• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana kafayı yedirttiler,hazmedemiyorum artık...

tavsiye üzerine ilaç kullanılmaz canım ne kadar da tavsiye eden eczacıda olsa doktor kontrolünde ilaç kullanmanız şart ben sizin yerinizde olsam bu ilacı bırakır bir psikiyatriye giderdim bu kadar sorunlarla bir arada başa çıkılmaz hep sen ögrencisin derslerine adepte olman gerek boş ver bu insanı düşünmeyi bırak ileride bu anlarına gülüp geçersin

Canım psikoloğa git bence anladığım kadarıyla hassas bir insansın seni yıpratır bu tuhaf insanlar kaldırabilmen için rahatlaman lazım, arkadaşla dertleşmek de nereye kadar ya kendine hiç sıkılmayan birisini bulacaksın anlatıp anlatıp başını şişirip rahatlayacaksın ki o da sana mantıklı fikirler verip yanlış yapmanı engelleyecek ya da psikoloğa gidip de rahatlamalısın. Bence yol yakınken imkanın varsa git :34:

cnm daha öncede gittim aslında ben bu olaylar kendini göstereli 7 ay falan oluyor..şimdi imkanım o kadar yok sonuçta öğrenciyim ailemede söyleyemiyorum okulun psikoloğu var atık iyi gelir mi bilmiyorum siniz bozukluğundan tüm vücudum ağrıyor halsizim canım..

Sana akıl vermek istemem, o durumda değilim de. Benden yaş olarak büyüksün ve yaşadıklarını şu yazdıklarınla değerlendiremem ama....

Bir ilişki aşk olmadan yürür, sevgi saygı vardır.
Para olmadan yürür, çalışıp kazanılır.
Başkalarının onayı, desteği olmadan yürür, birbirinizin her şeyi olursunuz.
Ama SADAKAT OLMADAN YÜ-RÜ-MEZ. Yürümemeli. O yüzden yazdığınız diğer sorunlar belki aşılırdı, ama 3. bir şahıs o işin içine girdiği için canın ne kadar acısa da içinden söküp atmalısın. çünkü devam etsen, evlensen bile güvenemediğin biriyle bir ömür geçirmek işkence gibi... her an içinde şüpheyle yaşamak...

inşallah yakında çok daha iyi olacaksın...

"içten içe de sevindim hala bni unutamamış kardeşimle konuştuğuna göre diye."

Hakikaten şaka gibisin.
Kardeşinle konuştu diye seni unutamamış mı oluyor?
Yani zaten unutamamıştır. Ama şu şekilde bir unutamayış olmuştur;
Nasıl da saf kızdı, her dediğime boyun eğdi, iradesi yok, gücü yok, istediğim gibi ezdim,şimdi yine gitsem yanına bana gelir koşa koşa ... Vesaire ...

İnanılmaz üzücü.
Dediğin gibi çok safmışsın başlarda ama hala da çok safsın ve farkında değilsin gördüğüm kadarıyla. :ssz:
Bence de psikoloğa git. Biraz gözlerin açılır belki. ;)

Sen onu sevsen biraz gurur yapardın da sevdiğinin seninle dalga geçmesine katlanmazdın.
Çünkü aşklar böyle yaşanmaz. ;)
Bağımlı olmuşsun. Yazık bu yaşta ilaçlar falan da kullanıyorsun. Sözün bittiği yer.

"içten içe de sevindim hala bni unutamamış kardeşimle konuştuğuna göre diye."

Hakikaten şaka gibisin.
Kardeşinle konuştu diye seni unutamamış mı oluyor?
Yani zaten unutamamıştır. Ama şu şekilde bir unutamayış olmuştur;
Nasıl da saf kızdı, her dediğime boyun eğdi, iradesi yok, gücü yok, istediğim gibi ezdim,şimdi yine gitsem yanına bana gelir koşa koşa ... Vesaire ...

İnanılmaz üzücü.
Dediğin gibi çok safmışsın başlarda ama hala da çok safsın ve farkında değilsin gördüğüm kadarıyla. :ssz:
Bence de psikoloğa git. Biraz gözlerin açılır belki. ;)

Sen onu sevsen biraz gurur yapardın da sevdiğinin seninle dalga geçmesine katlanmazdın.
Çünkü aşklar böyle yaşanmaz. ;)
Bağımlı olmuşsun. Yazık bu yaşta ilaçlar falan da kullanıyorsun. Sözün bittiği yer.

haklısın..diyecek bişeyim yok..şuan ki durumum saflık konusunda biraz daha iyi çünkü bu adama inanılmaz güveniyordum..

Allah yardımcın olsun kardeşim..Hayat zor,İnsanlar zor, Duygulara söz geçirmek zor...Ama imkansız değil, herşey bizim elimizde..zaman en iyi ustadır, zamanla herşey daha iyi olacak, daha net ve objektif düşünmeye başlayacaksın..Sabret, inan , ve güçlü olmaya çalış..kendini başka şeylerle oyala..

Ben ilaç kullandığını okumamıştım yazık ediyorsun kendine çok yazık ediyorsun..Psikolog psikiyatrist değilim ama ilaca ihtiyacın olduğuna açıkçası inanmıyorum ya.Kusura bakmasınlar ama psikiyatriste gidip başım ağrıyor de hemen ilaç veriyorlar ben artık anlamıyorum yani.Sen adam gibi bir psikoloğa git de biraz rahatla asıl :31::31:

cnm daha öncede gittim aslında ben bu olaylar kendini göstereli 7 ay falan oluyor..şimdi imkanım o kadar yok sonuçta öğrenciyim ailemede söyleyemiyorum okulun psikoloğu var atık iyi gelir mi bilmiyorum siniz bozukluğundan tüm vücudum ağrıyor halsizim canım..

günaydın arkadaşm devlet hastahanelerinin psikiyatri bölümüne gidebilirsin kurumun varsa zaten para almazlar maddi gücünü zorlamaz yani:34::34:

Allah kurtarmış boşver ya millet ne dertler unutuyor.Senin önün açık okullusun ve de eminim şu anda acın daha da hafiflemiştir.hani kızların bazı evreleri vardır ilk ayrılışta depresyon sonra yavaş yavaş dağılır bu olay sonra bi bakmışsın ki o sana yabancı salla ya ilerde daha başına bela olucak o kız eltin olucak.Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler ailesi böyleyse adam nasıl aynı evde yaşamadan aynı hayatı paylaşmadan anlayamazsın şimdi böyle davranan evlennce daha da beter olur.Anne var ya bir erkeğin hayatına ne kadar etki ediyo anlatamam kadın pez. diosun oğlu ne kadar itikatli olur ki bunun.Allah korumuş seni 24 yaşındasın en güzel yaşını bunlara üzülerek heba etme gez eğlen hayatın tadını çıkar.kesinlikle ona dair ne varsa sil hayatından facesini numarasını herşeyini ya fotolarını hayatında noktasını bırakma.ne bakıp üzülüosun o üzülmüo sen nie üzülceksin ki

Allah kurtarmış boşver ya millet ne dertler unutuyor.Senin önün açık okullusun ve de eminim şu anda acın daha da hafiflemiştir.hani kızların bazı evreleri vardır ilk ayrılışta depresyon sonra yavaş yavaş dağılır bu olay sonra bi bakmışsın ki o sana yabancı salla ya ilerde daha başına bela olucak o kız eltin olucak.Ailesi iştir kişinin lafa bakılmaz derler ailesi böyleyse adam nasıl aynı evde yaşamadan aynı hayatı paylaşmadan anlayamazsın şimdi böyle davranan evlennce daha da beter olur.Anne var ya bir erkeğin hayatına ne kadar etki ediyo anlatamam kadın pez. diosun oğlu ne kadar itikatli olur ki bunun.Allah korumuş seni 24 yaşındasın en güzel yaşını bunlara üzülerek heba etme gez eğlen hayatın tadını çıkar.kesinlikle ona dair ne varsa sil hayatından facesini numarasını herşeyini ya fotolarını hayatında noktasını bırakma.ne bakıp üzülüosun o üzülmüo sen nie üzülceksin ki

haklısın bebeğim annesinin olayı zaten şok etti beni Allah bilir tabi ben bir başkasından duydum ama paraya çok düşkünlerdi,ne zaman arasam para sayardı eski sevgilim parayı bırakıp ta benle konuşmazdı..ve bu insanların bi sürü gelirleri de var nasıl öyle bir işe kalkışmışlar anlamadım hayatım..zaten ben ayrılırken ailesine laf ettim.dedim ki sizin ailede her türlü şey normal karşılanıo şaşırmamak lazım dedim,seni bu yaptıklarına ailen bişey demiyo dedim.şimdi de bana diomuş ki benim aileme laf eden kızı istemem diyormuş,aptal onu kim istiosa..o kadar içip içip beni aldattığını sanki ailesi bilmiyordu.bir kere bile dur demediler oğullarına.babası dese babasının ağzına çok bakardı zaten ama demediler.aile çok önemli canım gerçekten...sildim cnm bişeyi kalmadı ayının da işte..aklımdan bazen geçiyor o geçen üç yıl,alışkanlıklar,hayaller..hasta ettiler beni inan..

haklısın bebeğim annesinin olayı zaten şok etti beni Allah bilir tabi ben bir başkasından duydum ama paraya çok düşkünlerdi,ne zaman arasam para sayardı eski sevgilim parayı bırakıp ta benle konuşmazdı..ve bu insanların bi sürü gelirleri de var nasıl öyle bir işe kalkışmışlar anlamadım hayatım..zaten ben ayrılırken ailesine laf ettim.dedim ki sizin ailede her türlü şey normal karşılanıo şaşırmamak lazım dedim,seni bu yaptıklarına ailen bişey demiyo dedim.şimdi de bana diomuş ki benim aileme laf eden kızı istemem diyormuş,aptal onu kim istiosa..o kadar içip içip beni aldattığını sanki ailesi bilmiyordu.bir kere bile dur demediler oğullarına.babası dese babasının ağzına çok bakardı zaten ama demediler.aile çok önemli canım gerçekten...sildim cnm bişeyi kalmadı ayının da işte..aklımdan bazen geçiyor o geçen üç yıl,alışkanlıklar,hayaller..hasta ettiler beni inan..

canım bak evli biri olarak konuşuyorum helal daire keyfe kafidir derler her şeyin helalini yiyip içiceksin yoksa evinde huzur olmaz bereket olmaz dünya kadar paran olsun o evde huzurun yoksa inan ki hiç bişey keyif vermez eşinin iki tatlı sözü bir gülümsemesi yeter.içen insan ne kadar bereketli olur.ayrıca para sayma nedir ya sonradan görmeler yapar böyle şeyleri.üzülme insan aşıkken kör oluo eminim şimdi daha objektif bakıcaksın.boşver ya üç yıl değil ya evlenseydn bir ömür çekilir mi bir de çocuğun olsa üfff inan unutulmucak bişi değil alışkanlıklar bırakılır ilaç içme hem de yazık değil mi bu yaşta canm ya istediğin zaman bana yzabilirsin özelden de

canım bak evli biri olarak konuşuyorum helal daire keyfe kafidir derler her şeyin helalini yiyip içiceksin yoksa evinde huzur olmaz bereket olmaz dünya kadar paran olsun o evde huzurun yoksa inan ki hiç bişey keyif vermez eşinin iki tatlı sözü bir gülümsemesi yeter.içen insan ne kadar bereketli olur.ayrıca para sayma nedir ya sonradan görmeler yapar böyle şeyleri.üzülme insan aşıkken kör oluo eminim şimdi daha objektif bakıcaksın.boşver ya üç yıl değil ya evlenseydn bir ömür çekilir mi bir de çocuğun olsa üfff inan unutulmucak bişi değil alışkanlıklar bırakılır ilaç içme hem de yazık değil mi bu yaşta canm ya istediğin zaman bana yzabilirsin özelden de

sAOl cnm benim Allah razı olsun..inan ben kılabildiğim kadar namaz kılıyorum,dua ediyorum,Allah a çok yalvardım hep hayırlıısnı ver diye..sonradan snradan gördüm bunları..aşıkken göremedim cnm.geceleri uyuyamıyorum cnm o yüzden,bazen de karnıma kramp gibi bişey giriyor o da sinir stresten tahminimce..en büyük hata benim cnm.onla konuşmaya başladığımda 20 yaşındaydım onun içki içen kötü yerlere giden biri olduğunuda biliyordum,düzeltirim diye başladım ama nafile kimse düzelmez bu hayatta.o da söz vermişti bana senden başkasına bakmam hayatta içkiyide azaltıcam diye..çıkarken bar falan bırakmıştı öyle yerlere gitmeyi ama hafta sonları takıldığı yerlerde içkili mekanlardı hep canım..inşallah hayırlılarla karşılaştırsın cnm,bu devirde içmeyen var mı bilmiyorum ama..

sAOl cnm benim Allah razı olsun..inan ben kılabildiğim kadar namaz kılıyorum,dua ediyorum,Allah a çok yalvardım hep hayırlıısnı ver diye..sonradan snradan gördüm bunları..aşıkken göremedim cnm.geceleri uyuyamıyorum cnm o yüzden,bazen de karnıma kramp gibi bişey giriyor o da sinir stresten tahminimce..en büyük hata benim cnm.onla konuşmaya başladığımda 20 yaşındaydım onun içki içen kötü yerlere giden biri olduğunuda biliyordum,düzeltirim diye başladım ama nafile kimse düzelmez bu hayatta.o da söz vermişti bana senden başkasına bakmam hayatta içkiyide azaltıcam diye..çıkarken bar falan bırakmıştı öyle yerlere gitmeyi ama hafta sonları takıldığı yerlerde içkili mekanlardı hep canım..inşallah hayırlılarla karşılaştırsın cnm,bu devirde içmeyen var mı bilmiyorum ama..

sen hayırlısnı iste emin ol var.

yazıklarını görünce kendimi gördüm bnmde 3 senelik bir ilişkim vardı herşey ilk onla yaşadım ben de sen gibi vicdan azabı çekiyorum.çok kıskançtı beni evden çıkartmazdı bende saf gibi sözünden çıkmazdım düşün smslermi bile sayardı bu derece bağlıydım ona ya.çok aşıktım.ama noldumu sonuç beni bırakıp başkası evlendi.aylarca aramadı beni gitti ailesnin istedği ile evlendi olan bana oldu yıpranan ben oldum biz kızlar biraz acımasız olsaydık bunlar başıma gelmezdi eminim ben o yüzden bence dik dur güçlü ol bende psikoljk yardım alcam insan unutamıyor ama unutcaz emin ol bugünlere gülcezilerde

canım sen belli ki iyi bir kızsın.bence hiç üzülme kurtulduğuna mutlu ol.maneviyatını güçlendiyormuşsun bu çok güzel.biraz gönül işlerine mola ver ciddi birisi karşına çıkana kadar ve okul-iş hayatına odaklan.

Namazlarını ve dualarını bırakma...Yalnız lütfen nasıl dua ettiğine dikkat et...
Senin ki aşk mı yoksa bir hazım ve hastalık durumu mu buradan okuduğum kadarıyla yorum yapamıyorum..Eğer 2. siyse, lütfen bunun farkına var ve çözüm bulmaya çalış...
Bu kişisel gelişim teknikleri olur, dualar olur, iyi bir psikiyatrist+terapist olur...Bir şekilde çözüm üret..Hayatına devam etmek zorundasın...

Şu noktada benim sana önerebileceğim tek şey, çok iyi bir psikiyatrist ve terapist bulman ve yardım alman...

Dilerim Allahtan, kalbin bir an önce bu şahsa karşı nötrlenir ve buz gibi olur..
Hakkında hayırlısı olsun..

Psikologtan destek al unutmaya çalış ve kendini toparla hayatına bak tatlım
sana karşı bir sürü hata yapmış ama hiçbirini yapmayıp sadece aldatsaydı bile
bence unutman ve ayrılman için en büyük neden, aldatma olmasaydı diğerlerini
kabul etmeni bir ihtimal düşünebilirdim ama aldatmış yani kesinlikle unut, seni
aldatan bir adam için boşuna kendini üzüp yıpratma bence..

Back