çok karışık renkler. hepsi bir birine girmiş
yarın yapacam senin puanlamanı canım. teker teker gelin
evde çıngar çıkarsam işe yararmı acep koca yla
çok karışık renkler. hepsi bir birine girmiş. hele o başındaki çiçekli yemeni. inek mazallah ot sanıp yalayabilir . etek tek başına kullanıldığında hoş olabilir. hele o belinize bağladığnız şeylere bi türlü anlam veremedim. puanım 2
yarın yapacam senin puanlamanı canım. teker teker gelin
kızlar ya bana her şey yakışırı izledikten sonra bana bir şeyler oldu vallahi
kadınların 100 ayakkabısı var 10 milyarlık 20 milyarlık saatleri 5 milyarlık kemerlerivar ben çok salaş dolaşıyormuşumda haberim yokmuş
allam ne kokoşlar ya
bu programı izledikten sonra kendimi tuaf hissediyom:44:
spor ayakkabı kot ceket hemen giyinip çıkıyom bakımsız ötesiyim
bu kadar parayı nerden buluyolar ya çalışmakla alınırmı bir saat 20 milyara
biz elektirikti suydu mutfak masrafı oğlanın ihtiyaçları derken para yetiremiyoz
nen dün yatarken ciddi ciddi ne yorum yapacağımı düşündüm heeeecengizin işi gerçekten zormuş.
neyese öhüm öhüm. yoruma geçiyim ben .
paris hanım şu anda. bahar desenli ara ara kırmızı çiçeklerele süsülenmiş , üstü bedenini saran altı ise bol çok güzel bir empirme şalvar giydi. şalvar 36 beden vücuduna çok yakışmış. kollarına taktığı bileziklerle gerçekten şahane duruyor. umarım bu elbiseyi seçer
iyi bi puan aldlım sanırımyorumlar olumlu
bi kere siz modadan hiç anlamıyorsunuz datlummmmm
ben çok şıkıdım 10 puanı hakediyom
diyorum datlum
aha bak . Anamgilin köydeki sedir gibi. üzerinde ne ararsan var.
nen dün yatarken ciddi ciddi ne yorum yapacağımı düşündüm heeeecengizin işi gerçekten zormuş.
neyese öhüm öhüm. yoruma geçiyim ben .
paris hanım şu anda. bahar desenli ara ara kırmızı çiçeklerele süsülenmiş , üstü bedenini saran altı ise bol çok güzel bir empirme şalvar giydi. şalvar 36 beden vücuduna çok yakışmış. kollarına taktığı bileziklerle gerçekten şahane duruyor. umarım bu elbiseyi seçer