bana her bişey yakışır, geyiği. gelmeyene bişey yakışmaz inşallah:))))))

cuma günün puanlamasını yapacaktım işim çıktı yapamadım. bugün yapıyıom.

veeee perdeeeeeeeeeeeeeeee

ilk yarışmacımızn giydiği derin sırt dekolteli, vücudu saran bluz renk olarak yarışmacımıza yakışsada altına giydiği empirme tulum ile renkleri alakaya maydonoz olmuş. böyle zamanlarda saçları salmak yerine, ensede toplamyı tercih ediyoruz. bu bizi hem sineklerden korur hemde inekten gelebilecek darbeler karşı hazırlıklı olduruz o yüzden ilk yarışmacıya puanım 5
ikinci yarışmacımız renkleri fazlaca birbirine karıştırmış. sırf içindeki beyza elbise ile çıkmış olsa imiş puanım 10 üzerinden 10 olacaktı şimdi maalesef puanım 7:KK50:

farklı bi duruş farklı bi bakış farklı bi tarzla karşındayım bilomm:KK60::KK60:
son yarışmacımız harika kendisine çok yakışan bir tulum seçmiş. elbise seçimi oldukça güzel ama ban a sorsaydı, cengiz ağabey ne alayım diye . bi ton açığını almasını tavsiye ederdim. ayrıca saçlarınıda tepede topuz yapmasını öneriridim. ama diğer yaışmacılara bakara daha olmulu bulduğum için puanım 8:KK19:

yeni bir hafta yeni bir yarışma. daha çok katılımla geçireceğimiz bir hafta olur umarım.

ve haftanın konsepti
PİKNİKKKKKK. HAYDE PİKNİĞE GİDİYOZ HANIMLARRRRRRRR

O ZAMAN ALIŞVERİŞ BAŞLASINNNNNNNNNNNN:KK62:

Böcek ısırmalırından korkanlar için:KK61:

Eklentiler

• $images (10).jpg
    $images (10).jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 59
cuma günün puanlamasını yapacaktım işim çıktı yapamadım. bugün yapıyıom.

ilk yarışmacımızn giydiği derin sırt dekolteli, vücudu saran bluz renk olarak yarışmacımıza yakışsada altına giydiği empirme tulum ile renkleri alakaya maydonoz olmuş. böyle zamanlarda saçları salmak yerine, ensede toplamyı tercih ediyoruz. bu bizi hem sineklerden korur hemde inekten gelebilecek darbeler karşı hazırlıklı olduruz o yüzden ilk yarışmacıya puanım 5

ikinci yarışmacımız renkleri fazlaca birbirine karıştırmış. sırf içindeki beyza elbise ile çıkmış olsa imiş puanım 10 üzerinden 10 olacaktı şimdi maalesef puanım 7:KK50:

son yarışmacımız harika kendisine çok yakışan bir tulum seçmiş. elbise seçimi oldukça güzel ama ban a sorsaydı, cengiz ağabey ne alayım diye . bi ton açığını almasını tavsiye ederdim. ayrıca saçlarınıda tepede topuz yapmasını öneriridim. ama diğer yaışmacılara bakara daha olmulu bulduğum için puanım 8:KK19:

yupppiiiiiiiiiiiiii:21::21::21::21::21::21:

baya yediydik o gün yediklerimiz eritek dediydik sağolsun bizim şoparlar çekmiş:KK1: (sağdaki bendeniz):KK1::KK1::KK1::KK60::KK60:

baya yediydik o gün yediklerimiz eritek dediydik sağolsun bizim şoparlar çekmiş:KK1: (sağdaki bendeniz):KK1::KK1::KK1::KK60::KK60:

ben sağımı solumu hep karıştırırım.:26: kahverengilimi sensin. bu haftaki yarışmaya o haldemi katılcan:KK45:
:KK14:
burdayım ben siz nerdesiniz:KK14:
tek başıma kaldım dolanıyom orayı burayı sahipsiz yurtsuz bi başıma:KK14:
ya kaçırsalardı beni:KK14:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: gel buraya bakıyım

X