• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bana da yorum yapar mısınız :)

19nisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
145
28
118
$Adsýz.jpg
bu tarz gelinlik diktirmeyi düşünüyorum ne düşünüyorsunuz bu tarzlar için ?

benim tarzımda bir gelinlik değil bir de hem üstte hem altta dantel fazla durmuş gibi benim düşüncem hayırlı olsun :)

alt kısmı çok beğendim ama üst???
üstü çoook sade olursa güzel olur gibi..
hayırlı olsun önemli olan içinize sinmesi.. sevgileer

şimdiden hayırlı olsun,bence üst kısmı ara ara hafıf dantel 1. kısa etekte hıç dantel uzun taraftada sadece öndeki uç kısımda hafıf dantel olsa çok daha guzel durur.Model güzel çünkü.

bence çok güzel ben de bunun gibi bir şşey diktiriyorum çünkü:))

çok güzel bence ama her gelinlik herkese uymaz yani güzel heves ettiklerimiz biz de kötü durabilir önce böyle bir şey giy sonra diktir

eğer yapın genişsse hiç düşünme çünkü zayıflığı örtüyor robadan indiği için benim gelinliğimin belide böyle yüksekti gayet sıska gibi olmama ragmen hiç çaktırmıyordum

çok sade ve asil bi gelinlik olcağından onu çok ama çok şık bir gerdanlıkla tamamlarsan beyaz özel taşlar gibi en iyi gelinler arasında yer alabilrsin canım :)

Seviyorum bu tarz gelinlikleri.Şık ve sade, abartısız duruyor. Tam bir ilkbahar düğününe yakışır :)
Rabbim gömlünüze göre versin

teşekkür ederim etek ucundaki danteli iptal ettirdim belinde çiçek olmayacak inşallah güzel bir şeyler ortaya çıkar :)

Back