Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelik çok halsiz bırakıyor yataktan kalkamıyorum anne bulantılarım da başladı bu araKendi evimde huzurlu oturamıyorum ya ha telefon çaldı çalacak diye. Kayınvalidem arıcak çağıracak diye diken üstündeyim hep. Yanlış anlamayın beni çağırdığında bi iş için çağırmıyor gel yemek yiyeyelim gel çay içelim hiç bişey olmazsa gel oturalım diye çağırıyor. Ya tamam iyi hoş gidiyorum bende haftada iki gün falan ama hergün gitsem yok demez. Bayılır hatta. Ya ben ne kadar zevk alabilirim bundan tamam iyi hoş ama darlanıyorum bi zamndan sonra fenalık geliyo rahat edemiyorum. Bi gittin mi de çıkmak mümkün olmuyo burda kalına kadar gidiyo iş. Evlerimiz arabayla 5-10 dk. Ha bu arada kocasıda var başka çocuklarıda var. Tek eşim değil yani. Ki kaldı ki kayınpederimde öyle. O da hergün görüşmek istiyor.
Önceden çalışıyordum bahanem vardı şu an hamileyim öyle pek gitmiyorum işe bahanem kalmıyor yani. Iş eşimle kendi işim. O yüzden keyfime göre gidip geliyorum şu sıralar. Ama halim yok ki gideyim şimdi. Evde yatıyorum falan filan. Zorla bi kaç kez gittim düzenli olarak ama çok yoruldum. Sırf beni boş görmesinlerde çağırmasınlar diye. Sıkıldım artık telefon çaldığında o mu arıyor diye strese girmekten.
Hayır demekten utanıyorum sanırım. O yüzden bahaneler bulmam lazım. Kızlar işte bu konuda yardım etmelisiniz bana. Bana bahane lazım. Aradığında söylemem için. Mesela burda arkadaşlarım falan var. Ayrıca bu şehirde ünide okuyan kardeşimde var. Bunlarıda bahanelerin arasına serpiştirebilirsiniz mesela:)
Gerçekten çok çok fikre ihtiyacım var. Heyecanla bekliyor olucam öpüyorum sizi.
Ha bu arada eşimin akşamları toplantıları oluyor bazen bağlı olduğumuz meslek odasında. Eşime sen oraya giderken karını buraya getir falan diyorlar. Bunlarıda göz önüne alalım:)