bana da yardım ederseniz sevinirim

ipekcudi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
5
0
merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce bebeğimi kaybettim uzun bi süre doktora gitmedim eşimin isteği üzerine ağustos ayında doktora muayeneye gittim doktor hiçbir problemimim olmadığını ve kan testi yaptı onda da bi problem çıkmadı ama şimdi bebek istiyorum hamile kalamıyorum bana destek olur musunuz lütfen...

NOT BURDA İLKİM CEVAPLAR NASIL YANLANIYO

öncelikle hoşgeldin canım.elbette destek oluruz.ama sen hamilelik belirtileri bölümüne de yazabilirsin ordada merak ettiğin soruların cevabını alabilirsin.bu konuda aklıma ilk gelen şey sana soğan kürü eşinede keçiboynuzu kürü.bende soğan suyu kürünü kullanıyorum.merak ettiğin bşey olursa yardımcı olurum.inşallah en kısa zamanda bebğine kavuşursun cannım.

canım bebeğini kaçıncı haftada kaybetmiştin neden kaybettiğin atraştırıldımı. genelde ileriki haftalarda kaybetmişsen araştırılmalı. ama 2 yıl korunmaman ağme hamile kalamadaysan bence mutlaka doktora gidip eşine sperm testi sana yumurta takibi yapılabilir. b unun için bi tüp bebk merkezine gitmelisin. ama gebe kalmış olman önceden büük bi avantaj. git ihmal etme. niye oraya git iyorum çünü en iyi olar bu konula ilgileniyo

X