bence bu senenin moda enlerini araştır. "trendy" (cengiz abazoğlu yaklaşımı) bir görüntü nasıl yakalnır onun ipuçlarını bul. cengizin tarzını keşfet. benim bildiğim bu sene tona ton uygulaması var. aynı tondaki kıyafetler ile bir kombin uygulayabilirsin. ince kemerli mini elbiseler. vizon, uçuk pembe tonları , siyah, bordo, lacivert gibi. hemen şimdi başla araştırmayy. umarım en uygun kombini yakalayarak yarışmada birinci olur günlük kıyafetlerinlede cengicin gözüne girersin.
hangi gün giyeceksin bunu. eğer ev çekimi ise çok ciddi ve ağır kaçmazmı. daha renkli birşeyler deneyebilirsin derim. ayrıca pantolon dar mı , geniş mi.
çok klişe olur bence ceket falan
bence bahara uygun şık bi elbıse yada gömlek tarzı bişe giy
ben olsam sık bı elbıse seçerdım şifon kış renklerıne yakın (cıvıl cıvıl deilde daha mat renklerde) ince bi kemer uzun askılı bi çanta ve ayakkabı mürdüm rengi kullanabilirsin bu yıl bordo modaymış o olabilir haki renkde cok hoş gider diye düşünüyorum sen bılırsın yınede
sıradan olma derim
saks mavisi bu senenin moda rengiymiş o renk bir topuklu giyebilirsin pantolon altına birde cengonun mağazasına git bakın adamın beğeneceği tarzı yakayabilirsin bence o şekilde..
hangi gün giyeceksin bunu. eğer ev çekimi ise çok ciddi ve ağır kaçmazmı. daha renkli birşeyler deneyebilirsin derim. ayrıca pantolon dar mı , geniş mi.