• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bana fikir verin lütfen... (resimli)

DestinaOzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
131
0
96
Eskişehir
saçlarıma yaklaşık bir yıl önce röfle yaptırdım. ama pek iyi olmadı neyse 6 ay sonra başka bir kuföre gidip tekrar röfle attırdım. daha önceki röfle pek iyi olmadığı için röfre atmadığı yerleri koyu renge boyadı. aradan 4 ay geçti tabi röflenin üzerine boyanan boyalarda aktı gitti. şimdi ne yapacağım bilmiyorum. tekrar röfle attırmak istemiyorum ama sarıyıda seviyorum. sarı boya alıp evde kendim uygulasam nasıl olur? resimleride ekliyorum. yardım edin lütfen...
[

Son düzenleme:
bence saçların gayet güzel bozma öyle cok kötü bi saç değil hatta ablam bayıldı oda tuturamadı bi tirli rengi :D ama evde kendi boyama bence mahvedersin

ben evde yapılan sarıları çok sevmiyorum illa aralarda renkler olacak dümdüz sarı çok çiğ geliyor
saçını rengi kötü değil beğenmiyorsan
iyi bir kuaför sor kk daki arkadaşlara yaRDIMCI OLURLARRR

sanırım haklısınız biraz böyle kullanacağım sonra giderim kuaföre çok sağolun...

doğru karar vermişsin arkadaşım, bence de saçınla röfleli kısmın arasında çok göze batan bi fark yok. ben ne saçlar gördüm, yarıya kadar kapkara, kalanı sarı. seninki gayet iyi bence. bu arada saçını pek bi mat buldum, boyamak yerine bakım yap bence. kuaföre gidene kadar hazırla saçını. yağ bakımları iyi gelebilir ama turp bulabilirsen piyasada turplu su yap derim. böylece saçın hem sağlıkla uzar, hem parlar, hem de kuaföre gidene kadar güçlenir,işleme dayanıklı hale gelir.
sevgiler...

doğru karar vermişsin arkadaşım, bence de saçınla röfleli kısmın arasında çok göze batan bi fark yok. ben ne saçlar gördüm, yarıya kadar kapkara, kalanı sarı. seninki gayet iyi bence. bu arada saçını pek bi mat buldum, boyamak yerine bakım yap bence. kuaföre gidene kadar hazırla saçını. yağ bakımları iyi gelebilir ama turp bulabilirsen piyasada turplu su yap derim. böylece saçın hem sağlıkla uzar, hem parlar, hem de kuaföre gidene kadar güçlenir,işleme dayanıklı hale gelir.
sevgiler...
canım gerçekten çok mat saçlarım bakım yapıyorum badem yağı ve zeytin yağı sürüyorum ama turplu suyunda işe yaradığını duymuştum çok teşekkürler canım deneyeceğim...

canım gerçekten çok mat saçlarım bakım yapıyorum badem yağı ve zeytin yağı sürüyorum ama turplu suyunda işe yaradığını duymuştum çok teşekkürler canım deneyeceğim...

bişey değil cnm ne demek, gerçekten güzel saçların var:nazar: ama biraz cansız kalmışlar işte. ilk fırsatta denemelisin turplu suyu, saçı bu kadar güzel parlatıp yumuşatan bişey daha yoktur inan. ne zaman yapsam ertesi gün muhakkak birileri saçını mı boyadın? die soruo:)

turplu su gercekten guzel bır yontem sacı yumusatıyor bakım yapıyor ama kokmasa bırde
bu arada resımdekı sac rengı guzel sadece bakım ıstıyor.dıp boyası gelınce kuafore gıt derım ben.

Back