bana her bişey yakışır, geyiği. gelmeyene bişey yakışmaz inşallah:))))))

evde çıngar çıkarsam işe yararmı acep koca yla:KK53::KK53::KK53::KK53:

çok karışık renkler. hepsi bir birine girmiş:KK52:. hele o başındaki çiçekli yemeni. inek mazallah ot sanıp yalayabilir:KK50:. etek tek başına kullanıldığında hoş olabilir. hele o belinize bağladığnız şeylere bi türlü anlam veremedim. puanım 2:KK50:

farklı bi duruş farklı bi bakış farklı bi tarzla karşındayım bilomm:KK60::KK60:
yarın yapacam senin puanlamanı canım. teker teker gelin:KK52:

çok karışık renkler. hepsi bir birine girmiş:KK52:. hele o başındaki çiçekli yemeni. inek mazallah ot sanıp yalayabilir:KK50:. etek tek başına kullanıldığında hoş olabilir. hele o belinize bağladığnız şeylere bi türlü anlam veremedim. puanım 2:KK50:

yarın yapacam senin puanlamanı canım. teker teker gelin:KK52:

merakla bekliyom puan bacım unutmaaa :KK60:

kızlar ya bana her şey yakışırı izledikten sonra bana bir şeyler oldu vallahi :KK37:
kadınların 100 ayakkabısı var 10 milyarlık 20 milyarlık saatleri 5 milyarlık kemerleri :KK53:var ben çok salaş dolaşıyormuşumda haberim yokmuş:KK52::KK52::KK52:

aynen ya bende de öle oldu kendime çeki düzen vericem artık
kokoş dolaşıcam 50 tane ayakkabı 20 tane çizme alıcam hepside topuklu
markete bile pilatform topuksuz çıkmıcam:KK37::KK37:
alışverişşşş başladıııııı:KK64::KK64:

allam ne kokoşlar ya:KK53:
bu programı izledikten sonra kendimi tuaf hissediyom:44:
spor ayakkabı kot ceket hemen giyinip çıkıyom bakımsız ötesiyim:KK52::KK52:
bu kadar parayı nerden buluyolar ya çalışmakla alınırmı bir saat 20 milyara :KK45:
biz elektirikti suydu mutfak masrafı oğlanın ihtiyaçları derken para yetiremiyoz :KK53:

allam ne kokoşlar ya:KK53:
bu programı izledikten sonra kendimi tuaf hissediyom:44:
spor ayakkabı kot ceket hemen giyinip çıkıyom bakımsız ötesiyim:KK52::KK52:
bu kadar parayı nerden buluyolar ya çalışmakla alınırmı bir saat 20 milyara :KK45:
biz elektirikti suydu mutfak masrafı oğlanın ihtiyaçları derken para yetiremiyoz :KK53:

demekkki memleketimde öyle insanlarda varmış. gururu duyuyommm:KK60::KK19:
orası onların meydanı burası bizim. burda 20 milyarlık saatler yok. pazar işi pazarrrr.

farklı bi duruş farklı bi bakış farklı bi tarzla karşındayım bilomm:KK60::KK60:

nen dün yatarken ciddi ciddi ne yorum yapacağımı düşündüm heeee:KK52: cengizin işi gerçekten zormuş.:KK50:
neyese öhüm öhüm. yoruma geçiyim ben .
paris hanım şu anda. bahar desenli ara ara kırmızı çiçeklerele süsülenmiş , üstü bedenini saran altı ise bol çok güzel bir empirme şalvar giydi. şalvar 36 beden vücuduna çok yakışmış. kollarına taktığı bileziklerle gerçekten şahane duruyor. umarım bu elbiseyi seçer:KK61:

nen dün yatarken ciddi ciddi ne yorum yapacağımı düşündüm heeee:KK52: cengizin işi gerçekten zormuş.:KK50:
paris hanım şu anda. bahar desenli ara ara kırmızı çiçeklerele süsülenmiş , üstü bedenini saran altı ise bol çok güzel bir empirme şalvar giydi. şalvar 36 beden vücuduna çok yakışmış. kollarına taktığı bileziklerle gerçekten şahane duruyor. umarım bu elbiseyi seçer:KK61:

:KK60::KK60::KK60:
iyi bi puan aldlım sanırım:KK61:yorumlar olumlu:KK61:

bi kere siz modadan hiç anlamıyorsunuz datlummmmm:KK52:
ben çok şıkıdım 10 puanı hakediyom :KK62:

saçlarınıda ensede sımmmsıkı toplanmış topuz yaptırsaymış çok seksiiii olurmuş dimi ama:KK6::KK6::KK6:

X