• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bana lütfen Bi akıl verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
2 senedir çocuk istiyoruz olmuyor polikistik overım doktor 2 tane miyomum olduğunu söyledi buda çocuğun tutunduğu yerde dedi engel olabilir dedi geçen sene Bi ara tesadüfen beta hcg baktırmıştım 8 çıkmıştı 2 gün sonra tekrr baktırdım 4 e düştü ve hasta oldum bu miyomun etkisi var mıdır bu ay da çok belirtin vardı adet olmama daha 10 gün varken göğüslerim çok acıdı uçlarıda öyle belim acayip ağrımıştı ama daha demin maalesef hasta oldum döllenme olup bebek rahimde tutunamayıp hasta mı oluyorum bu şekilde miyomu olup hamile klan oldu mu acaba lütfen bana yardımcı olur musunuz

Kaç ay denemiştinşzde olmadı
Ben evliliğimin ilk senesi korundum, o dönem yoğun ve ağrılı adet kanamam olduğu için doktora gitmiştim ve polip öyle ortaya çıktı. Doktor polipin ilerde gebe kalmamı engelleyebileceğini, kalırsam dahi bebeğin tutunmasını engelleyeceğini söylediği için ameliyat oldum. Sonrasında yaklaşık 1 yıl daha korundım ve hamile kaldım. Korkulacak veya zor bir operasyon değil.

Ben evliliğimin ilk senesi korundum, o dönem yoğun ve ağrılı adet kanamam olduğu için doktora gitmiştim ve polip öyle ortaya çıktı. Doktor polipin ilerde gebe kalmamı engelleyebileceğini, kalırsam dahi bebeğin tutunmasını engelleyeceğini söylediği için ameliyat oldum. Sonrasında yaklaşık 1 yıl daha korundım ve hamile kaldım. Korkulacak veya zor bir operasyon değil.
O zaman ilk polipi aldırayım olmazsa aşılamaya başlamam gerek

Back