• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama =) bana hangi renk saç boyası gider sizce ? ( RESİMLİ)

sizce saçımı hangi renge boyamalıyım?

• siyah (koleston)

OY: 17 21,3%
  • koyu kahve(koleston)

OY: 5 6,3%
  • koyu kestane(koleston)

OY: 3 3,8%
  • patlıcan moru(koleston)

OY: 1 1,3%
  • açık kahve(koleston)

• kışkırtıcı kahve(koleston)

OY: 6 7,5%
  • koyu kumral(koleston)

• elegan kahve(koleston)

• çikolata kahve(koleston)

OY: 14 17,5%
  • kumral(koleston)

• küllü kumral(koleston)

OY: 4 5,0%
  • açık kumral(koleston)

• ışıltılı kahve(koleston)

OY: 18 22,5%
  • küllü açık kumral(koleston)

OY: 2 2,5%
  • diger..lütfen belirtiniz..

OY: 3 3,8%

• Ankete Katılan
    80
Kesinlikle siyah derim ben. :52: Uclara kirmizi da hos olmus aslinda öyle de yapabilirsin. Ama acik renklere yanasma bence yakisir ama herkes de var. Bir de yipranmasin saclarin acilirken, upuzun saclarin var masalah. :nazar: Ayrica siyah sacin asaleti hic bir renkte yok. :61:

canım nişan resimlerine baktım...saçına maaşallah:nazar: çok güzel saçların var ve boya konusunda bukadar pipirikli olmana anlam verdim doğrusu:nazar::nazar:

nişanın hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

bakışların ve gülüşün çok hoşuma gitti,çok içten ve doğalsın...:nazar:

çok teşekkür ederim canım:nazar: =) amin inş darısı isteyen bütün bekar kızlarımızın başına =)

Kesinlikle siyah derim ben. :52: Uclara kirmizi da hos olmus aslinda öyle de yapabilirsin. Ama acik renklere yanasma bence yakisir ama herkes de var. Bir de yipranmasin saclarin acilirken, upuzun saclarin var masalah. :nazar: Ayrica siyah sacin asaleti hic bir renkte yok. :61:

kem..kümm..pff..off..:5: saçlarımı kestirdım canım artık o kadar uzun degiller uzunlar gene ama eskısı gidi degıller haliyle:43: :) siyah rengin herşeyde yeri bambaşka :) mağdurum ben mağdurum mağdurum ben mağdurum :) :1:

ben de 5 yıl siyah boyadım:52: gerçekten asil bir renk ama sıkılınca... illa bir değişiklik yapmak istedim karamel yaptım 3 ay falan öyleydi ama siyahtan sonra çok açık geldi gözüm alışamadı, en son sıcak kahve(bakıra yakın) boyadım rengimi buldum:69: sana da kesinlikle kahve tonlarını tavsiye ederim eminim yakışır:71:

Bence bal köpüğü tonlarınıda kullanabilirsin.Benim arkadaşım da vardı senden daha esmer hatta.kaşlarını bile belki boyaman gerek kalmaz çünkü o her zaman boyatmıodu.tabi rahatsız olursan boyarsın sen ama bal köpüğünü yada kahve köpüğünü dene derim;)

canım aralara sakın kızıl attırma yaptırcaksan koyu kızıl hepsıne ya da en son resımdekı sarı attırmıssın o bı de sıyah bu 3 sekıl sana cok yakısır:71:

mavi siyahtan başka bi renge dönmenın zor oldugunu duymuştum canım dogrumu ? boyayla pek aram olmadıgı için bılmıyorum bende :)

valla bilmiyorum ki canımm. saçlarım sarı olmasa yapıcağım renk kesinlikle mavi siyah olurdu. ama tenimde çok beyaz hortlak gibi olurum diye yapamıyorum:61:

canım siyah ifadeni sertleştiriyor biraz açmak lazım bence çiko kahve ama koleston değil garnier arzumun rengi. O da esmer bu yüzden yakışacağını düşünüyorum.

Back