Bu rahatsızlığın hamileliğe engel oldugunu görmedim kuzenimdede vardı Maşallah iki kızı var.Kronik vajinal mantar tedavisi görüyorum 3-4 aydır mantarın kronik olması gebeliğe engel mi mantar olup hamile kalan var mı güzel mesajlarınıza ihtiyacım var lütfen
Hamile kalmadan önce de mantar problemi var mıydı peki canımBu rahatsızlığın hamileliğe engel oldugunu görmedim kuzenimdede vardı Maşallah iki kızı var.
Evet bekardı ozamanlar hatta sıkıntı yaşıyordu sürekli kaşıntısından bahsediyordu evlendi hala vardı ve hemen hamile kaldı. İnşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmaz. Bukadar stres yapmayınHamile kalmadan önce de mantar problemi var mıydı peki canım
Mantar olduğunu doktor mu dedi peki akıntısı oluyormuydu peynir gibi kusura bakmayın böyle açık açık soruyorum ama bu moralimi yerine getirmem lazımEvet bekardı ozamanlar hatta sıkıntı yaşıyordu sürekli kaşıntısından bahsediyordu evlendi hala vardı ve hemen hamile kaldı. İnşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmaz. Bukadar stres yapmayın
Estagfirullah rica ederim bende zaten canınızı sıkmayın diye stres yapmayın diye yazıyorum. Doktora gitmişti tabiki o çok şikayetçiydi, hamile kaldı bebiş olunca mantarıda gitti şuan gayet iyi ikinci kızı 6 aylık minnoşum dünya güzeli ahh özlemim depreştiiMantar olduğunu doktor mu dedi peki akıntısı oluyormuydu peynir gibi kusura bakmayın böyle açık açık soruyorum ama bu moralimi yerine getirmem lazımbu güzel yorumlariniz içinde ayriyeten teşekkür ederim
Allah bağışlasın canımEstagfirullah rica ederim bende zaten canınızı sıkmayın diye stres yapmayın diye yazıyorum. Doktora gitmişti tabiki o çok şikayetçiydi, hamile kaldı bebiş olunca mantarıda gitti şuan gayet iyi ikinci kızı 6 aylık minnoşum dünya güzeli ahh özlemim depreştii
Bu arada çamaşırınızı ütüleyip giymenizi adet dönemindede gerekli olmadıkça kağıt havlu çok kullanmayın penye kumaşlar kullanın zaten biliyorsunuzdur, vajinal akıntı olunca temizliğe çok dikkat etmek gerek. Umarım geçer. Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah. AminMantar olduğunu doktor mu dedi peki akıntısı oluyormuydu peynir gibi kusura bakmayın böyle açık açık soruyorum ama bu moralimi yerine getirmem lazımbu güzel yorumlariniz içinde ayriyeten teşekkür ederim
Amin inşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepsine uyuyorum ama geçmiyor maalesef inşallah bir gün geçer bebeğime kavusurum bendeBu arada çamaşırınızı ütüleyip giymenizi adet dönemindede gerekli olmadıkça kağıt havlu çok kullanmayın penye kumaşlar kullanın zaten biliyorsunuzdur, vajinal akıntı olunca temizliğe çok dikkat etmek gerek. Umarım geçer. Rabbim hayırlısıyla sizede nasip etsin inşallah. Amin
Clotrimazol kullan hem fitili hemde kremi var kremini sürdüm inanamazsin bugün sürdüm anında kesti şok oldumKronik vajinal mantar tedavisi görüyorum 3-4 aydır mantarın kronik olması gebeliğe engel mi mantar olup hamile kalan var mı güzel mesajlarınıza ihtiyacım var lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?