• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana kim yardım eder;(((

Gizmigiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
372
186
33
31
Kızlar adetim 7 gün gecikti. 2. Gün gecikmesinde kan negatif çıkmıştı. Yoğun akıntım ve mide yanmam ve ara ara bulantım var. Onun dışında adete dair hiçbir belirtim Yok ne agrı ne sızı. Doktoru arayıp sordum Cuma günü tekrar kan ver bi sesi. İster istemez umutlandım sizce olabilir mi bebeğim benimle midir

7 gun gecmis, evde idrar testi yapin bence varsa cikar. Kan testine kadar sabredemem diyorsaniz

Kızlar adetim 7 gün gecikti. 2. Gün gecikmesinde kan negatif çıkmıştı. Yoğun akıntım ve mide yanmam ve ara ara bulantım var. Onun dışında adete dair hiçbir belirtim Yok ne agrı ne sızı. Doktoru arayıp sordum Cuma günü tekrar kan ver bi sesi. İster istemez umutlandım sizce olabilir mi bebeğim benimle midir
Olabilir ben de adetim gecikince kan vermistim negatif cikmisti 1 hafta 3-5 gun sonra pozitif cikti gec dollenme olabilir

Olabilir ben de adetim gecikince kan vermistim negatif cikmisti 1 hafta 3-5 gun sonra pozitif cikti gec dollenme olabilir
Ya insallah canım peki sende ne gibi belirtiler vardı be de hiç kaşık ağrısı Yok. Bol akıntı ve mide problemi var

Uyku ve gaz disinda bi belirti yoktu ama ben hic hamilelige yormamistim sonradan anladim tabi
Ben iki yıldır istiyorum ve 25 yaşındayım şu yaşıma kadar ilk defa bu kadar geciktim stres mevsim dediler ama bu zamana kadar da yaşadım bunları hiç gecikmeşdm

Evet ama kan testini 2 gun gecikince yaptirmis, suan 7 gun gecikti diyor belki cikabilir artik idrarda
Canim ben kanda 56yla ogrendim hamileligimi 20gunluk bi gec dollenme olmus ve kanda cikti idrar testi yaptim silik bile cikmamisti ancak bir hafta sonrs tam cizgi cikmisti o yuzden dedim

Ben iki yıldır istiyorum ve 25 yaşındayım şu yaşıma kadar ilk defa bu kadar geciktim stres mevsim dediler ama bu zamana kadar da yaşadım bunları hiç gecikmeşdm
Her sey olabilir canim hormonlarin ne yapacagi belli olmuyor ben adetimin geciktigi hafta korunmadom o hafta hamile kalmisim eger seninde korunmasiz iliskin varsa son donemlerde onda bile hamile kalmis olabilirsin vucudumuz saat degil her ay ayni donem yumurtlayacak gev ya da erken yumurtlamalar olabilir

Back