Bana geri git dedi aşağılandım resmen lütfen yardım edin kızlar

ahu11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2021
16
-3
27
Kızlar yaklaşık bir buçuk aydır tesadüf üzerine tanıştığım bir adamla konuşuyorduk.Ben 22 o 40 yaşında.Aramızda büyük bir yaş farkı var evet ama ben kendi yaşıtlarımla yapamıyorum.Başından beri bana karşı hep güven problemi oldu ama ondan hoşlandığım için bir şekilde güvenini kazanmaya çalıştım çünkü ona hep dürüsttüm.Bir de şöyle bir şey var benim giyim tarzım biraz açık yani dekolteyi seviyorum insanlar her ne kadar bunu yanlış yorumlasa da sadece sevdiğim için giyiniyorum öyle dikkay çekme teşhir tarzı bir amacım asla yok.O da öyle giyindiğimi biliyor ve bu konuda hiç anlaşamıyorduk.Ben de ona yüz yüze görüştükten sonra enerjimiz tutar da bir ilişkiye başlarsak zaten kıyafetlerime dikkat edeceğimi söyledim.Ama daha sevgilim bile olmayan biri için kendimi değiştiremezdim.Ve biz görüştük onun yerinr gittim elbise giymiştim ve beni görünce gözlerini kaçırdı tanımamazlıktan geldi ve bana geri gitsen iyi olur dedi sanki benimle oyun oynuyor.O kadar insanın içinde öyle küçük düştüm ki.Ve en başından beri bana kendimi güzellik yarışmasında gibi hissettiriyor onun yüzünden kendimden soğudum.Hani insan kendini anlatmaz ama sadece sizden yardım istediğim için söylüyorum ben çirkin bir kız değilim.Sarışın uzun boyluyum vücudum da kıvrımlıdır ve beğenilir.Ama farkındayım makyaj giyim tarzım abartı olduğu için farklı bir izlenim veriyorum ve artık bu durumu değiştirme kararı aldım.Sormak istediğim şey siz benim yerimde olsanız ne yapardınız kendimi çok aşağılanmış hissediyorum çirkin hissetmeye değersiz hissettmeye başladım onun yüzünden.Ve zayıf karakterli bir insan da değilim ama bu durum günlerdir beni çok yıprattı destek almaya karar verdim.Onu bir yandan pişman etmek istiyorum bir yandan da ömür boyu unutmak.Yardımınıza ihtiyacım var ne yapmalıyım nasıl daha iyi hissederim.Şimdiden çok teşekkür ederim

40 yaşında ki bı adam bu tavrı sergılıyor ayağına gelmiş bı kadına? pardon da bu yaşına kadar bı ınsana nezaketen de olsa nasıl davranacağını öğrenememiş kaba bi adamla sizin işiniz olmamalı. 22 yaşında bi kadınsınız istediğinizi giyin yapın özgür olun. kendınızı kımse ıçın değiştirmeyin. çok pişman olursunuz guzelım yıllarınıza. bır daha bu yıllar ve bugun ki siz geri gelmez yolunuza bakın bırakın bu okuzu

Kendini baskasi icin degismek istemen hata.
seni begeniyorsa boyle begensin. Birsey yapmak istiyorsan kendin icin yapicaksin baskasi icin degil. Seni oyle kucuk dusuren adamdan da bi … olmaz. Kendine saygin varsa o adamla yasadigini yoksayip onune bakmalisin.

Senin degil onun çabalaması lazım. 22 yasindasınız gençsiniz. Emin olun bu tiple asla mutlu olamazsiniz. Yalnizliktan ölseniz bile size degerli oldugunuzu unutmayin. Önce kendi degerinizi bilin. Ve sizi seven her halinizle sever. 40 yasındaki o herifte gitsin kendi istedigi gibi siparis versin bi yerden ve sakın bu adama güvenip bu adamla yola çıkma. Instagrmda esra ezmeci var onu takip etmeni öneririm

Ben söyle bir yorum yapacağım ki sanırım siz de kendinizi eleştiriyorsunuz giyim konusunda.Ozaman biraz daha çeki düzen verebilirsiniz giyiminize.Ama başkası için değil.Kendiniz için.Bu adamı da bırakın 40 yaş uygun değil size daha genceciksiniz.

Ama farkındayım makyaj giyim tarzım abartı olduğu için farklı bir izlenim veriyorum ve artık bu durumu değiştirme kararı aldım.S
Bir buçuk aydır görüştüğüm biri için bu kadar çabuk karar değiştirmeye karar verebiliyorsanız eğer karakterin çokta kuvvetli değildir.
Ve zayıf karakterli bir insan da değilim ama bu durum günlerdir beni çok yıprattı destek almaya karar verdim.
1.5 aylık adama sevgili olalım giyimimi değiştireceğim demeniz bunu ele vermiş zaten. Hiç bir şey yapmam intikam bile almam. Oturupda sevmek varken elinde oynatmayı seçen birinin yüzüne bile bakmam. Bu durum sizin için öğretici olsun gençsiniz herkese eyvallah etmeyin.

Kendini kimse için değiştirmek zorunda değilsin. Eğer makyajın ve kıyafetin konusunda kendin istersen bir şeyler yap. Törpüle kendini ben de o yaşlarda aşırı makyaj yapıyordum. Gözlerimde koyu farlar dudağımda koyu rujlar. 40 yaşındaki flört konusunda ise açık ve net aranızdaki yaş farkı çok fazla. 5 yaş 10 yaş değil 18 yaş.. Çok çok fazla şuan öyle düşünmesen dahi evlensen yine anlaşamaz sorun yaşardın. Adam muhafazakar yapıda belli ki yaşını dahi geçsek senin yaşam tarzınla uyuşmadığı ortada. Sürekli karışacak sürekli kıskanacak belki daha ağır eleştiriler yapacak sırf o elbiseyi giydin diye. Kendine eziyet etme.

Yani cidden 22 yaşında yaşıtlarımla yapamıyorum falan. Bundan bağımsız kimse için kendinizi değiştirmeyin sonra sizin değişmeden önceki hallerinizde ki kızlara gidiyor bu herifler.

Off nerdeyse babanız yaşınızda biri tabi ki sizi anlayamaz . Onun kafası eski kafa sen daha 22 yaşında güzelde kızsın kurban olayım ne işin var böyle bir adamla kendine gel . Gerçekten iyi yapmış demek geliyor içimden daha da ilgi gösterse kendini kaptırıp gideceksin. Lütfen aklını kullan. Yaş farkı önemli değil demesin kimse bana adam 40 yaşında yani sen doğduğunda 18 yaşında adammış. Bu tavırlarını bahane et ve uzak dur . Rabbim güzellikten önce akıl versin .

Gayet yaşıtın gibi düşünüyorsun ve yaşıtınla yapabilirsin. Onun seninle yapamaması lazım. Hallere bak. Manipülatif pislik. Kurtar kendini ve bu olgunum bilmem ne işlerini bırak. Olgunlukta bi şey yok.

40 yaşında adam o yaşına kadar evlenmemiş aradaki fark kızı mı acaba diye düşündürecek kadar fazlayken aşk yaşamayı mı düşünüyor ilginç

O insanin geçtiği yoldan dahi gecmezdim kisa ve net. Bunun dışında eğer kendinde rahatsiz olduğun noktalar varsa elbette değiştirebilirsin ama bunu sen istiyorsan yap. Değmeyecek insanlar için kılını kıpırdatmana değmez

Aranızdaki yaş farkından dolayı kompleks yapıyor. Ben Antalya'da yaşıyorum. Malum genelde hava çok sıcak. Yolda görüyorum genç kızları. Gerçekten çok açık giyiniyorlar ama yanlarında erkek arkadaşları gayet rahat, el ele tutuşuyorlar. Dışarıyı takmıyorlar. Ama işte birbirlerine denkler. Sizin bahsettiğiniz adam Tom Cruise, Brad Pitt değilse sizin yanınızda eğreti duracak.
Kıskançlık adı altında sizi empoze etmeye çalışan erkeklere fırsat vermeyin. Sonra Gazetede görüyoruz. Kıskançlık krizine girip öldürüyorlar. Bu sizlik mevzu değil, seçiminizi doğru yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…