- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
- Konu Sahibi Isabella_7
-
Katılıyorum. Kendinizle çelişiyorsunuz.Orası etkileşim yeriyse bırakın etkileşsinler ne takıyorsunuz, bunu o arkadaşınıza sorun o zaman.
Gerçekten yaş 36 mı yaYa kendi arkadaslarını beğenir banane onlardan alla alla her kızın hesabını mu sorucam .
Alamaz zaten zor o iş
Benim konum yok burda saçmalama bunları ben nerde yazdım aa
Ben o konuları açmadım
Onlar benim kohum değil arkadas yanlış araştırmış
Öyle bir şey yapamaz. Profilini kapatır en fazla. Profil açık ve tek konusu var. Bahsettiğiniz konular bu profilde yok. Belki yorum yaptığı konulardır, tüm mesajlarına bakmadım.Profilinizde bu konunuzun altında yer alan konulardı. Profil konu gizleme mi yaptınız bilemiyorum.
Ay yok be, onlar ilgili konular.Profilinizde bu konunuzun altında yer alan konulardı. Profil konu gizleme mi yaptınız bilemiyorum.
Konu sahibinin profiline girince söylediğiniz konular çıkmıyor? Acaba yanlış mı baktınız? Tek bu konu var, konu gizlenemiyor.
Konu açanın profiline girip, mesajlarımı bul kısmına tıklayın, konularına öyle bakabilirsiniz.Ben de kendi profilimden kontrol ediyordum , konu gizleme var mı diye. Öyleyse özür dilerim konu sahibinden.
Konu açanın profiline girip, mesajlarımı bul kısmına tıklayın, konularına öyle bakabilirsiniz.
Profil kilitliyse de arama motorundan aratarak bulunabilir.
ne kavga çıkmış..hakaretler havalarda uçuşmuş.okumaya devam ediyorum hayretleAy allah aşkına neyi paylaşamadınız sayfalarca
Herkesi göndermişsinAy yok be, onlar ilgili konular.
Konu nerden başlamış allah aşkına söylesenene kavga çıkmış..hakaretler havalarda uçuşmuş.okumaya devam ediyorum hayretle
sondan başa doğru okuyorum henüz bulamadım.ama seviye yerlerde onu anladımmmHerkesi göndermişsin
SiNsi sinsi takılıyorsun
Konu nerden başlamış allah aşkına söylesene
Herkesi göndermişsin
SiNsi sinsi takılıyorsun
Konu nerden başlamış allah aşkına söylesene
Bana öğrenince haber ver hasondan başa doğru okuyorum henüz bulamadım.ama seviye yerlerde onu anladımmm
Adam için açtığı 4.konusu. Profiline bakıyoruz diye diğer konuları gizledi.
1.konu : Adam ilk buluşmada tanışmak için evine çağırmış , forumda gitme demiş üyeler.
2.konu: Sonra adam whatsapp durumuna korona oldum yazmış. Geçmiş olsun diyeyim mi demiş. Forumda yazma demişler.
3.konu : Kızlar geçmiş olsun deme demiştiniz , geçmiş olsun dedim ; sevgili olduk demiş. Adamla otururken telefonda mesajlaşmış biriyle adam. Konu sahibi kim o demiş. Adam iş için demiş. Konu sahibinin 6.hissi çok kuvvetliymiş. Acaba adam işle ilgili mi yazmış , biri mi varmış.
Bu da 4.konusu.
Arada direkt adamla ilgili olmasa da yakında evleneceğim , özel bölgem fiziksel olarak normal mi ? Doktor normal dedi sizce öyle mi , diye de bir konusu var. Eşi normal bulur mu diye endişelenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?