- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
- Konu Sahibi alatariiel
-
Canım bence kaşlarını hiç açtırma görünürde gerek yok..Sana koyu karamel,çikolata kahve,çikolata karamel çok yakışır..Kızıl, Bal köpüğü,sarı tonları yaptırma bence...
sarıya yaklaşma sakınnnnnnnnnnnnn
çıtırlar hepinize ii geceler beni sevgilimin tşörtü ve yatagım bekler =))) hepinizi muck muck muck
çıtırlar hepinize ii geceler beni sevgilimin tşörtü ve yatagım bekler =))) hepinizi muck muck muck
özelden mesaj atamıyorum henüz, o yüzden burdan yazıyım..
kahve kızıl bi renk çıkar ortaya bence illaki bi açılma olur yani saç renginde
yha açıcı kullanıpta saçı mahfetmek istemiyorum. sonuçta güsel bi renk çıkar ortaya dimi
Bence sana açık kahve karemel rengi,açık kestane yakıışır gibime geliyor canım..Melekler korusun diye bir dizi film vardıya orda Esin rölündeki kızın saç rengide sana yakışır canım..Oda karemel olabilir..
canım bencede karamel güzel olur sana. ancak nişanlısın sanırım. dügün yakın zamandaysa siyaha devam et derim. gelinlikle simsiyah saçlar süper olur oyle cok yakışıyor yada ne bileyim benim hoşuma gidiyorbirde siyah boyalı sacı ancak açtırarak rengini değiştirebilerisin açtırmakta yıpratıyor saçı ve uzunca bi ugraş gerektiriyor. bunları bilerek adım at. benim başımdan gecti çünkü.
siyahtan kesinlikle vazgeçme derim çok yakışıyo bence
ille de bi renk söyle dersen de çikolata kahve güzel durur derim =) boyarsan yeni rengini görelim
resimlerinizi gördüm bence hiç karamele bulaşmayın aralara hafif kızıl atmışsınız bir resminizde sizin yüzünüze güzel gitmiş benim fikrim değerlendirmede gerek var.
kızıl tonlar size yakışacaktır siyaha oranla daha hareketlı durur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?