- 3 Şubat 2018
- 6.279
- 24.411
- 348
- 28
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Bunu demeyecektin.. Yandın sen.beğenen kadın değil de bu adam tuhaf geldi bana. instası açık olan biri sonuçta belli ki tanıdık tanımadık millet kendini takip etsin istiyor. rahatsızlık duymuyor. ne diye bu kadının beğenisi ona tuhaf gelmiş? acaba onun aklı bu kadında mı
abovv gene civcivli konuya bilmeden daldım ama napayım ya. adam resmen istihbarat istemiş evli kadınla alakalıBunu demeyecektin.. Yandın sen.
Koşa koşa heyecanlı bir şekilde aşgooom beni beğendiler diye tavana tavana vurmuş ya, tamam dışından onu yapmamış ama bi ağzı yüzü ayrılmış Brad'in belli.
Senin ki taş taşta herkese taş en yakın arkadaşlarına bileValla benimki taş kusura bakmayın
Yaşlar 12 sandım ama evli kadın falan var işin içinde kafalar pırıl pırılSelam herkese.
Şimdi belki büyük birşey değil ama aklıma takıldı
Flört ettiğim bir çocuk var . Henüz ilişkimiz yok ama hoşlanıyoruz birbirimizden.
Neyse bugün bana arkadsslarına benden mi bahsettin dedi yoo ne alaka dedim .benim fotomu beğenmiş biri seninle arkadaş ınstada dedi şok yaşadım ufak çaplı.Sadece yakın 2 arkadasuna anlatmıştım böyle böyle biri var çok hoşanıyorım falan diye .Bu kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadası bu arada Yani olayı bilen kızın arkadası belki o anlatmış olabilir diye belirtiyorum bu detayı
Bu çocuğun instası dışarı açık keşfete mi düştü acaba fotolar bilmeden beğendi.Yada profilini inceleyip mi bilemedim.
Bu arada bu kadın evli ve evliliğinde sorunlar olduğunu biliyorum. Daha önce aldatıldığını eşi tarafından ve kendisi de aldatmış böyle bir şey beni ilgilendirmez tabi ama .
Benimki yakışıklı gayet çoğu kadınun beğenebileceği bir tip.
Bilemiyorum neden böyle bir şey oldu?
Aklı ondaysa gidebilir sıkıntı yok banabeğenen kadın değil de bu adam tuhaf geldi bana. instası açık olan biri sonuçta belli ki tanıdık tanımadık millet kendini takip etsin istiyor. rahatsızlık duymuyor. ne diye bu kadının beğenisi ona tuhaf gelmiş? acaba onun aklı bu kadında mı
Bende onu demek istiyorum işte de neyse önemli değil artık.Ben tesadüflere inanmam. Bu olayda da kasti olan şeyler var. Dikkat edin bu kadına bence. Yanlışlıkla yaptı, keşfete düştü diye düşünmek bana saflık gibi geldi :)
Ben bu tip insanların özel hayatında sorunlu pasif bireyler olduğunu düşünüyorum.Gerçekten insanı çıldırtan tuhaf üyeler ve tuhaf konuları da var, kabul. Bazen geyik oluyor, bazen üsluplar sertleşiyor, polemik oluyor ona da amennâ. Polemik ve sert üsluptan ban yiyen biriyim hatta. Bazı üyelere karşı bam telime basınca ağzıma geleni saydığım da oldu.
Ama neredeyse her konuda seviyesiz, bol emojili, saçma, Cennet Mahallesi kıvamında yorumlar yapıp, her konunun cılkını çıkarıp, cıvıtmak, üstüne sıvamak, bulaşmak neden? Konu sahibinin satır aralarından ne duymak istediği ortada, arkadaşının evliliğinin kötü gittiğini belirtmesi hinlik, mesajlara gereksiz yükseldi, savunmuyorum da; fakat sen ondan betersin. Tencere dibi kara seninki ondan kara. Kendini savunacaksın diye de tüy dikiyorsun. Çoğu zaman kabak tadı veriyorsun. Ayarın hiç yok @bubendegilim Tamam ben de geyiği seviyorum da ilkokul seviyesinde dalga geçerek değil. Birkaç saatlik konuya 80’e yakın mesajÖzellikle sayende bomboş 20 küsür sayfa.
Tüm yorumlara yooo diye cevap vermen pekiharika inanilmaz tatli aşkın canını, kapmak istiyorlar aman sıkı tut bebisim
Böyle yapmayın elinizden kaçırırsınızSelam herkese.
Şimdi belki büyük birşey değil ama aklıma takıldı
Flört ettiğim bir çocuk var . Henüz ilişkimiz yok ama hoşlanıyoruz birbirimizden.
Neyse bugün bana arkadsslarına benden mi bahsettin dedi yoo ne alaka dedim .benim fotomu beğenmiş biri seninle arkadaş ınstada dedi şok yaşadım ufak çaplı.Sadece yakın 2 arkadasuna anlatmıştım böyle böyle biri var çok hoşanıyorım falan diye .Bu kız benim çok yakın bir arkadaşımın arkadası bu arada Yani olayı bilen kızın arkadası belki o anlatmış olabilir diye belirtiyorum bu detayı
Bu çocuğun instası dışarı açık keşfete mi düştü acaba fotolar bilmeden beğendi.Yada profilini inceleyip mi bilemedim.
Bu arada bu kadın evli ve evliliğinde sorunlar olduğunu biliyorum. Daha önce aldatıldığını eşi tarafından ve kendisi de aldatmış böyle bir şey beni ilgilendirmez tabi ama .
Benimki yakışıklı gayet çoğu kadınun beğenebileceği bir tip.
Bilemiyorum neden böyle bir şey oldu?
Ooo onun üstünden yıllar geçtiBöyle yapmayın elinizden kaçırırsınız
Özgüvensiz bir tipsiniz belli :)
Yaa kıyamamOoo onun üstünden yıllar geçti
Ben şu an başka biriyleyim ve çok mutluyum çok şükür
Bence sen benle uğraşucağına sevgiline dadanan ablayla uğraş
Kızım ben senin kadar ilişkileri kafama takmıyorum .Yaa kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?