Bana dert oldu!!

canını sıkmak istemem kusura bakma ama bence ihmal etme bır an önce doktora gıt..benım arkadasımın görümcesı aynı göz kapagında sarkma oluyordu..göz kaslarında zayıflık varmıs ve yıllardan berı tedavı oluyor kaç defa amelıyat oldu...hala da gecmedı..ve bır doktorla kalma degısık doktorlara da gıt..bu arada yanlıs teshıs koyulmus kıza ve yıllarca hep baska bır sebepten amelıyat oldu durdu.halbukı rahatsızlıgı baskaymıs..bır sürü de doktora gıttı ama hiç biri de anlamamıs sanrım.neyse gecmıs olsun...umarım kötü bısey yoktur..

cnm önce göz doktoruna git göz doktoru seni nöroloji uzmanına yönlendirecektir bi ihtimal.myastenia gravis olabilirsin kesinlikle bi an önce doktora git acil şifalar diliyorum.

göz kapağında tembellik vardır büyük ihtimalle. myastenia gravis simetrik olur. başka bir kas tutulumun yoksa nörolojik olduğunu sanmıyorum. ama kontrol olsun dersen git nöroloğa emg ister. güzelce kaşının üsütnden sokarlar iğneyi bakarlar. o an acı yok ama bi kaç gün sızlıyor vallah :)

yafrimu merhaba... doktora gittin mi? ben de aynı dertten muzdaribim.. acaba bir sorun var mı kaşında veya gözünde?

evet tatlım gittim.. hem göz doktoruna hem de nöroloji doktoruna... hiç bir şey yok dediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…