Bana Karşı İlgili Olmasının Nedeni MS Hastası Olması Olabilir Mi

yersizyurtsuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
55
11
37
Merhaba arkadaslar aslinda bir iki gun once bu mevzu nedeni ile baska bir konu açmayi düşünüyordum ama suan konunun seyri degisti aklim cok karisik nolur fikirlerinizle beni aydinlatin benim icim mi fesat yoksa dogru mu dusundum konu benim dusundugumden farklı mı lutfen yorumlariniza cok ihtiyacim var sizlerin yorumlariyla bircok arkadasimiza donup noktalarinda rehberlik yaptiginizi yol gosterdiginizi biliyorum bugunde benim sizin yorumlariniza fikirlerinize ihtiyacim var lutfen bi el atin hanımlar

Arkadaslar bir kurumda staj yapmaktayim gecen birim degisikligi oldu gittigim yerde normalde 3 calisan olmasi lazim ama suan devamlı olarak bir kisi var ve genel olarak mebcuren devamli olarak beraber calisiyoruz konuya nasil aciklik getirecegimi bilmiyorum ama elimden geldigince uzun olsada en duzgun sekilde aklinizi karistirmadan anlatmaya calisicam

Bu is arkadasiyla tanistigimiz ilk gun (ki hepi topu bir kac gundur tanisiyoriz) ilk saatten itibaren cok ilgi alaka gosterdi konusmaya calisiyordu konusuyordu bende yeni oldugum icin sıkılmayayim diye nezaketen yakin davraniyor diye dusundum (bu arada cok guzel biri olsam erkek milleti sirf guzel oldugum icin ilgileniyor diye dusunurdum ama oyle bir durumda soz konusu degil)

Şimdi ornek olarak bi kac seyi anlatayim
Mesela ilk gun oglen arasi yemege gelmiyirmusun diye sordu erken dedim yok degil gel iste falan degince tamam dedim ama daha yeni oldugu icin onunla cok yakin olmak istemedigimden dolayı telefonla ugrasarak yavas yavas ilerliyordum ki belki beni beklemezde hizlanir diye bana ayak uydurmaya basladi asansore yoneldi ben merdivenleri kullaniyorum dedim ki sahiden oyle bi baktim merdivenlerde benimle geliyo ki yemekhane en son katta o cikarken birileriyle konusunca ben biraz cabuk ilerledim ayri gidersek onunla ayni masada oturmak zorunda kalmam diye ondan once gittim masaya oturdum bi baktim masama karsi sandalyeye oturmus konustuk falan biraz yemek esnasinda atkadasim aradi konusuyoruz o yemegini bitirdi benim kalkmami bekliyirdu neyse benim gorusme uzayinca ben iniyorum sen gelirsin dedi

Ben kpss ye calisiyordum orda iste oda sanirim kıdem yukseltme sinavlarina mi ne hazirlanmis kitaplari varmis faydasi olur yardimci olur diye vereyim falan dedi ama her ikisi ne alaka

Böyle habire birseyler ısmarlamaya calisiyo hani reddedince cok ısrar ediyo falan neyse ilk gunun cikisinda kacta burda olursun degince ben 8 de geliyorum degince ben biraz gec geliyorum bekleme diye birimin anahtarini bana verdi ki bunu yapmasida isi adina yanlis

Ikinci gunde ayni ilgi alaka biraz daha fazlalasti ve birazda ailemi sormaya kendi ailesini anlatmaya basladi (o kadar ki şuan neredeyse butun ailesini taniyorum dersem yeridir) ogun arkadasim aradi ben yan tarafa gectim arkadasimla konusuyorum arkadasimin isteme gibi durumlari soz konusu telefonda evlilikten falan konusuyoruz ben fikirlerimi paylastim atkadasimla odaya bi geldim nerden getirdiyse konuyu evlilige getirdi fikir olarak benim arkadasima soylediklerimin neredeyse benzerlerini soyluyor annesini anlatiyor iste kendine bir aliyorsa yengeme 3 alir yengemle anne kız gibiler annemde babamda cok iyi insanlar iste aile hayatini falan filan anlatiyor bana sen kuzenime benziyorsun dedi facede kuzenini gosterecek kuzeni dışında butun ailesini gosterdi diyebilirim yegenlerinden soz etti yegenlerinin resmini gosterecek diye annesini babasini falan gosterdi

Bu arada kendisindende soz ediyo ben cok temiz insanimdir yemek yapmasinida biliyorum evlensem esime yardimci olurum cocuklari cok seviyorum sigaradan baska kotu aliskanligim yoktur isten cikar cikmaz cok oyalanmadan evimde olurum falan filan butun gunu yine onunla ve onun ailesiyle kapadik ben o gun erken cikmak zorunda kaldim o sonra cikacak diye anahtar onda kaldi o gun yarin erken gelme 8.15 gibi gel ben gecikirim kapida kalma falan dedi

Ertesi gun geldim kapi kitliydi koridorda bekledim geldi nekadar oldu geleli 20 dk falan oldu dedim aaaa bilsem gelirdim ben geldim asagidaydim hatta gelirsen ara diye kapinin ustune numarami yazmistim falan dedi ben numarayi gormemistim gormedigimi soyledim ki gorsem bile aramazdim iceriye girince sen numarami kaydet nolur nolmaz lazim olur dedi bende gerek yok bi dahakine cikarken anahtari ben alirim zaten ben daha erken geliyorum dedim
Iste yok sen kaydet haftaya asagi inicem lazim olur inip cikma falan dedi bende tamam kaydederim bi ara dedim ama almadim numarayi

Bu arada o devamli biseyler ismarliyor parasinida vermeme izin vermiyor bende oyle bedavaci gibi gorunmekten nefret ederim ogun birseyler alip gitmistim o onceki gun beraber kahvalti yapmayi teklif etmisti ama ben kahvalti yaptim diye israr ettiysede red ettim oda benim birseyler getirdigimi gorunce aslinda bugun ben kahvalti falan ismarlayacaktim falan dedi o gun çıkarkende pazartesi kahvaltiyi ven ismarliyorum falan dedi

Neyse buraya kadar cok uzattim ama fikir edinmeniz acisindan anlatma ihtiyaci hissettim
Simdi konu şu ki ben bu arkadasin ilkgunden laubali mi denir samimi denir yaklasimlarindan devamlı kendini ovup ben ben diye kendini anlatmasinda brn yapatim ben ederim diye ovunmesinden çok rahatsız oldum yani bana itici geldi

ben bi ara birim degisikligi istemeyi dusundum bu yuzden ama ya benim icin isten kacti diye yada bu arkadas icin rahatsiz edici davranislarda mi bulundu diye onun hakkindada yalnis dusunmelerini istemedim
Iste daha once bu mevzuyla alakali bu arkadasin davranislari normalde bana mi anormal geliyor bu konuda ne yapmam konusunda fikir almak icin konu acmayi dusunuyordum ki konunun benim acimdan seyri degisti

Mevzunun diger kısmına gelirsek bu arkadaşın gözbebeklerinde bi hareketlilik sözkonusu birde sanki ara ara basının sallandigini farkettim nörolojik bir rahatsızlığı olabilir diye dusundum merak ettim ama konu saglik diye rahatsiz olnasin diye sormadim hic dun gece oyle meraktan bu belirtilerin hangi hastalikla ilgili oldugunu nete bir yazdim ki MS hastaligiyla alakali olabiliyormus ki kardesinin MS hastası oldugunu soylemisti bana simdi dusunuyorumda acaba kendiside MS hastası olabilir mi

ben normalde cevremde oyle pek begenilen biri degilimdir yani Allaha cok sukur karakter olarak falan sevilen begenilen biriyim ama konu guzellige gelince erkekler tarafindan pek begenilen biri degilim maalesef

Şuan benim dusundugum konu bu arkadas birgun laf arasinda benim cok iyi biri oldugumu kesinlikle hicbi konuda kotu niyetli olmadigimi falan soylemisti
Bende buyuzden begenilmeyen biri oldugumunda etkisiyle ve iyi biri olarak gordugu icin acaba birgun bana cikma vs teklif ederse reddetmem diye mi dusunerek yakinlik gosteriyo

Bu arada lutfen kimse yanlis anlamasın hastaliginda sagliginda Allahtan oldugunu bilenlerdenim hicbirimizin bir dahaki saate saglikli girecegimizin garantisi yok ben normalde bir insani seversem isterse her turlu hastaligi olsun omrum boyunca sevdigim insanim her an yaninda olurum ama sonucta bu insana karsı en ufak bir hissiyatim yok gecen yakin bir arkadasima durumu anlatinca onada erken samimiyeti normal gelmedi birkac gun sonra cikma falan teklif ederse sasirma dedi

Dusunuyorumda ya boyle bi durum sahiden olursa cikma falan teklif ederse normal siradan bi insam olsa zaten cok kolay istemedigimi soyleyebilirdim ama sahiden hastaysa hastaligini farkettigim icin reddettigimi dusunup uzulmesinden tedirgin oluyorum

Dun MS hastaligi ile ilgili yazilar okurken hastalik sahibi insanlarin yazdiklari yasadiklari genel olarak evlilik konusunda hastaliklarindan dolayi tercih edilmediklerini falan okurken cok etkilendim

Bu arkadasa karsi nasil bir tavir sergilemeliyim sahiden arkadasimin dusundugu gibi bir teklifle bana gelirse onu kırmadan nasil reddebilirim yoksa benim icim mi fesat bi insanin samimi dusuncerine karsi hemen kendime pay mi biciyorum

Ya nedense bana temiz bir insanmış gibi geldi. Samimi , art niyeti olmayan gibi.
Bilmiyorum ne desem .ama hissettiğin gibi davran , olumlu yada olumsuz.

adamın hasta olup olmadığını dahi bilmiyorsun

amma senaryo yazmışsın pes dedim

aynı birimde çalışan yeni başlayan birisi yemeğe giderken beklenir

sabah beklemesin diye anahtar verilir ya da tel numarası bırakılır

bir şey yerken içerken ikram edilir ona da ısmarlanır

bunlar iş hayatında normal olan şeylerdir

senin o başka masaya otursun, yok o arkadan gelsin vs beklentin garip

millet laf eder ilk günden bırakmışsın vs vs diye

muhabbetlere gelince onu dğeerlendiremeyiz belki yalnızlıktan sıkılmış belki de sen sıkılma diye yapmıştır

herkes çenesi düşük olmayacağı gibi herkes ketum da olamaz

ama adamın olmayan hastalığına dair yorum vs mümkünse biraz
umursama sana bir ilgi değil iş arkadaşı gözü ile bak

adamın hasta olup olmadığını dahi bilmiyorsun

amma senaryo yazmışsın pes dedim

aynı birimde çalışan yeni başlayan birisi yemeğe giderken beklenir

sabah beklemesin diye anahtar verilir ya da tel numarası bırakılır

bir şey yerken içerken ikram edilir ona da ısmarlanır

bunlar iş hayatında normal olan şeylerdir

senin o başka masaya otursun, yok o arkadan gelsin vs beklentin garip

millet laf eder ilk günden bırakmışsın vs vs diye

muhabbetlere gelince onu dğeerlendiremeyiz belki yalnızlıktan sıkılmış belki de sen sıkılma diye yapmıştır

herkes çenesi düşük olmayacağı gibi herkes ketum da olamaz

ama adamın olmayan hastalığına dair yorum vs mümkünse biraz
umursama sana bir ilgi değil iş arkadaşı gözü ile bak
Yazdiklarinizi satir satir okudum sizde hakli olabilirsiniz bende sizin degerlendirmelerinize cevap vereyim

Evet bir seneryo yazdim seneryodan oteye gecmeyebilir ama hastalik hususunda oyle havadan su hastaliga mi sahip etiketi yapistirmadim

Evet ayni yerde calistigimiz kisiyle yemege gidildigini ilk gun nezaketen yardimci olundugunu birseyler yenilip icilirken yanimizdakilerede ikram edildigini bende biliyorum
Daha oncede benzer bir sektorde calistim
Şuan bulundugum yerdede baska birimlerde bulundum oradada biseyler ısmarlayanlar hatta ısrar edenler oldu ama
Neden onlar icin ayni seyleri dusunmedim

Yani is hayatinda yada insani iliskilerde az cok ne nedir nasil yurur biliyorum

Bu kisinin hareketleri tavirlari digerlerinden farkli geldigi icin baskalarindanda objektif fikirler edinmek istedim

Sizinle ilgileniyor bence de. Engeli oldugu icin de fazla secici davranmiyordur yani kim denk gelirse gibi. Sizden baska teklif ettikleri de olmustur....bu yaptigi pek hos degil. ms hastasi olmasi erkek oldugu gercegini degistirmiyor. 2. Gunden samimi olmalar falan fazla yani nereden anlamis ki sizin nasil biri oldugunuzu. Bence bir sey yapmayın teklif ederse de evliligi dusunmuyorum diye konusun gecin...israrlarina da hic prim vermeyin.

Sizinle ilgileniyor bence de. Engeli oldugu icin de fazla secici davranmiyordur yani kim denk gelirse gibi. Sizden baska teklif ettikleri de olmustur....bu yaptigi pek hos degil. ms hastasi olmasi erkek oldugu gercegini degistirmiyor. 2. Gunden samimi olmalar falan fazla yani nereden anlamis ki sizin nasil biri oldugunuzu. Bence bir sey yapmayın teklif ederse de evliligi dusunmuyorum diye konusun gecin...israrlarina da hic prim vermeyin.
Ayni sekilde hareket etmeyi dusunuyorum ama saglik sorununu farkettigim icin kendisini reddettigimi dusunup uzulecek diye tedirginim yoksa baska biri olsa hic dusunmeden hayir derdim ama

Bence herif MSli değil ammaaa uygun bulduğu her bekar kadına yazan cinsten. Yani olta atayım kim takılırsa cinsinden:)

Ayyyhhh konu sahibesi zaten Türk erkeği için nefes alsın yeter. Yani çoook güzel olaydınız da bu adam yine şansını denerdi. Erkekler için güzellik çirkinlik değil akciğerin çalışıp çalışmaması daha önemli:))))

Ayni sekilde hareket etmeyi dusunuyorum ama saglik sorununu farkettigim icin kendisini reddettigimi dusunup uzulecek diye tedirginim yoksa baska biri olsa hic dusunmeden hayir derdim ama

Daha once birisinr laf arasinda evliligi dusunmuyorum gibi konusmussunuz bunu duymus...oradan pay cikartir.
Hayir demeyeceksiniz ki evliligi dusunmuyorum diyeceksiniz yani sen de olsan baskasi da olsa dusunmuyorum demek bu onun sahsina yonelik degil...
Normal davranin engeli var ya da yok buna odaklanmayin normal erkek neyse o da o.

Adama hastalik teshisi koymanizdan önce sizinle ilgileniyor derdim.. suan siz sacmaliyorsunuz diyorum..
fazla detaycisiniz sanirim..

Bence herif MSli değil ammaaa uygun bulduğu her bekar kadına yazan cinsten. Yani olta atayım kim takılırsa cinsinden:)

Ayyyhhh konu sahibesi zaten Türk erkeği için nefes alsın yeter. Yani çoook güzel olaydınız da bu adam yine şansını denerdi. Erkekler için güzellik çirkinlik değil akciğerin çalışıp çalışmaması daha önemli:))))

:) güldurdünüz yorum sahibesi
Ya her insanin hayatinda oldugu gibi benim hayatimdada ilgilenen falan oldu ama bu zamana kadar bu kadae ilgi alakayi bu kadar kısa sürede gormeye aliskin olmayinca normal seyler dusunemiyor zihnim

:) güldurdünüz yorum sahibesi
Ya her insanin hayatinda oldugu gibi benim hayatimdada ilgilenen falan oldu ama bu zamana kadar bu kadae ilgi alakayi bu kadar kısa sürede gormeye aliskin olmayinca normal seyler dusunemiyor zihnim

Belki herif cidden çok hoşlandı
Belki çoook abaza
Hangisi bilemem ama MS nerden çıktı:))

Adama hastalik teshisi koymanizdan önce sizinle ilgileniyor derdim.. suan siz sacmaliyorsunuz diyorum..
fazla detaycisiniz sanirim..
Belkide sacmaliyorum ama soz ettigim gözbebeklerindeki hareketlilik ve başının istem dışı sallanması bariz bi sekilde kendini gösteriyor yani bunun nedensiz oldugunu dusunmuyorum artı soz konusu hastaligik diger aile uyelerindede kendini gosterebiliyirmus

Belkide sacmaliyorum ama soz ettigim gözbebeklerindeki hareketlilik ve başının istem dışı sallanması bariz bi sekilde kendini gösteriyor yani bunun nedensiz oldugunu dusunmuyorum artı soz konusu hastaligik diger aile uyelerindede kendini gosterebiliyirmus

yani benim hic aklimdan gecmez yeni tanistigim insana internet üzerinden birkac hareketini google de aratarak teshis koymak :KK70:bana garip geldi... tamam belki ailesinde varsa kendisinde olma ihtimali olabilir..ama bilemezsiniz ki.. emin olmadiginiz bir sey üzerinde düsünmek yipratici yani.. olaylari akisina birakin en iyisi

Belki herif cidden çok hoşlandı
Belki çoook abaza
Hangisi bilemem ama MS nerden çıktı:))
Ya MS yi yazdim ya oradada göz bebeklerinde normalden fazla hareketlilik ve basindada istem disı sallanma var ben ilkin nörolojik bir rahatsızlik olabilir diye dusundum rahatsiz olmasin diye sormadim sırf merakimdan ne olabilir diye nete bu belirtileri tiklayinca MS hastaliginin kendini gosteren belirtileri arasindaydi ve kardesinin MS hastasi oldugunu soyledi bu hastalik baska aile uyelerindede kendini gosterebiliyormus birde o zaman dikkat etmemistim ama sonradan aklima geldi biz o hastaliktan konustugumuz zaman hastaligi cok iyi biliyor gibi anlatti kardesinin ilk ataginda nasil mudahale ettigini falan bunu bilmeyen bir insan ilk anda nasil boyle müdahale edebilir ki

Belki cok fazla abarttim belki alakasi dahi yoktur hastalikla ama nedensiz boyle bir dusunceyi getirmedim aklima

yani benim hic aklimdan gecmez yeni tanistigim insana internet üzerinden birkac hareketini google de aratarak teshis koymak :KK70:bana garip geldi... tamam belki ailesinde varsa kendisinde olma ihtimali olabilir..ama bilemezsiniz ki.. emin olmadiginiz bir sey üzerinde düsünmek yipratici yani.. olaylari akisina birakin en iyisi
Valla benimde aklima hic gelmezdi tanimadigim bi insana nette hastalik teshisi koymak ama sadece merak ettim hic boyle bir durumla karsilasmamis oldugum icin kendisinide kirmayayim diye sormak istemedigim icin bi molla googleye danisayim dedim:KK66:

Ya MS yi yazdim ya oradada göz bebeklerinde normalden fazla hareketlilik ve basindada istem disı sallanma var ben ilkin nörolojik bir rahatsızlik olabilir diye dusundum rahatsiz olmasin diye sormadim sırf merakimdan ne olabilir diye nete bu belirtileri tiklayinca MS hastaliginin kendini gosteren belirtileri arasindaydi ve kardesinin MS hastasi oldugunu soyledi bu hastalik baska aile uyelerindede kendini gosterebiliyormus birde o zaman dikkat etmemistim ama sonradan aklima geldi biz o hastaliktan konustugumuz zaman hastaligi cok iyi biliyor gibi anlatti kardesinin ilk ataginda nasil mudahale ettigini falan bunu bilmeyen bir insan ilk anda nasil boyle müdahale edebilir ki

Belki cok fazla abarttim belki alakasi dahi yoktur hastalikla ama nedensiz boyle bir dusunceyi getirmedim aklima

2. kez okudum belki MS konusunda haklısınız.

Lakin adamın ilgisinin MSle alakası olmayabilir. MSsiz abaza çok, MSli insanların abaza olmaya hakkı yok mu:)

MS hastaligi olan insan oyle pat diye karsi cinsten biriyle ilgilenmez. Ki siz daha adamin hasta olup olmadigini bile bilmiyorsunuz hemen tespitte bulunmussunuz kel alaka gercekten. Basi istemdisi sallaniyormusta gozbebekleri oynuyormus. MS yerine bu belirtiler baska binlerce hastaliga ait olabilirler ne MS i ya?

Size herseyinden bahsetmiste hastaligindan mi bahsetmemis yani hadi diyelim hasta. Boyle olsa boyle bir hastalik asla gizli tutulmaz işyerinde bilinirdi.

Icinize sinmediyse mesafenizi koyun siz de istemem yan cebime koy yapmadan. Zorla konusacak degilsiniz ya. Allahım ya millet nasil kafada yasiyor hemen MS belkide parkinsondur ha? Te allam yarabbim akil fikir..

sectiginiz baslikta garip... sizin kendinize özgüveniniz yok sanirim? illa hastaligi veya kusuru olan bir insan mi karsiniza cikacak ..yani normal insan size ilgi duyamaz mi? illa arkasinda bir kusuru vardir diye niye düsünüyorsunuz..kendinizi sevin ..degerli görün bence..

X