bana da bi YARDIM etseniz canlar....

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
cumartesi günü Çift çizgiyi gördüm ovulasyon testinde. o günü değerlendirdik ertesi günü de değerlendirdik :
amaaaaaa 3. gece ve bu gece gayet yorgun olduğumuzdan icraat yapamadık :26: dün gayet akışkan beyaz bir akıntı geldi ara ara.. ama zorlama olacaktı.. Kızlar ben de bu istiyorum artık hayırlısıyla beişşşşş..ilk kez bu ay kullandım ov.testi..Hadi hayırlısııı...ha bi de büyük olasılık psikolojik 3 gündür dizlerimden aşağısı ağrıyo BÖYLE İBR HAMİLELEİK BELİRTİSİ OLMAZ HERALDE

yok mu 2 kelime bilgisi olannn::18::18::18::18::18::18::18:

Benim de fazla bilgm yok sadece okuduklarmdan yola cıkarak soyluyorm kasıklarnda haff batmalar oluyoms ve goguslernde gerilme oluyomus sanırm yani adet olcakmışşn gibi belirtiler ortaya cıkıyomuş ama yine de bilen birinden ogrenmek daha iyi yada sitede gebelikle ilgli bilgi veriyolar oralrdan da yardm alabilrsn hamileligin ilk belirtileri falan da ver sag ust koşede arama butonuna gebelik fanal yazarsan cıkabilir yada hamileligin ilk belrtileri yazın cıkabilr ordan daha cok bilgi alabilrsnz

Canım öyle bikaç gün sonra hamilelik belirti vermez ki. Rahme yerleşmesi bile en az 6 gün sürüyor. Adetinin gecikmesini bekle. Çok heyecanlı ve sabırsızsın anlıyorum seni ama kendinde belirti arama bence akışına bırak. Bebişin gelmiştir inşallah.

Canim hamilelik keske hemen oyle belirti verse :) hamilelik tek adet gecikmesinden belli olur ilk sıralarda... ovalusyon testine gelince 3. Gun cok onemli degil sperm zaten icerde 3 gun yasayabiliyor insallah en kisa zmanda bebesine kavusursun ama sen cok takmis durumdasin :))) olmaz boyle unut bunu boyl yaparsan gercekten zor ben tam ümidim olmadigi bir ayda ogrendim hamile olduğumu 6 haftalik hamileyim evde ova testi vardi ama uygulamadim ve hamile kaldigim ay calismadk bir iliski yada iki olmustir fitil kullandigim icin yasakti cunku nasil oldu bende anlamadm... olacagi varsa zaten bir şekilde oluyor

Haklisiniz tez canliyimdir.esim bile bekleyip de çocuğu olmayanlar var az sabret diyor.. ama napim elimde değil .bu ay ilk kez kullanmistim ovulayon testini. Cift cizgiyi kullandim biraktim testi. Basladim calismaya...insaAllah hayirlisiyla anne ve babasını çok bekletmezler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…