu arada çamaşırınızı ütüleyip giymenizi adet dönemindede gerekli olmadıkça kağıt havlu çok kullanmayın penye kumaşlar kullanın zaten biliyorsunuzdur, vajinal akıntı olunca temizliğe çok dikkat etmek gerek. Umarım geçer. Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah. Amin

Amin inşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepsine uyuyorum ama geçmiyor maalesef inşallah bir gün geçer bebeğime kavusurum bende

Clotrimazol kullan hem fitili hemde kremi var kremini sürdüm inanamazsin bugün sürdüm anında kesti şok oldum

kızlar bende de var doktorun verdiği ilaçları 5 gün kullandım ama hala akıntı ve kaşıntı devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…