Söz Kesimi Bana da Yardım Lütfen=)...

Ayyy her sefernde ayrı ayrı tantana ayrı ayrı hazırlık ayrı ayrı telaş heyecan ayrı ayrı masraf ne gerek var...
ıstanbul da eşimin ailesi Kocaelinde benim ailem yaşıyor. 1,5 saat falan bi mesafe çok uzak olduğu için değil gereksiz formaliteleri kısaltmak için geldiler tanışıldı... 15 gün sonra geldiler istediler bzimkiler e onlar anlaşış bize de yardımcı olmak düşer dediler, nişan yüzükleri de takıldı, olduda bitti maşallah...
Yok tanışma tok isteme yok söz yok nişan ooo, ne gerekvar allah aşkına..
Bence çok gereksiz.. Biz 2 eferde hallettik, nişandan 6 ay sonra da evlendik....

valla bende işler iice bozuldu kendi annem babam ayrılma kararı aldılar.ben kendimi mi düşüneyim onları bilemiyorum.artık nişan nasıl olur diye düşünemiyoruz zaten.şaşırdık kaldık.erteleyelim diyorlar ama erteleme gibi birşey düşünmüyorum.olacak bu nasıl olursa artık bunu kendileri bilir.bana kalırsa herşey 1 günde 2-3 saat içinde uzmadan bitsin.off sıkıldım artık düşünmekten...

Ocak 23 te bize gelecekler tanışma-isteme için isteme önce olur canım
Ocak 30 da da Söz için gelecekler kısmetse
Bohça şart değil ama tanışmaya geldiklerinde kesinlikle konuşulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…