- 8 Mart 2011
- 960
- 614
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitapliginizi hangi odaya koyarsiniz bilmiyorum ama lütfen icine süs esyasi degilde kitap koyun.
Kitapsiz ev eksik bir evdir.
Yeri geldigi icin söyledim zaten:)ilginize çok teşekkür ederim, evimde kitaplarımı bulundurduğum bir odam ve kitaplığım mevcut zira 2 üniversite bitirmiş bir insan olarak kitapların değerinide bildiğimi sanıyorum fakat sizinle paylaştığım soru bu değil değerli önerilerinizi yeri geldiğinde paylaşmayı tercih ederseniz daha faydalı olursunuz diye düşünüyorum
Yeri geldigi icin söyledim zaten:)
Sizin gibi kitapligi süs esyasi icin kullananlara genel olarak söyledim:)
Kitabiniz varsa ne mutlu.:)
had bilmezlik mi deniyordu buna? hiç tanımadığınız hakkında zerre fikir sahibi olmadığınız bir insan hakkında nasıl böyle bir neticeye varıyorsunuz? hangi hakla ve amaçla bu yorumları yapıyorsunuz? kendinizi anlatın bana, sizin gibi insanları tanımak amaçları hakkında fikir sahibi olmak istiyorum
siz benim evimi evimde muhafaza ettiğim kitaplarımı biliyormusunuz? gelip gördünüz mü? kitap okuyor muyum okumuyormuyum biliyormusunuz ? yada kısaca size ne ?
kitaplığa süs eşyası koyma yasağı geldi de biz mi haberdar değiliz? gümüşlüğe gümüş değilde bardak dizenleri, fiskos masasında fiskos yapmayanlarıda asalım mı? nasıl bir zihniyettir bravo
duvara kitaplık asmıyorum, her duvara kitaplık asamazsınız, bunun için sağlam bir duvara ihtiyacınız var, 3 sene evvel duvara astığım bir kitaplık gece biz uyurken aşağıya indi, o nedenle güvenli bulmuyorum sizin için bir sakıncası mı var?
kitaplar için ayırdığım bir odam mevcut zaten, gösteriş amaçlı sağa sola kitaplık asıp içine kitaplık koysam mutlu mu olacaksınız? siz öyle mi yapıyorsunuz?
kitaplar okumak içindir süs için değil, dilerseniz sandıkta saklayın, okuyun evinizde tutmayın eşe dosta verin onlarda faydalansın yada salonunuza bi kitaplık asın içinede kitap koyun gelenlere bakıııın ben kitap okuyorum dersiniz belki bi faydası olur
neyse sizinle daha fazla zaman harcayamayacağım bakınız belki başka başlıklarda vardır gidin onlara laf atın kitapların süs eşyası olarak kullanılmasının faydalarını görsünler
iyi geceler
Benimde hoşuma gitmemişdi:)weiss hanım;
dışarıdan bu konuyu gören ve konuşmalarınızdan rahatsız olan herhangi biri olarak yazacağım.bu arada konu sahibini tanımıyorum onu bilesiniz..
ilk msjınızda yazdığınız;
'Sizin gibi kitapligi süs esyasi icin kullananlara genel olarak söyledim:)' cümlesi sizce tahrik amaçlı değil de nedir?
yolda yanınızdan geçse haberiniz bile olmayacak bir insana üstelik gülümsemelerle alay ederek birikimiyle dalga geçiyorsunuz.emin olun bana söylense böyle birşey bende çıldırırdım.
yetmemiş ne kadar okuduğunuz belli,saygı ile kitaplar okuyun diyerek küçümsemelere devam etmeniz hangi görgü(!) ve eğitime (!) sığıyor bir söyleseniz?bence o kitapları siz okuyun..
sonra da biri ters birşey söylediği zaman ben ne yaptım demeyin sakın..
bu konuşmaya neden müdahil oldum?bir lafla kavganın fitilini ateşleyip ben masumum diye ortalığı ayağa kaldıran konuların kapanmasına sebep olan üyelerle ilgili çok başlıklar açıldı ve orda bu durumdan rahatsız olduğumu örneklerle açıkladığım için de ondan:)
Canım Tv' masan zaten cok küçük, üstünü doldurmuşsun, kaldır herşeyi canım, İnan tv izlerken gözünüz daha az yorulacakdir.
bu arada tv üzerinde bir başka Tv'mi asılı? Yada o nedir? Cok kötü dürüyor tatlım..
Şömineleri cok severim, yanliz üstüne koydukların yanlış ! Senin cok süs eşyan var, yerinde olsam hepsini toplardim, bazı kadınlar sade burakir, bir iki ufak şeyler kulanir, bir süre sonra sakladıkları süslerle diyerlerini değiştirirler. Sende öyle yapmalısınız. Mesella duvarda saat var, tablo var fallan filan, oda yan yana, cok yanlış. Şöminenin yerini değişdiler bilirsen yanliz duran tek duvarda kulana bilirsin. Üstünde güzel bir tablo ( gustav klimt gibi mesella)
Değiştirdikten sonra yeni resim eklesene![]()
kız bişey sordu pişman etiler yahu...sen duyma canım hoşuna gitmeyenleri görmezden gel..![]()
weiss hanım;
dışarıdan bu konuyu gören ve konuşmalarınızdan rahatsız olan herhangi biri olarak yazacağım.bu arada konu sahibini tanımıyorum onu bilesiniz..
ilk msjınızda yazdığınız;
'Sizin gibi kitapligi süs esyasi icin kullananlara genel olarak söyledim:)' cümlesi sizce tahrik amaçlı değil de nedir?
yolda yanınızdan geçse haberiniz bile olmayacak bir insana üstelik gülümsemelerle alay ederek birikimiyle dalga geçiyorsunuz.emin olun bana söylense böyle birşey bende çıldırırdım.
yetmemiş ne kadar okuduğunuz belli,saygı ile kitaplar okuyun diyerek küçümsemelere devam etmeniz hangi görgü(!) ve eğitime (!) sığıyor bir söyleseniz?bence o kitapları siz okuyun..
sonra da biri ters birşey söylediği zaman ben ne yaptım demeyin sakın..
bu konuşmaya neden müdahil oldum?bir lafla kavganın fitilini ateşleyip ben masumum diye ortalığı ayağa kaldıran konuların kapanmasına sebep olan üyelerle ilgili çok başlıklar açıldı ve orda bu durumdan rahatsız olduğumu örneklerle açıkladığım için de ondan:)
canım pardon ilk msjda açıklama vardı ama değiştirince msjı anlamsız kaldı resimler :)
evet tv üstünde tv var :) o odada tv altlığı ve duvarda tv vardı, salona yeni tv alınca salondakinide o odaya aldım duvara asmak istemedim yerini değiştiremiyorsun falan, dedim sehpanın üstünde dursun, duvardaki tv yi çıkarınca delikler vs kalacak birde dediğin gibi çok süs eşyası var gözü yoruyor feci şekilde kitaplığıda ondan aldım dedim hem yer kaplamaz hemde bikaç şey koyarım ortalık açılır hemde duvardaki delikleri kapar
sonra salon takımım beyaz olunca kitaplıkta beyaz, masanın orda bi ayna var varaklı yanında da aynalı saat, 2 ayna çok çirkin duruyor dedim büyük aynayı çıkartıp kitaplığımı oraya astırsam acaba? ama pek katılan olmadı :) o nedenle yine kitaplığı çıkartacağım tvnin yerine asmaya karar verdim, asılınca tabiki çekerim resmini, teşekkür ederim oyurmların için![]()