Bana büyü mü yapıldı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hale1111

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
47
33
18
75
Merhabalar hanımlar
Kayınvalidemle aynı binada oturuyorum altlı üstlü her gelin kaynana gibi anlaşamıyoruz çoğu zaman geçen gün bahçeyi toparlarken bir şey farkettirm her ağaçta dalda bahçe çitinde merdivende bağlanmış ip veya kumaşlar var acaba büyü mü yapıldı bana diye düşünüyorum Kv abdestli namazlı bir kadın ama yine de içime şüphe düştü bu işlerden de hiç anlamam Rabbim esirgesin sizce büyü falan olabilir mi

Kızım o zamanlar 9 yaşındaydı, çocuk aklı işte bahçedeki erik ağacını süslemek istedi, kurdeleler, kumaş parçaları eline ne geçtiyse bağladı ağaca.

Üstünden çok geçmedi, belki en fazla 1 hafta sonra ağacın o halini görenler Dilek ağacı mı o diye sormaya başladı, şaka yapılıyor zannettim ama ciddiymişler meğerse, el mecbur söktüm süsleri çünkü insanlar neye inanmak isterse ona meyilleniyor, kimse elinde bez parçalarıyla gelip meyve vermekten başka işlevi olmayan ağacımıza başka manalar yüklesin istemedim.

Siz de gördüğünüze mana yüklemeyin.

Ayrıca kurallar gereği büyü vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…