• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama =) bana hangi renk saç boyası gider sizce ? ( RESİMLİ)

sizce saçımı hangi renge boyamalıyım?

• siyah (koleston)

OY: 17 21,3%
  • koyu kahve(koleston)

OY: 5 6,3%
  • koyu kestane(koleston)

OY: 3 3,8%
  • patlıcan moru(koleston)

OY: 1 1,3%
  • açık kahve(koleston)

• kışkırtıcı kahve(koleston)

OY: 6 7,5%
  • koyu kumral(koleston)

• elegan kahve(koleston)

• çikolata kahve(koleston)

OY: 14 17,5%
  • kumral(koleston)

• küllü kumral(koleston)

OY: 4 5,0%
  • açık kumral(koleston)

• ışıltılı kahve(koleston)

OY: 18 22,5%
  • küllü açık kumral(koleston)

OY: 2 2,5%
  • diger..lütfen belirtiniz..

OY: 3 3,8%

• Ankete Katılan
    80
Bence sana açık kahve karemel rengi,açık kestane yakıışır gibime geliyor canım..Melekler korusun diye bir dizi film vardıya orda Esin rölündeki kızın saç rengide sana yakışır canım..Oda karemel olabilir..

Son düzenleme:
canım bencede karamel güzel olur sana. ancak nişanlısın sanırım. dügün yakın zamandaysa siyaha devam et derim. gelinlikle simsiyah saçlar süper olur oyle cok yakışıyor yada ne bileyim benim hoşuma gidiyor :34: birde siyah boyalı sacı ancak açtırarak rengini değiştirebilerisin açtırmakta yıpratıyor saçı ve uzunca bi ugraş gerektiriyor. bunları bilerek adım at. benim başımdan gecti çünkü.

siyahtan kesinlikle vazgeçme derim çok yakışıyo bence

ille de bi renk söyle dersen de çikolata kahve güzel durur derim =) boyarsan yeni rengini görelim :61:

çıtırlar hepinize ii geceler beni sevgilimin tşörtü ve yatagım bekler =))) hepinizi muck muck muck:54::54::54::54:

özelden mesaj atamıyorum henüz, o yüzden burdan yazıyım..

kahve kızıl bi renk çıkar ortaya bence illaki bi açılma olur yani saç renginde

resimlerinizi gördüm bence hiç karamele bulaşmayın aralara hafif kızıl atmışsınız bir resminizde sizin yüzünüze güzel gitmiş benim fikrim değerlendirmede gerek var.

Bence sana açık kahve karemel rengi,açık kestane yakıışır gibime geliyor canım..Melekler korusun diye bir dizi film vardıya orda Esin rölündeki kızın saç rengide sana yakışır canım..Oda karemel olabilir..

bende karar veremıyorum canım ne zamandan beri hangı renk olsun dıye..bı kuaförede danışmadım henüz normalde saçımı evde boyamaktı ama saç rengim siyah oldugu için boya tutar mı tutmaz mı ortaya tuhaf bişi çıkar mı çıkmaz mı derken kuaförde boyatmaya karar verdim şimdı iyi bir kuaför arıyorum.. :)melekler korusunu arada izlıyordum ama netten bakıcam şimdı esin in saç rengine =D

canım bencede karamel güzel olur sana. ancak nişanlısın sanırım. dügün yakın zamandaysa siyaha devam et derim. gelinlikle simsiyah saçlar süper olur oyle cok yakışıyor yada ne bileyim benim hoşuma gidiyor :34: birde siyah boyalı sacı ancak açtırarak rengini değiştirebilerisin açtırmakta yıpratıyor saçı ve uzunca bi ugraş gerektiriyor. bunları bilerek adım at. benim başımdan gecti çünkü.

evet canım nişanlıyım.. dügün tarihi konuşulmadı henüz,ev inşaat halinde büyük ihtimallede seneye dügün olur..ev anca biter zaten =) dügüne yakın tekrar siyaha dönücem benımde çok hoşuma gidiyor beyaz gelınlıkle simsiyah saçın uyumu :)))) diplerım baya bi çıktı artık 5 aydan fazla oldu boyamayalı hala daha boyamıyorum saç rengimi degiştiricem dıye açıkcası saçımı açtırtmakta istemıyorum çok zarar görücek diye ama güzel bişeyler olucaksada olabilir :D istemem yan cebime koy hesabı..=)

siyahtan kesinlikle vazgeçme derim çok yakışıyo bence

ille de bi renk söyle dersen de çikolata kahve güzel durur derim =) boyarsan yeni rengini görelim :61:

sıkıldım ama artık siyah renkten :) kendımde bı degişiklik yapmayalım bunun yoluda saçlardan geçıyor =D cesarette edemıyorum ya yakışmazsa diye..eninde sonunda dönüp dolaşıcagım renk siyah olucak bunu bılıyorum =) çikolata kahveyide aklımın bi köşesine yazıyorum hemen:) cesaretimi toplayabilip bı kuaföre gidebilirsem eklerım tabi saçlarımın yeni halini :)

Kara kaşlı kara gözlü güzel bir bayansınız ve siyah saç size çok yakışıyor.Hiç rengini değiştirmeyin.Değişiklik istiyorsanız boyuyla oynayabilirsiniz,kat attırabilirsiniz,daha canlı ve hoş gözükür saçlarınız.

resimlerinizi gördüm bence hiç karamele bulaşmayın aralara hafif kızıl atmışsınız bir resminizde sizin yüzünüze güzel gitmiş benim fikrim değerlendirmede gerek var.

karamel yakışmaz mı ? :) evet kızıl attırmıştım aralara ama çok çabuk akıyor =D bilmiyorumki napsam :)

Back