Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bugün 4 gün geçti mide bulantım var dün gece göğüs sızlamasına uyuyamadım yatamadımAwoxla öğrenmiştim ben ama adetim geçmişti
Âdetin geçtiyse erken gebelik testine gerek yok eczaneden normal kaset test al onda daha net çıkarBenimde bugün 4 gün geçti mide bulantım var dün gece göğüs sızlamasına uyuyamadım yatamadım
Hadi hayırlısı olsun istiyorsan Allah sağlıkla kavuştursunBenimde bugün 4 gün geçti mide bulantım var dün gece göğüs sızlamasına uyuyamadım yatamadım
Amin inşallah evet ben 5 aylık evliyim ama çocukları ikimizde seviyoruz o yüzden umarım sonuçlar beklediğimiz gibidir sizi de dönüş yapacağımHadi hayırlısı olsun istiyorsan Allah sağlıkla kavuştursun
Artimed almada ne alırsan al canımBen ilk evde test yapmak istiyorum ve bu sabah yapacağım bana erken gebelik testi önerebilir misiniz?
Katılıyorum gercekten cok yaniltici o, bende laboquick ve freely varArtimed almada ne alırsan al canım
Dün yaptım belli çizgi çıktı farklı bir test daha yaptım o daha az silikcikti puro clinc diye oda yalancı pozitif veriyor bu arada 20 dk önce prodocktor yaptım siparişim geldi oda silik çizgi ama baya silik demem o ki erken gebelik testine güven olmaz kaset daha iyiKatılıyorum gercekten cok yaniltici o, bende laboquick ve freely var
İnşallah vardir bebisin insan heyecanlaniyor regl gecikmesini beklerken erken gebelik testine sariliyor ama onemli olan adet gecikmesi kaset test ve kanDün yaptım belli çizgi çıktı farklı bir test daha yaptım o daha az silikcikti puro clinc diye oda yalancı pozitif veriyor bu arada 20 dk önce prodocktor yaptım siparişim geldi oda silik çizgi ama baya silik demem o ki erken gebelik testine güven olmaz kaset daha iyi
Aynen kan en garantisi hayırlısı olsun vardır bir vakti zamanı ilk gebeliğim düşük oldu 3 4 ay önce bakalımİnşallah vardir bebisin insan heyecanlaniyor regl gecikmesini beklerken erken gebelik testine sariliyor ama onemli olan adet gecikmesi kaset test ve kan
Kaç dakka yada saat oldu e nabız dan baksanaBakalım bekliyorum kan sonucunu doktorun kapısında
Bekleme o zaman e nabiza düşünce gidersen zaten referans dışı olarak gözükür varsa inşallah vardirÇıkmamış doktor 2 gibi çıkar dedi
Gecmis olsun inşallah bu sefer saglikli sekilde alirsin bebegni kucaginaAynen kan en garantisi hayırlısı olsun vardır bir vakti zamanı ilk gebeliğim düşük oldu 3 4 ay önce bakalım
Amin isteyen herkezGecmis olsun inşallah bu sefer saglikli sekilde alirsin bebegni kucagina