bana hangi saç rengimin daha çok yakıştığını söyleyebilir misiniz? (resimli)

en çok yakıştırdığınız rengi oylar mısınız?

• Ankete Katılan
    75
  • Anket Kapalı .
kesinlikle 3 canım. koyu renk olan. daha bi yüzünü öne çıkarmış. açık renkler kişiyi olduğundan daha olgun gösteriyor malesef

Bence şimdiki rengi güzel :)

nickin çok güzelmiş:) teşekkürler

Hepsi farklı bir tarz. Tarzın neyse o ol :KK37:

tarz? saç renginden? sonuncu resim dışında hepsi 1 sene içinde çekildiğim fotoğraflar. belirtmek istedim. teşekkürlerr :)

kesinlikle 3 canım. koyu renk olan. daha bi yüzünü öne çıkarmış. açık renkler kişiyi olduğundan daha olgun gösteriyor malesef

çok teşekkür ederim değerli fikirleriniz için:KK31:

Şimdi şöyle, birincisi akıllı çalışkan objektif kız, ikinci saç daha bakımsız takılan pijama sigara çay kızı, üçüncüsü fönsüz gezemeyen tiki kız, dördüncüsü asi asabi marjinal muhalif feminist kız, beşincisi havalıyım salınırım entelim sade takılırım kızı :KK37: Ben en çok 1 ve 4 ü beğendim.

Edit: 4te gölgeler pembeymiş. Ben onu kızıl sanarak beğenmiştim.

Son düzenleme:
Şimdi şöyle, birincisi akıllı çalışkan objektif kız, ikinci saç daha bakımsız takılan pijama sigara çay kızı, üçüncüsü fönsüz gezemeyen tiki kız, dördüncüsü asi asabi marjinal muhalif feminist kız, beşincisi havalıyım salınırım entelim sade takılırım kızı :KK37: Ben en çok 1 ve 4 ü beğendim.

Edit: 4te gölgeler pembeymiş. Ben onu kızıl sanarak beğenmiştim.

jooker çok ama çok ama çoook tatlısın:KK16: çok güldüm yaaa:KK1:

ciddi kilo değişimleri yaşıyorum üniversiteye başladığımdan beri.

ilk fotoda 54 kiloyum
ikinci fotoda yine 53 yada 54
üçüncü fotoda 48 yada daha az(ki 6 aydan kısa süre önce çekildim)
4 foto da siyah rengim biraz akınca 2 haftalığına yaptırmıştım orda da 50 kg yoktum :)
(tarzımı farklı gördüğün için söylüyorum kilodan olduğuna inanıyorum çünkü)
son fotografta da 2009 yazında uzun saçtan sıkılıp kestirivermiştim ingiltere'de. ve örüp açılmış hali. ama keşke salınırım entelim hali olsaydı. yorgunum uykusuzum açım halim daha ağır basıyor benim baktığım perspektiften :)

hmm bence 2..hem yakın zamanda evlenicektin yanılmıyosam koyu renk gelinlikle çok daha güzel durucaktır.açıkçası ben şu anki halini pek beğenmedim gölgelerin basit gözüküyo olmamış :KK20:

şu anki rengin çok hoş ama ben 2yi daha çok beğendim, daha doğal duruyor çünkü ve doğal her zaman iyidir :)

uc kesınlıkle bastakı cok sıradan ve sonuk duruyo koyu daha canlı gostemıs .koyu sac gozlerı ortaya cıkarıyo.bnde senın gbı basta kumraldım sonra koyuya dondum.ama kumral daha cok dıkkat cekıyodu tabı.koyu sac daha asil duruyo

bende uc dıyorum koyu sac her zman asıl duruyo bastakı cok sıradan ve sonuk.artık kumral gormektende bıktım .dogallık iyidir

X