Bana da çözüm gerek..

kelebekmkelebek

Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Mart 2008
6.048
5.177
723
Arkadaşlar ben geçen hafta lcwden pantolon aldım kirli beyaz renginde bilerek dar aldım ama bir açıldı ki pantolon içine nerdeyse bir ben daha girerim :10: yani ne yapmam

gerekir sizce terziye mi vermeliyim yoksa diyorum 60 - 70 derecede falan yıkasam çekermi biraz :ssz:

ben öyle durumlarda genelde bir gün giyiyorum aldığım kotları :) daha sonraki günlerde çok bollaşıyo ve düşme riski doğuyo. kemer takmakta adetim değildir ,sevmem. 1 gün kafii yapcak bişey yok :)

evet canım aynen 1 gün giyebildim bende.. gerçi yıkanınca da giyiyorum her yıkamadan sonra 1 gün çünkü ertesi gün dediğin gibi bollaşmış oluyor :10:

Bu markanın kalıplarında problem var maalesef o yüzden ya mağaza götürmelisin problemini analatark ya da daraltıcaksınız.Gerçi yıkamışssınız falan mağaza iadede almaz umarım LCW yetkilileri bir şekilde duyarlar kalıplar çok problemli ..!:25:

bende aldım bır tane lcw dan almaz olaydım aslında guzel de işte sorunu bollaşması.
bende 1 gun gıyıyorum maalesef sonra yıkıyorum baska bı care yok. en ıyısı almamak :20:

Back