Şampuan ve Saç Kremleri Bana Hangi Şampuan Ve Saç Kremini Önerirsiniz?

Şampuanda En İyi Hangi Marka?

• Loreal Paris Elseve

• Gliss - Schwarzkopf

• Dove

• Elidor

• Blendax

• Pantene

• Kerastase

• Redist

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

YasakPeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
11
0
26
Merhabalar, benim saçlarım çok kuru, elektrikleniyor, kabarıyor, kırılmaya eğimli, bide şuan kullandığım şampuan yuzunden saçlarımda bi sertlik bi yapışma dolaşma var. Benim saçlarım için hangi ürünleri önerirsiniz? Bide Çıt çıt saçlarım var saç uçlarının fotoğrafını göndereceğim uçları bu durumda araştırmama göre yağ eksikliğinden dolayı böyleymiş. Ben bu cıt cıt saçlarımdaki durumu düzeltmek için ne kullanabilirim ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum yorum ve önerileriniz için.

Her urun herkese iyi gelmiyor maalesef en iyi markamidir bilemem ama saclarima en iyi gelen gercekten elidor dur.. donup dolasip elidora geri donuyorum nekadar farkli urunleri denesemde hepsi biyerden sonra ya dokulme yapiyor ya kepek ya sac derisi kasintisi.. elidora dondugum zaman ne kasinti kaliyor ne dokulme.. benim saclarima iyi geliyor gercekten ama senin saclarina iyi gelir mi bilemem deneyip gormen gerekiyor ben cok sampuan degistirdim cok fazla urun kullandim sampuan degistirmekten saclarim mahvoldu.. ama artik sasmiyorum cunku ne alirsam aliyim ne kullanirsam kullaniyim biliyorum ki elidora geri donucem :)

Cevabin icin tesekkur ederim Nur4y
Elidoru bende cok kullandim elde ettigim sonuclar normaldi ne iyi ne kotu o yuzden elidoru pek tercih etmiyorum. Bide pantene denemeyi dusunuyorum suan aldim bu karari da Pantene'nin sampuanlarini ve urunlerini kullanan varsa bana deneyimlerinden bahsederlerse cok sevinirim.

Merhaba, Ben de Gliss ürünlerini denemeni öneririm. Siyah ambalajlı serisini kullandım, oldukça memnun kaldım.

Merhaba ozge1903 onerin icin tesekkur ederim ama bana glissin sampuanlari yaramiyor 2 serisini denedim ilk denedigim normaldi ama son ve suan denedigim sacimi mahvetti. (10 tabakaya kadar onarim, mor renkli olani kullaniyorum suan)

izmir eskort

Merhabalar benimde sacim kuru elektrikli ince telli ve aşırı dokuluyordu. Ben naturvay sarimsakli şampuan kullanıyorum ve kesinlikle dokulme yok oldu. dusta hic dokulmuyor sadece taraga biraz geliyor. Durulanan sac kremleri sacimi cok doktugunden elidor 7 24 durulanmayan bakim kremini kullanıyorum artik. Ve saclarimin uçları dahi volumlu duruyor elektiriklenmesi de geçti. Tabi herkeste aynı sonucu verir mi bilmiyorum ben şampuandan da kremdende çok memnunum

Merhaba Duygumt onerin icin tesekkur ederim ama bana gelmez bu sampuan daha once de cevremden duymustum sacim oldukca gur ve dokulme sorunum yok. bana elektriklenmeyi azaltacak kolay tarama saglayacak yumusalik verecek bir sampuan lazim. Tester urunlerini alip kullanabilirim bu sekilde bulabilirim ama sacimda urun test ede ede sacim temelli mahvolur o yuzden deneyimlerinize gore denemek istiyorum. Bide sizin sacinizi sadece nemlendirmek icin kullandiginiz herhangibi bi urun var mi?

izmir eskort

Benim sacimdada elektriklenme var sampun olarak degilde durulanmayan sac kremi önerebilirim. Elidor 7 24 nemlendirici sekillndirici yazan sac kremini kullanıyorum. Ben daha önce elktriklenmeyi azaltıcı dogl keratin botox bile kullandim ve 500 lira verdim setine o bile fayda etmedi birçok urun kullandım faydasi olmadi. Bu dedigim urunu kullanabilirsiniz. Insallah etkisi olur

Merhaba ozge1903 onerin icin tesekkur ederim ama bana glissin sampuanlari yaramiyor 2 serisini denedim ilk denedigim normaldi ama son ve suan denedigim sacimi mahvetti. (10 tabakaya kadar onarim, mor renkli olani kullaniyorum suan)

izmir eskort
Aslında eski zamanlarda benim de saçıma hiç iyi gelmemişti Gliss. Saç dökülmesi yapıyordu. Hep dove, pantene vs. kullandım. Belki değişmiştir iyi gelir umuduyla o siyah seriyi aldım ve memnun kaldım. O yüzden herkesin saçına her şampuan iyi gelmez tabi ki o bahsettiğin mor renkliyi daha yeni aldım ben de bu 2. kullanımım ama saçlarımda bir elektriklenme söz konusu bakalım :) Dove kullandın mı peki canım yoğun onarıcı olan onun da faydasını gördüm ben

Bak dovedan cok memnun kalmistim iste daha da iyi sonuclar elde etmek icin farkli sampuan arayisina gectim olmazsa tekrardan dove a donebilirim. Ben dove un kirik uc onarani kullandim gercekten kirik falan kalmamisti kirik uclari birlestiriyor gercekten bende kirik uclariniz icin dove kirik uc onarimini oneriririm herkese.

Hmm tesekkur ederim deneyecegim dedigin urunu.

Pantene Nem Terapisi serisi kuru saçlar için çok uygun.Kremiyle kullanınca saçları yumuşatıp sakinleştiriyor.

Yasadigim sac deri problemimle beraber birdaha elidorun yanina yanasacagimi hic sanmiyorum herzaman kullandigimin disinda farkli bi cesidini kullandim ve hayatimda hic yasamadigim problemi yasadim bu sebeple bu markaya guvenim bitti herzaman kullandigim sampuanini almaya cesaret edemiyorum artik.. bu nedenle anket secimimi bile degistirdim.. birzamanlar kara listemdeydi elidor ve simdi tekrar kara listemdee..

Merhaba kızlar, zararlı kimyasalların olmadığı cilde zarar vermeyen aloeveralı şampuan öneririm. Çocuklarıma da gönül rahatlığıyla kullanıyorum. İlgilenirseniz yardımcı olurum.

pantene bayağı kremsi yapıyor saçı, ben çok memnundum ama uzun vadede dökülme yaptığına dair yorumlar okudum. korktum o yüzden. loreal i deneyeceğim ben de... bi ara doğal ürünlere yönelmiştim ama boyalı kuru saça yetmedi hiçbiri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…