BANA LÜTFEN YOL GÖSTERİN KAFAM ÇOK KARIŞIK

HARLEY AND JOKER

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
2
0
34
ARKADAŞLAR İŞİN HİKAYE KISMINI OKUMAK İSTEMEYEN DİREK SORULARA BAKABİLİR Mİ:) Öncelikle merhaba fikir belirtenlere şimdiden çok teşekkürler:) Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ama eşimin sperm değerleri çok kötüydü gittiği ürologlar çok umutsuz konuştu taaaa ki Kaan Aydos'la tanışana kadar eşim tedavi görüyor ve geçen ay yaptırdığımız testler de eşimin değerleri sağlıklı bir erkeğin değerlerine ulaştı yani sonuç çok iyi.
Şimdi asıl konu burada, ben de test sonuçları gelince bir kadın doğum doktoruna gittim özel bir hastane de inanılmaz doktor fobim var çok zor bir konu benim için. Bulunduğum ilde de özel hastane 2 tane ve kadın doğum doktoru çok sınırlı neyse arasından birini seçtim gittim. Girişte doktor sordu neden geldiniz diye dedim çocuk istiyoruz eşim tedavi oluyor sonuçlar çok iyi bende her şey yolunda mı muayene olmak istiyorum dedim. Sonuçlara bakayım dedi yoksa bende sperm testi isteyeceğim dedi bende testi gösterdim ukala ukala yorum yaptı test konusunda kendisi kadın doğum dr ama Kaan Aydos boşuna prof olmuş olmuş yorumları o kadar sinir bozucuydu ki neyse dedim yuttum zaten fazla alternatifim de yok diye .
Çok baştan savma bir muayene etti test istedi falan prolaktin hormonum 55 çıktı hemen ilaç verdi bana sordu bende daha önce bu testleri sürekli yaptırdığımı ama hiç bir zaman yüksek çıkmadığını söyledim hemen emar! istedi tüplerim tıkalı mı diye test falan istedi (800tl ) yani o kadar kıytırık ve pislik içinde bir hastane kesinlikle orada yaptırmayı istemedim tüp testini testi:) 1 hafta sonra Emar sonucumu gösterirken reglimin beklemediğim bir şekilde geldiğini söyledim son adet tarihim 17 nisan dr ye gidiş tarihim 2 mayıs sonra 2 mayıstan yani muayeneden ve dostinex i içmeye başladığım günden beri lekelenmem var ayrıca hormonlar rahim emar her şey temiz çıktı sağ yumurtalığımda küçülme eğiliminde ufak bir kist çıktı çok sorun değilmiş :) Doktor hanım normal erken gelebilir dedi neyse o zaman hormon testi istemiştiniz ya dedim 2. gün onu yaptırmam gerekmiyor mu dedim haaa evet dedi. Yaptırdım bugün göstermek için odasının önünde baya bekledim içeri girdim girmeden önce de benden önceki hasta hakkında yanındakilere dedikodu yaptı cahillik ne güzel her şeyi biliyorsun falan dedi (kendisinin üroloji alanı olmadığı halde bir profu hiçe sayıp saçma sapan yorum yapması gibi) neyse dedim baktı aa sonuçların süper dedi ben de ne zaman geleyim bir daha dedim tüpler için regliden 2 gün sonra dedi ben soruyu tekrarlayınca ben yumurta takibinden bahsediyorum bu arada ama beni dinlemeyerek gözlerini devire devire regliden iki gün sonra dedi sanki karşısında salak varmış gibi davranıyor gerizekalı ee dedim yumurta takibi için dedim SEN NE İSTİYORSUN ABLACIĞIM DEDİ SESİNİ YÜKSELTEREK 2.gün ilaç verecektim 2. günün geçmiş olmaz dedi BENDE YANİ YUMURTA TAKİBİ YAPMAYACAK MISINIZ DEDİM ÖNÜMÜZDEKİ AYA ARTIK DEDİ. ŞİMDİ ARKADAŞLAR çıktım odadan ağladım nasıl sinirlerim bozuldu 2 yıldır mücadele veriyorum para eşimin de benim de umrumuzda değil maddi sorunumuz da yok ama insan gibi bi dr bulamadık lanet şehir de. Şimdi diğer hastane de var bi dr ona gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç sorum var size.

1. soru sadece 2. gün mü ilaç verilir başka bir jinekolog kendi sitesin de 4, 5 gün de verilebileceğini yazmış.
2.soru normal yumurtlayıp yumurtlamadığımı takip edemez miydi?
3.soru yarın reglimin 4 günü diğer dr ye gidip durumumu anlatayım mı?
4.soru nasıl bir yol izlemeliyim lütfen fikir belirtin:)

Merhaba arkadaşım
Senin geçtiğin yollardan çok önce geçtim ama sonuç alamadım yinde sorularına cvp verebilirim.
Normal yumurtalarım yumurtlamadigini ultrasonla takip edebilir seni 4 5 gün aralarla çağırıp yumurta gelişiyor yumurtanın çapını ölçebilir ve yumurtanın çatlamasına yakın günlerde sana birlikte olmanız gereken günleri söyleyebilir.Zaten genelde ilk gidişte bu yapılır hormonlar normalse. Benim 3 ay bu şekilde takip edilmişti.
Daha sonra yumurta geliştirici ilaçlar verebilir klomen gibi adetin 3. 4. Yada 5. Günü başlanabiliyor bu ilaçlara. Yada şans artsın diye yumurta gebelik için uygun boyuta geldiginde gobekten çatlatma iğnesi uygulayayip birlikte olmaniz gereken günleri söyleyebilir.
Ve bence başka doktora görün ve hamile kalmak istediğini yumurta takibi yaptırmak istediğini söyle. Adetin 4 yada 5. Günü de gidebilirsin ilaç verir. Hamile kalırsın inş. Allah iyi dr'larla karşılaştırsın. @harley and joker

teşekkür ederim cevabınız için . AMİN İNŞ İŞİNİ İYİ YAPAN DOKTORLARLA KARŞILAŞIRIZ HEPİMİZ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…