- 8 Mart 2011
- 960
- 614
- 158
01inci selam,
salon çok mu dar, bana mı öyle geldi..
ilk gözüme çarpan: TVnin arkasındaki de mi televizyon..eğer öyleyse, birini kaldırman daha uygun olur sanki..
bir de sehpa üzerindeki ekranın çevresinde çok fazlalık var, onlar biraz temizlenebilir..
eğer salon fotoğraflarda gördüğüm gibi darsa, kütüphane o odaya fazlalık olabilir..
şömine üzerinde hem ayna, hem tablo kötü olmuş..birinden feragat edersen ve ortalarsan daha hoş durur..
ben olsam şömine üzerindeki kuru çiçekleri kaldırır, abajuru şöminenin sol köşesine koyar, çerçeveleri birlikte gruplar, bir tane de akşamları yakmak için mumluk bulundururdum..
eğer yer varsa, tekli koltuk fiskosun olduğu kısma verev konulup kanape başka yere yerleşebilirmiş..
bu şekilde çok sıkışık, sanki çok dibdibe olmuş..
yemek masası üzerindeki aynanız çok güzel, neden saati yan tarafına asıp o şık görüntü bozdunuz :/
bir de kapı girişiyle yemek masası arasında çok az mesafe var sanırım...
ilk gözüme çarpan bunlar..
sevgiler
canım 2 televizyon genelde o şekilde durmuyor, birkaç gündür bu durumda ev, salona yeni tv gelince salondakinide oturma odasına koydum, duvardaki televizyonu söktürmek için kitaplığın gelmesini bekledim iki iş birden çıksın aradan diye biz sökemiyoruz elektirikçi yapacak çünkü tv nin sökülme kitaplığın monte edilme işini
evet salonum çok dar 20-25m2 dolayısı ile eşyaların yeri değişmiyor olabilen tek düzen bu, daha önce masam başka bir oda da idi, şömine varaklı aynanın önünde tek duruyordu ama masayı salona getirince karıştı ortalık alan zaten dar hepten darlaştı ama oturma odasınada ihtiyacım vardı