• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana fikir verin hanımlar :) (resimli)

01inci selam,

salon çok mu dar, bana mı öyle geldi..
ilk gözüme çarpan: TVnin arkasındaki de mi televizyon..eğer öyleyse, birini kaldırman daha uygun olur sanki..
bir de sehpa üzerindeki ekranın çevresinde çok fazlalık var, onlar biraz temizlenebilir..

eğer salon fotoğraflarda gördüğüm gibi darsa, kütüphane o odaya fazlalık olabilir..

şömine üzerinde hem ayna, hem tablo kötü olmuş..birinden feragat edersen ve ortalarsan daha hoş durur..
ben olsam şömine üzerindeki kuru çiçekleri kaldırır, abajuru şöminenin sol köşesine koyar, çerçeveleri birlikte gruplar, bir tane de akşamları yakmak için mumluk bulundururdum..

eğer yer varsa, tekli koltuk fiskosun olduğu kısma verev konulup kanape başka yere yerleşebilirmiş..
bu şekilde çok sıkışık, sanki çok dibdibe olmuş..

yemek masası üzerindeki aynanız çok güzel, neden saati yan tarafına asıp o şık görüntü bozdunuz :/
bir de kapı girişiyle yemek masası arasında çok az mesafe var sanırım...

ilk gözüme çarpan bunlar..
sevgiler

canım 2 televizyon genelde o şekilde durmuyor, birkaç gündür bu durumda ev, salona yeni tv gelince salondakinide oturma odasına koydum, duvardaki televizyonu söktürmek için kitaplığın gelmesini bekledim iki iş birden çıksın aradan diye biz sökemiyoruz elektirikçi yapacak çünkü tv nin sökülme kitaplığın monte edilme işini

evet salonum çok dar 20-25m2 dolayısı ile eşyaların yeri değişmiyor olabilen tek düzen bu, daha önce masam başka bir oda da idi, şömine varaklı aynanın önünde tek duruyordu ama masayı salona getirince karıştı ortalık alan zaten dar hepten darlaştı ama oturma odasınada ihtiyacım vardı

çok teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için msjımı düzenledim daha fazla zaman almak istemedim

çok tatlı eviniz güle güle oturunnn özellikle sömineye bayıldımmm ! elektrikli şömine fiyatı ne kadara maal oldu

sizee ve memnunmusun? ısısı fln nasıl acaba

canım 2 televizyon genelde o şekilde durmuyor, birkaç gündür bu durumda ev, salona yeni tv gelince salondakinide oturma odasına koydum, duvardaki televizyonu söktürmek için kitaplığın gelmesini bekledim iki iş birden çıksın aradan diye biz sökemiyoruz elektirikçi yapacak çünkü tv nin sökülme kitaplığın monte edilme işini

evet salonum çok dar 20-25m2 dolayısı ile eşyaların yeri değişmiyor olabilen tek düzen bu, daha önce masam başka bir oda da idi, şömine varaklı aynanın önünde tek duruyordu ama masayı salona getirince karıştı ortalık alan zaten dar hepten darlaştı ama oturma odasınada ihtiyacım vardı

anladım canım..dar salonla işin çok zor, Allah sabır versin..
olsun, eğer ev seninse ileride mobilyannı değiştireceğin zaman bu metrekareye göre çözüm bulursun ;)
sevgiler

çok tatlı eviniz güle güle oturunnn özellikle sömineye bayıldımmm ! elektrikli şömine fiyatı ne kadara maal oldu

sizee ve memnunmusun? ısısı fln nasıl acaba

3 sene oldu biz alalı 500 liraya isim vermek yasak değildir umarım bauhaus tan almıştık, ev kombili olunca sabahları ev ısınana kadar yakıyorduk biraz, gayet güzel ısıtıyor ama fazla elektirik yakıyor hani hergün yakacaksanız tavsiye etmem fakat karda kışta biraz yakarız diyorsanız kullanışlı oluyor

ayrıca teşekkür ederim yorumların için :)

anladım canım..dar salonla işin çok zor, Allah sabır versin..
olsun, eğer ev seninse ileride mobilyannı değiştireceğin zaman bu metrekareye göre çözüm bulursun ;)
sevgiler

zor ama allaha şükür yetiyor bize :) teşekkür ederim canım :16:

günaydın canım. salon takımın güzelmiş duvar kağıdını da beğendim.beim de fikirlerimi sorarsan salonun çok kalabalık aksesuarları bi boşlat sen.çok kalabalık göz yoruyor.şöminenin üstüne aynayı as.şöminenin üstündekileri al. sen kitaplığı sormuştun dimi ona da bir yer bulmak lazım. canım ya bişey sorcam ben evime taşınıcam da tek duvar duvar kağıdı düşünüyorum sıkılırsam geri çıkarma ihtimalim varmı. birde bizim çocuk karalarsa temizliği nasıl olur.

günaydın canım. salon takımın güzelmiş duvar kağıdını da beğendim.beim de fikirlerimi sorarsan salonun çok kalabalık aksesuarları bi boşlat sen.çok kalabalık göz yoruyor.şöminenin üstüne aynayı as.şöminenin üstündekileri al. sen kitaplığı sormuştun dimi ona da bir yer bulmak lazım. canım ya bişey sorcam ben evime taşınıcam da tek duvar duvar kağıdı düşünüyorum sıkılırsam geri çıkarma ihtimalim varmı. birde bizim çocuk karalarsa temizliği nasıl olur.

tek duvarda kullanınca fazla sorun olmuyor canım, ilerde sıkılırsan söktürürsün bir macun geçerler sadece o duvara ve boyarlar sorun olmaz. şimdi paneller çıkmış tuğla görünümlü falan http://cdn2.evmanya.com/system/yazi...ery/artstone-duvat-panelleri-1.jpg?1320395284 çok güzeller ama duvar kağıdına kıyasla pahalılar tabi

100_3965.JPG

100_2078.JPG

IMG_1294.JPG

SANA BAHSETTİĞİM BEYAZA BOYANAN AYNAYA BİR ÖRNEK CANIM BU HANIMIN DEKORASYON ANLAYIŞI TAM BENLİK BAYILIYORUM YAPTIĞI ŞEYLERE BAK SAYFANIN LİNKİNİ DE VEREYİM SANA..fikir projeleri: KENDİMCE DEKARASYON

Son düzenleme:
Back
X