Saç Rengi ve Saç Boyama =) bana hangi renk saç boyası gider sizce ? ( RESİMLİ)

sizce saçımı hangi renge boyamalıyım?

• siyah (koleston)

OY: 17 21,3%
  • koyu kahve(koleston)

OY: 5 6,3%
  • koyu kestane(koleston)

OY: 3 3,8%
  • patlıcan moru(koleston)

OY: 1 1,3%
  • açık kahve(koleston)

• kışkırtıcı kahve(koleston)

OY: 6 7,5%
  • koyu kumral(koleston)

• elegan kahve(koleston)

• çikolata kahve(koleston)

OY: 14 17,5%
  • kumral(koleston)

• küllü kumral(koleston)

OY: 4 5,0%
  • açık kumral(koleston)

• ışıltılı kahve(koleston)

OY: 18 22,5%
  • küllü açık kumral(koleston)

OY: 2 2,5%
  • diger..lütfen belirtiniz..

OY: 3 3,8%

• Ankete Katılan
    80
slm bencede esmer tenlisin açık renk daha çok yakışır arkadaşıma katılıyorum bende .koyu ice kapatmış

slm bencede esmer tenlisin açık renk daha çok yakışır arkadaşıma katılıyorum bende .koyu ice kapatmış

teşekkür ederim..benim birazcıkta kaşlara takıntım var saçlarla kaşlar farklı renk olunca garibime gidiyor yakışana yakışıyor ama bu yönden korkuyorum azcuk =)

canım bence de karamel hoş durur. kaşlar konusunda ben de aynı fikirdeyim ama sen esmer olduğun için çok da garip durmaz bence. hem saçımızla birlikte kaşımızı da boyasak bir süre sonra kaşın kendi rengi geliyor, alışıyo insan.

bebem sen karamele bir göz at istersen sana çok güzl olur yüzünde müsait yani

çogunluk karamel diyor bakalım farklı bı yorum gelicekmi :) kafam çok karışık tatlım sizin yorumlarınıza göre bi renk olucak artık =D insan bazen kendıne bişeyın yakışıp yakışmadıgını farkedemıyor bende sizin gözunuzden yorumları beklıyorum

evet canım kaşlarda boyanabılıyor ama dedıgın gibi kaşımızda kendi rengine dönuyor sonradan dipler siyah ortalar karamel olmasın sonra saçlar gibi

bence hiç sıkıntı yapma dediğim gbi ten rengin müsait rezil bi durum söz konusu değil emin ol

Son düzenleme:
kaşlarınıda kaş boyasıyla karamele yakın bir tonda boyarsın bence çok şık olur yani

bi cesaret edip şu işi halledebilsem 3 gün önce kuaföre gittim zar zor saçlarımda ki kırıklarımı aldırmaya ahh ahh bide saçlarımız kırılmasa yanmasa ne güzel olurdu

valla malzeme güzel ne diyelim bence hepsi güzel olmus esmer halın dogal durmus,karamel bu aralar cok moda oda yakısabılır ama herkeste aynı sac rengı sevmem dıyosan esmer halı ıyı derım ben

bence hiç sıkıntı yapma dediğim gbi ten rengin müsait rezil bi durum söz konusu değil emin ol

kafamda ki karışıklık baya bi azaldı karamele dogru şartlandırmaya başladım şimdıden kendımı.. saçlarımıda boyatıcam dıye 6-7 aydan beri boyamıyorum beyazlarım hepten belirgin olmaya başladı artık:97:

Canım bence kaşlarını hiç açtırma görünürde gerek yok..Sana koyu karamel,çikolata kahve,çikolata karamel çok yakışır..Kızıl, Bal köpüğü,sarı tonları yaptırma bence...

valla malzeme güzel ne diyelim bence hepsi güzel olmus esmer halın dogal durmus,karamel bu aralar cok moda oda yakısabılır ama herkeste aynı sac rengı sevmem dıyosan esmer halı ıyı derım ben

teşekkur ederim =D utandım şincik açıkcası öyle bi takıntım yok herkezde şu var bende olmasın vs dıye eger bana yakışıyorsa onu taşıyabiliyorsam benım için bi sorun olmuyor :) nişanlımda siyah saçlı halin daha güzel hiç bozma diyor :) gerçi benı hep kara kaşlı kara gözlü gördu belkı de ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…