• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana hangi renk yakışır arkadaşlar?

milen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2012
304
15
68
38
Arkadaşlar ben açık buğday tenliyim beyaza yakın. saçımı 4-5 kez palette delüxe 6.65 pırıltılı kakao ile boyadım.son boyamamın üzerinden 1 ay kadar geçti.sanki her seferinde daha fazla aktı ve hafif kızıllıklar oluştu. dipten kendi saçım da geldi.şuan ki rengini ekliyorum.(ilk resim gün ışığında flaşsız son resim flaşlı)
$18122012125.jpg $18122012114.jpg $18122012124.jpg
şimdi ise Eki Görüntüle 580273 bu fotodaki rengi elde etmek istiyorum bana yakışır mı ve tabiki nasıl elde edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
renk çok hoş, teninede yakışır diye düşünüyorum. tabi kızıllıklar oluştuysa rengi kırmadan nasıl olur bilmiyorum ama güzel bir renk. bende en son kendi doğal saçlarıma balyaj attırmıştım sonra tekrar açıldı tabi yenilemeyince ve çok çirkin gözüküyordu. en sonunda boyatmak istedim tamamen, senin gibi danışarak şimdi bronz kahve ;)
 
İstediğin renge ulaştıysan ne mutlu canım güle güle kullan. kendin evde mi boyadın yoksa kuaföre mi gittin.
 
Boyayı kusturmadan nasıl olur bilmiyorum. Aklımda boya silicisi var. Onu kullanabilirsen önce alttaki boyayı sök. Bu beğendiğin renk küllü kumral sanırım. Saçının orijinal rengi buna yakınsa (ya da çok koyu değilse) tutar boya.
 
aslında saçlarım baya yıprandığı için cesaret edemiyorum onlara. ama ilgine teşekkür ederim. saçlarımın asıl rengi koyu kumral. aklımda bir renk daha var ama nasıl olur fikrim yok palette delüxe 7.65 pırıltılı tofee :)
 
aslında saçlarım baya yıprandığı için cesaret edemiyorum onlara. ama ilgine teşekkür ederim. saçlarımın asıl rengi koyu kumral. aklımda bir renk daha var ama nasıl olur fikrim yok palette delüxe 7.65 pırıltılı tofee :)

Kızıllık var içinde, ama sana yakışacağını düşünüyorum. Benim yırtık kuaför saçlarımı kızıla çevirmek istiyor. Çok yakışır biliyorum ama bakımı çok zor geliyor. Koruması zor, kuaföre yaptırırsan koruman için saçına arada cila atabilir. Aktığı zaman çok acayip görünmesin sonra :23:
 
bende 3-4 yıl önce saç uçlarıma krepeli balyaj yaptırmıştım kızıldı. e tabiki aktı ama akıncada pek fena bir rengi olmadı hani hatta aktığı zaman ki rengini daha çok sevmiştim. kızıl bana gitmedi o yüzden düşünmem herhalde. ama sana yakışır sanırım sen benden daha beyazsın..tofee yi çok duydum ama cesaret edemiyorum daha önce 7 no ile başlayan boya pek kullanmadım çünkü :))
 
Kendin için en iyi kararı yine kendin verebilirsin. Ben asla cesaret edemem kendim boyamaya. Sana naçizane tavsiyem kendin boyayacaksan da bi kuaför görüşü alıver. O kutulardaki renkler birebir çıkmıyor çünkü.:13:
 
renk çok açık değil sanada yakışır mutlaka ancak renk açmalarını kendin değilde kuaförde yaptırırsan çokdaha iyi sonuç alırsın canım unutma sakın.
 
teşekkür ederim kızlar olmadı bi kuaföre danışmak lazım. peki bu haliyle boyasam şu anki saç rengimden farklı olur mu palette delüxe serisinden bana tavsiye edebileceğiniz bir no var mı ben 2 kutu boya kullanıyorum farklı iki renk de söyleyebilirsiniz???
 
Arkadaşlar ya lütfen yardımcı olun bana ben bundan 1 sene önce saçlarımı kuaföre bakır kahve ye boyatmıştım.sonraki birkaç boyamada altın pırıltılı kakao 6.65 ile boyadım en son hali $07012013155.jpg $18122012114.jpg resimlerdeki gibi
ilk resim flaşlı diğeri normal aslında düşündüğüm bir renk var ama sizde bana yardımcı olursanız çok sevinirim en yakın zamanda boyamak istiyorum diplerim baya çıktı çünkü lütfen kızlar hadi bir el atın. ben küllü kumral bir renk düşünüyorum içine kumral falan katsam (2 kutu kullanıyorum) nasıl olur ??
 
Back