bana hangi saç rengimin daha çok yakıştığını söyleyebilir misiniz? (resimli)

en çok yakıştırdığınız rengi oylar mısınız?

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
şu anki rengin çok hoş ama ben 2yi daha çok beğendim, daha doğal duruyor çünkü ve doğal her zaman iyidir :)

bence en güzeli ve sana yakışan şimdiki hali :)

uc kesınlıkle bastakı cok sıradan ve sonuk duruyo koyu daha canlı gostemıs .koyu sac gozlerı ortaya cıkarıyo.bnde senın gbı basta kumraldım sonra koyuya dondum.ama kumral daha cok dıkkat cekıyodu tabı.koyu sac daha asil duruyo

bende uc dıyorum koyu sac her zman asıl duruyo bastakı cok sıradan ve sonuk.artık kumral gormektende bıktım .dogallık iyidir

çoook teşekkür ederim değerli fikirleriniz için:KK16::KK16::KK16:

bence 3 çok hoş diğer renkleri yaş ilerledikçe fazlasıyla kullanıcaksın hemde daha olgun gösterir küçük yaşlarda

1 kesinlikle olmamış diyorum. 4teki saç rengin harika süper durmuş bence. 3 de güzel. Açık renkleri kullanmanı hiç önermem yaşlı gösteriyor ve solgun.

hepsı guzel olmus
ben 1.dekı rengı merak ettım bu aksam bende kuafore gıdıyorumda

Aslında belki de kafanızı karıştırıyoruz ama ben de yorumlarımı paylaşayım ;doğallıktan yanayım 'The less is more' ( ne kadar doğal(az) o kadar iyi) fikrindeyim.Vee
en çok ikiyi beğendim.Açık ara önde diyorum.Sonra da 1diyorum.

1.cisinde saçlar güzel ama biraz sıradan güzel gözüküyor.Röflelerle baz saçınız arasında en fazla 2 ton olsaydı ,ya da röfle var yok gibi çok daha az atılsa yüzünüzü daha canlı gösterebilirdi .Bu tarz saçta çok canlı bir tene ya da makyaja ihtiyaç var .Yoksa ciltle saç aynı renkte olursa sizi sararmış ,üzgün,hasta gösterebilir.Ama güzel yine de.

2.İkinci resimdeki saçlarınızı yüzünüze ve cildinize çok yakıştırdım.Genç ,fresh ,sağlıklı ,canlı ve doğal kısacası çok güzel gözüküyorsunuz .Favorim bu.

3.Bu resimdeki saçınızın rengini çok sert buldum.ifadenizi de serleştirmiş gibi .Sizi büyük ,olgun göstermiş1.ci ve 2.ci resimdeki kızın ablası gibi.

4.Değişik ,isyankar,sıradışı ,matrak saç .Güzel ;1-2 aylık kulanmaya evet ama yerleşik bir imaj istiyorsanız bu değil derim.O da fena durmamış.Ama o saçlara her gün bakım ,hergün şekil vermek gerekiyor.Yoksa saç öyle olmadığı halde bakımsız ,yağlı ,tozlu görünüyor , pasaklı ,dağınık bir izlenim yaratıyor.

5.Bu fotoğrafı çok anlayamadım

Sonuçta tüm fotoğraflarda bakımlı güzel bir kız gördüm.Ama eleştiri için didikledikçe yorumlarım bunlar oldu :)

X