- Konu Sahibi alatariiel
en çok siyahı yakıştırdım sana. mavi siyahta güzel olurdu aslında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnce açık küllü kumral daha güzel olurr esmerlere çok yakışıyoor
bence saçına bal köpüğü tonlarında gölge yaptır hem dipler çıkınca pekde belli olmaz. yüzüne ışıltı katar
canım nişan resimlerine baktım...saçına maaşallah çok güzel saçların var ve boya konusunda bukadar pipirikli olmana anlam verdim doğrusu
nişanın hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.
bakışların ve gülüşün çok hoşuma gitti,çok içten ve doğalsın...
siyah yakıştırdım sana ben:82:
kesinlikle elleme sonra çok pişman olursun çoook yakışmış bu renk değişiklik arama sakın benim gibi maffolmasın saçın aman ha
bal köüpü çok sırıtır sende bebem karamel yada karamele yakın tonlar yap. tenin müsait yani ama yinede sen bilirsin bebem diğer arkadaşlarda yardımcı oluo
karamel tonlarıda yakısır ama siyah cok güzel yakısmıs
bencede karamel tonlari güzel olur
en çok siyahı yakıştırdım sana. mavi siyahta güzel olurdu aslında
bence kahve tonları yakışır çok
Kesinlikle siyah derim ben. Uclara kirmizi da hos olmus aslinda öyle de yapabilirsin. Ama acik renklere yanasma bence yakisir ama herkes de var. Bir de yipranmasin saclarin acilirken, upuzun saclarin var masalah. Ayrica siyah sacin asaleti hic bir renkte yok.
mavi siyahtan başka bi renge dönmenın zor oldugunu duymuştum canım dogrumu ? boyayla pek aram olmadıgı için bılmıyorum bende :)