Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyabetim var demiş kadınAkşam 9 da tatlı yanına çekirdek çıtlayın sabaha +500 kesin. Çikolata yiyin her akşam
ahh be hayallerimin insanısınız benim yerime de allah ne verdiyse yermisiniz bir gün.Bu bünyeyle mi hormonla mi alakalı bilmiyorum ama bende senin gibi yemeye hamur işlerine çok düşkünüm 7 yıldır aynı kiloda takılı kaldım yatana kadar tıka basa yesem de bir kilo bile alamadım
Gaziantep' e gidin.Merhaba kızlar. 32 yasındayım son 2 yıldır şekerle dıyetle ugrasoyorum bu surede ıstemsız zayıfladım nasıl kılo alabılıjm
He görmedim onu diyabetli insan sağlıksız şeyler yiyemez. Zayıf haline alışsındiyabetim var demiş kadın
Akşama kadar çocukların peşinden koşuyorum oturmak yok sanırım bu yüzdenahh be hayallerimin insanısınız benim yerime de allah ne verdiyse yermisiniz bir gün.
ben mutfağın kapısından geçerken 3 kilo aliyorum da
Proteinden zengin gıdalar tüketin.Merhaba kızlar. 32 yasındayım son 2 yıldır şekerle dıyetle ugrasoyorum bu surede ıstemsız zayıfladım nasıl kılo alabılıjm