bana da yardım:(

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
arkadaşlar yaşım 31.üniv.yıllarımda çok bakımlıydım.o zamanlar cildime fondoten sürdüğüm için şimdi sivilce ve güneş izlerim var.bana kullanıp,memnun olduğunuz maske yada ürün varsa söyler misiniz? aslında tamamen değişmek istiyorum.mesela saçımı boyatmak gibi .esmerim.hangi renkleri önerirsiniz?kısacası bakımlı bayanlardan tavsiyelerinizi hem kendi adıma hem de diğer bayanlar adına bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar yaşım 31.üniv.yıllarımda çok bakımlıydım.o zamanlar cildime fondoten sürdüğüm için şimdi sivilce ve güneş izlerim var.bana kullanıp,memnun olduğunuz maske yada ürün varsa söyler misiniz? aslında tamamen değişmek istiyorum.mesela saçımı boyatmak gibi .esmerim.hangi renkleri önerirsiniz?kısacası bakımlı bayanlardan tavsiyelerinizi hem kendi adıma hem de diğer bayanlar adına bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Aslında fondoten sivilce ve güneş izi yapmaz ama kullandığın marka kaliteli ise, kaliteli bir makyaj malzemesi seçmek makyaj yapmadan önce nemlendirici ve ya güneş koruyucu sürmek, en önemlisi makyajı her akşam yatmadan önce silmek ve nemlendiricisiz uyumamak gerek... spf'li fondotenler, pudralarda var onları tercih etmeniz cildinizin yararına olucaktır... Güneş izlerin için bir dermatologa görünmen daha iyi olur, bunun dışında aktarlarda kil maskesi bulabilirsin(tek kullanımlık) sonra secretage'in yeni bir ürünü çıktı secretage kil maskesi diye baya iddalılar, 5 haftalık kullanımda kırışıklık, sivilce, siyah noktalar ve izlere karşı iyi geleceğini söylüyorlar fiyatıda ucuz ondan kullanabilirsin(bende bir merak aldım), bir de kabartma tozu- yoğurt karışımının ciltdeki lekelere iyi geldiğini okumuştum ona da bakabilirsiniz internette...esmerler kahve ve kestane tonları dışında çok uçuk renklere yönelmezlerse iyi olur bence, örnekte vereyim hemen;
MhdM8.jpg
mMuKV.jpg
8ngl8.jpg
3gmCc.jpg
9m58O.jpg

teşekkürler fikirlerin için deneyeceğim.özellikle kil maskesini.çünkü o ürünü bende duymuştum.denesem iyi olur herhalde.

arkadaşlar yaşım 31.üniv.yıllarımda çok bakımlıydım.o zamanlar cildime fondoten sürdüğüm için şimdi sivilce ve güneş izlerim var.bana kullanıp,memnun olduğunuz yüz için maskeler yada ürün varsa söyler misiniz? aslında tamamen değişmek istiyorum.mesela saçımı boyatmak gibi .esmerim.hangi renkleri önerirsiniz?kısacası bakımlı bayanlardan tavsiyelerinizi hem kendi adıma hem de diğer bayanlar adına bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Şu anda saçların ne renk, kaç kilosun, boyun kaç bunlarıda söylersen bazı tavsiyelerde bulunabilelim :)

haklısın cnm.yaşım 31.boy 168cm.kg 55-56 olmalı cnm.saçımı uzun zamandır boyatmıyorum.ve boyatmayı düşünüyorum.kalın telli bir saça sahibim.düz ama hemen kabarıyor.herhalde sürekli bağladığım için lastik izi olsa gerek.şu kendinden yapışkanlı bigudi aldım.ama saatlerce beklettim seçil veremedim.bazıları 20 dk.yeterli diyor.bir türlü anlamıyorum.cildimden biraz sorunum var.sivilce ve güneş lekeleri.lazer düşündüm.ama memnun olmayanlar olunca caydım.çok aşırı yok ama rahatsız oluyorum ben.gerçekten denenmiş maske önerileriniz var mı.

X