bana fikir verin

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
arkadaslar ben evlendim ve ertesi gunu sark hizmeti icin doguya geldim o yuzden hic mobilya almadim,sadece beyaz esyami aldim bu yil gidicez ve mobilya alicaz aklimizda gumusluk konsol takimi ,masa gibi seyler var aslinda gumuslugu pek sevmiyorum oyle tabaklari dizmek goruntu bozuklulugu gibime geliyor ( sahsi fikrim) yemek takimimda var fazlasiyla ,diyorum gumusluk yerine soyle kapali dolaplar var adini bilmiyorum tam olarak ondanmi alsam..yada neler alim bana fikir verirmisinz

merhaba.bence gümüşlük,konsol..vs..alma derim.ben evlendiğim zaman almıştım şimdi çok pişmanım.birde kiracıyız ordan oraya ziyan oldu.ayrıca çok kalabalık yapıyor evde.
kesinlikle tv ünitesi düşün derim.şimdi onlar çok moda vede çok kullanışlı bence.küçük dekor objeleriyel tamamlarsın.bizde kendi evimize çıkıcaz birkaç aya kadar.gümüşlüklerimi falan iptal edicem.sevmiyorum çok kalabalık eşyayı.

ya bende oyle dusundumde tv yide yeni aldik plazma degil ama simdi tekrar degistirmek biraz tuzlu olcak ama tv uniteleride guzel bilmiyorum ya

canım bence konsol,gümüşlük ..vs..vereceğin parayla tv ünitesi ve lcd tv alsan zaten aynı hesaba gelir nerdeyse..o yüzden bence tv ünitesi düşün ..hem çok şık hemde sade duruyor..zor işler allah yardımcınız olsun.

peki kizlar yemek takimimi koymak icinde boyle kapali bir dolap alirim konsolmu diyolar ne diyolarsa onlara ustunede biblo vazo felaan koyarim olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…