Saç Rengi ve Saç Boyama =) bana hangi renk saç boyası gider sizce ? ( RESİMLİ)

sizce saçımı hangi renge boyamalıyım?

• siyah (koleston)

OY: 17 21,3%
  • koyu kahve(koleston)

OY: 5 6,3%
  • koyu kestane(koleston)

OY: 3 3,8%
  • patlıcan moru(koleston)

OY: 1 1,3%
  • açık kahve(koleston)

• kışkırtıcı kahve(koleston)

OY: 6 7,5%
  • koyu kumral(koleston)

• elegan kahve(koleston)

• çikolata kahve(koleston)

OY: 14 17,5%
  • kumral(koleston)

• küllü kumral(koleston)

OY: 4 5,0%
  • açık kumral(koleston)

• ışıltılı kahve(koleston)

OY: 18 22,5%
  • küllü açık kumral(koleston)

OY: 2 2,5%
  • diger..lütfen belirtiniz..

OY: 3 3,8%

• Ankete Katılan
    80
Kesinlikle siyah derim ben. Uclara kirmizi da hos olmus aslinda öyle de yapabilirsin. Ama acik renklere yanasma bence yakisir ama herkes de var. Bir de yipranmasin saclarin acilirken, upuzun saclarin var masalah. Ayrica siyah sacin asaleti hic bir renkte yok.

çok teşekkür ederim canım =) amin inş darısı isteyen bütün bekar kızlarımızın başına =)

kem..kümm..pff..off.. saçlarımı kestirdım canım artık o kadar uzun degiller uzunlar gene ama eskısı gidi degıller haliyle :) siyah rengin herşeyde yeri bambaşka :) mağdurum ben mağdurum mağdurum ben mağdurum :)

ben de 5 yıl siyah boyadım gerçekten asil bir renk ama sıkılınca... illa bir değişiklik yapmak istedim karamel yaptım 3 ay falan öyleydi ama siyahtan sonra çok açık geldi gözüm alışamadı, en son sıcak kahve(bakıra yakın) boyadım rengimi buldum sana da kesinlikle kahve tonlarını tavsiye ederim eminim yakışır

Bence bal köpüğü tonlarınıda kullanabilirsin.Benim arkadaşım da vardı senden daha esmer hatta.kaşlarını bile belki boyaman gerek kalmaz çünkü o her zaman boyatmıodu.tabi rahatsız olursan boyarsın sen ama bal köpüğünü yada kahve köpüğünü dene derim

canım aralara sakın kızıl attırma yaptırcaksan koyu kızıl hepsıne ya da en son resımdekı sarı attırmıssın o bı de sıyah bu 3 sekıl sana cok yakısır

mavi siyahtan başka bi renge dönmenın zor oldugunu duymuştum canım dogrumu ? boyayla pek aram olmadıgı için bılmıyorum bende :)

valla bilmiyorum ki canımm. saçlarım sarı olmasa yapıcağım renk kesinlikle mavi siyah olurdu. ama tenimde çok beyaz hortlak gibi olurum diye yapamıyorum

canım siyah ifadeni sertleştiriyor biraz açmak lazım bence çiko kahve ama koleston değil garnier arzumun rengi. O da esmer bu yüzden yakışacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…