- 9 Eylül 2015
- 55
- 11
- 3
- 37
- Konu Sahibi yersizyurtsuz
Bu arada yaziyi dikkatlice okuduysaniz dr yim kesin teşis koydum gibi bi yorumda bulunmadim sadece acaba diyerek fikirlerinizi bekledimMS hastaligi olan insan oyle pat diye karsi cinsten biriyle ilgilenmez. Ki siz daha adamin hasta olup olmadigini bile bilmiyorsunuz hemen tespitte bulunmussunuz kel alaka gercekten. Basi istemdisi sallaniyormusta gozbebekleri oynuyormus. MS yerine bu belirtiler baska binlerce hastaliga ait olabilirler ne MS i ya?
Size herseyinden bahsetmiste hastaligindan mi bahsetmemis yani hadi diyelim hasta. Boyle olsa boyle bir hastalik asla gizli tutulmaz işyerinde bilinirdi.
Icinize sinmediyse mesafenizi koyun siz de istemem yan cebime koy yapmadan. Zorla konusacak degilsiniz ya. Allahım ya millet nasil kafada yasiyor hemen MS belkide parkinsondur ha? Te allam yarabbim akil fikir..
Bu arada is yerindekiler bilir demissiniz hem kendisi bulundugumuz yerde yeni hemde pek arkadasi kimseyle diyalogu yok
Ve digerleri bilse bile ben nereden bilebilirim ki sonucta hic bi is yerine girdigimizde orda bulunan kimselerin saglik sorunlari hakkinda bilgi vermiyorlar bize maalesef