Saç Rengi ve Saç Boyama =) bana hangi renk saç boyası gider sizce ? ( RESİMLİ)

sizce saçımı hangi renge boyamalıyım?

• siyah (koleston)

OY: 17 21,3%
  • koyu kahve(koleston)

OY: 5 6,3%
  • koyu kestane(koleston)

OY: 3 3,8%
  • patlıcan moru(koleston)

OY: 1 1,3%
  • açık kahve(koleston)

• kışkırtıcı kahve(koleston)

OY: 6 7,5%
  • koyu kumral(koleston)

• elegan kahve(koleston)

• çikolata kahve(koleston)

OY: 14 17,5%
  • kumral(koleston)

• küllü kumral(koleston)

OY: 4 5,0%
  • açık kumral(koleston)

• ışıltılı kahve(koleston)

OY: 18 22,5%
  • küllü açık kumral(koleston)

OY: 2 2,5%
  • diger..lütfen belirtiniz..

OY: 3 3,8%

• Ankete Katılan
    80

teşekkür ederim :) 3 gün önce saçlarımı kestirmeye gıttım kırıklarımı aldırmaya bırazda şekil verdırttım katlarla perçemle falan ama bana yetmedı

bence size siyah ve düz saç çok yakışıyor sakın boyatmayın ...bende siyah saçlıyım boyatmaya çok özeniyorum sarı istiyorum ama sarı saçında herkse gitmediğni ve yaşından büyük gösterdiğini söyledikleri için güvenemiyorum..tavsiyem boyatmayın saçlarınız çok sağlıklı boyada yıpratıyor zaten..

bence siyah çok sert göstermiş öncelikle kestane yap saçını açtır bir ifaden yumuşasın...baktın hoş oldu ki eminim güzel olacaktr...üzerinede karamel tonlarda balyaj arttrrsn saçlarda uzun ve güzel bi bayansn ifadeni yumuşatman şart....

teşekkür ederim :) parkta çekılen bi resmım var kıvırcık dalgalı yani :) o saçımın dogal hali :) o yönden şanslıyım düzleştırmeye üşenırsem biraz saç köpügüyle şekil verdırtmem yetıyor :) sarı saça güvenemıyorsanız koyu renklerden başlayın istersenız siyahtan direk sarıya dönulunce insan alışamazda bi süre :) şu an karamel ile siyah renk başa baş gidiyor :)

Son düzenleme:
Senin için radikal bir seçim olabilir ama ben çok çok yakışacağını düşünüyorum ki şu Hürremin saç rengi Soğan kabuğu mu diyorlar o çok farklı olacağına eminim ...

evet güzel fikir aslında..evde önce kestane rengini kendım boyasam saçlarım boya tutarmı acaba :)

evet güzel fikir aslında..evde önce kestane rengini kendım boyasam saçlarım boya tutarmı acaba :)

saç rengini çok değiştren bir bayan olarak fikirlerime güvenebilirsnz arkadaşlarmda bana sorarlar......tam siyahsa saçlarn tutmaz ancak 3.boyamanda tutar bence dışarda oriel ucuz kendn yıpratmazsnda saçlarnı aç 10dk tut bsonra üstüne boya..istediğinde sarıya bile dönersn ama resimlerine tekrar baktm dediğim tonlar sana çok yakışıcaktr....

saçımın ufak bi tutamına deneyip görmek gerekır dıyorum o zaman bende :) teşekkür ederim tekrardan kendı kendımıze iş çıkarıyoruz vallahi

Merhaba canım, öncelikle nişan fotoğraflarını baktım çok güzel görünüyorsunuz ikiniz de. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş.

Siyah saç sana gerçekten çok yakışıyor ama ben de bana kızıl saçı çok yakıştırdıkları için uzun süredir aynı rengi kullanan biri olarak nasıl sıkıldığını tahmin edebiliyorum bence balyaj sende hoş duracaktır ama hangi renk ben de oyumu kestaneden yana kullanıyorum ve eğer hoşuna giderse kestaneyi de biraz daha açtırarak üzerine de yine 1-2 ton açık balyajla kullanabilirsin

Umarım neticede içine sinen bir sonuç alırsın

teşekkür ederim canım yorumlar başa baş gidiyor şu an :) şu an 2 kat daha fazla karıştı kafam amin amin amin inş sonucunda içime sinen bi renk olur konu saç olunca o kadar pinpirikli oluyorum ki :) bı saç kestırıceksem 2-3 ay düşünuyorum sadece :) boya konusuda begenmedım at çöpe gitsın deyip hemen degiştirebilecegın bişey olmadıgı için bütün fikirlerı dikkatlice inceliyorum :)

bence saçına bal köpüğü tonlarında gölge yaptır hem dipler çıkınca pekde belli olmaz. yüzüne ışıltı katar

canım nişan resimlerine baktım...saçına maaşallah çok güzel saçların var ve boya konusunda bukadar pipirikli olmana anlam verdim doğrusu

nişanın hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin.

bakışların ve gülüşün çok hoşuma gitti,çok içten ve doğalsın...

kesinlikle elleme sonra çok pişman olursun çoook yakışmış bu renk değişiklik arama sakın benim gibi maffolmasın saçın aman ha

bal köüpü çok sırıtır sende bebem karamel yada karamele yakın tonlar yap. tenin müsait yani ama yinede sen bilirsin bebem diğer arkadaşlarda yardımcı oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…