herkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yokannemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.
coookkk teşekkür ederim cokk :) size hep dua edecegim...
ben destek olurum
bosanırsam naparım deyıp pis karakterlı erkeklere omrunuzu adamadıgınız ıcın
cocugunuza daha ıyı hayat sunmak ıcın kendı rahatınızdan fedakarlık yaptıgınız ıcın kesınlıkle destek olurum
ınsallah yolunuz acık olur sansınız bol olur mutlu olursunuz
lutfen bana hesabınızı ozelden yazın hemen takıbe alıp urunlerı ıncelemek ıstıyorum
Bana gönderir misin hesabını :) maşallah size. Cesaretinizi ,azminizi, duruşunuzu takdir ettim . Allah bol kazanç versin inşallah .herkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yokannemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.
Bana da gönderebilirsin hesabınıherkese merhaba. konu anlatmıştım sizlere. kizimla beraber babamin evinde hayatima devam ediyorum. bi instagram hesabi actim ve payetli yastik kirlent tarzi seyler dikmeye basladim. bos durmak istemedim. yaza kadar evde durmak istiyorum. annem dikis kursuna gittigi icin haziranda bitecek. kizima bakacak başka kimsem yokannemde, kizim ben kursu bitirene kadar sen istedigin isi yapabilirsin dedi evde. istersen hic yapma dedi. ama ben yavas yavas dikim yapmaya basladim instagtam hesabi da actim. lütfen bana destek olur musunuz. özelden hesabi mi isteyen olursa cok ama cok memnum olurum inanin. simdiden cok teşekkür ederim allah razı olsun simdiden.
hemen yaziyorum :)Bende olurum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?