o yörenin erkeklerinin işi çok zor desene soy soy bitmezo bikerem yöresel bir kıyafet yavyum
saçlarınıda ensede sımmmsıkı toplanmış topuz yaptırsaymış çok seksiiii olurmuş dimi ama
inek ne anlar seksten bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o yörenin erkeklerinin işi çok zor desene soy soy bitmezo bikerem yöresel bir kıyafet yavyum
saçlarınıda ensede sımmmsıkı toplanmış topuz yaptırsaymış çok seksiiii olurmuş dimi ama
O nasıl bi başlık öyle yahuuuuu
veeee perdeeeeeeeeeeeeeeee
ikinci yarışmacımız renkleri fazlaca birbirine karıştırmış. sırf içindeki beyza elbise ile çıkmış olsa imiş puanım 10 üzerinden 10 olacaktı şimdi maalesef puanım 7
son yarışmacımız harika kendisine çok yakışan bir tulum seçmiş. elbise seçimi oldukça güzel ama ban a sorsaydı, cengiz ağabey ne alayım diye . bi ton açığını almasını tavsiye ederdim. ayrıca saçlarınıda tepede topuz yapmasını öneriridim. ama diğer yaışmacılara bakara daha olmulu bulduğum için puanım 8
cuma günün puanlamasını yapacaktım işim çıktı yapamadım. bugün yapıyıom.
ilk yarışmacımızn giydiği derin sırt dekolteli, vücudu saran bluz renk olarak yarışmacımıza yakışsada altına giydiği empirme tulum ile renkleri alakaya maydonoz olmuş. böyle zamanlarda saçları salmak yerine, ensede toplamyı tercih ediyoruz. bu bizi hem sineklerden korur hemde inekten gelebilecek darbeler karşı hazırlıklı olduruz o yüzden ilk yarışmacıya puanım 5
ikinci yarışmacımız renkleri fazlaca birbirine karıştırmış. sırf içindeki beyza elbise ile çıkmış olsa imiş puanım 10 üzerinden 10 olacaktı şimdi maalesef puanım 7
son yarışmacımız harika kendisine çok yakışan bir tulum seçmiş. elbise seçimi oldukça güzel ama ban a sorsaydı, cengiz ağabey ne alayım diye . bi ton açığını almasını tavsiye ederdim. ayrıca saçlarınıda tepede topuz yapmasını öneriridim. ama diğer yaışmacılara bakara daha olmulu bulduğum için puanım 8
yupppiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim
al sana ödül
nirdesin en bu saate kadar
burdayım ben siz nerdesiniz
tek başıma kaldım dolanıyom orayı burayı sahipsiz yurtsuz bi başıma
ya kaçırsalardı beni
ben sağımı solumu hep karıştırırım.:26: kahverengilimi sensin. bu haftaki yarışmaya o haldemi katılcan
gel buraya bakıyım
yaşından büyük göstermiş senihe kız kahverengili benim
kötümü :26:
değiştirimmi:26:
pikniğe 3-5 kıyafetlemi gidiyon bacım. su tökmeye giderken, patlıcan soymaya giderken. sofra kurarken.
ay inanmıyorum, valla çok ihtiyaç vardı böyle bi topiğe
pikniğe 3-5 kıyafetlemi gidiyon bacım. su tökmeye giderken, patlıcan soymaya giderken. sofra kurarken.
ayrıca bu çok transparan . alimallah bi rüzgar çıksa piknik karakolda biter
valla herif katil olur
bu başka bi piknikten bacım:82: