Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi icin regli gununuzu bekleyin varsa cikar. 7 gun varsa regliye cikmaz kanda suanÖncelikle Bir önceki mesajıma bakar mısınız detaylı anlattım .
29 EYLÜL 2022
Yumurtlama üzerinden 7 gün geçti regl e 7 gün kaldı ve bugün sabahtan beri mide bulantım ve böyle ağzınıza acı su gibi gelme durumu olur ya onu yaşıyorum . sabah kepekli ekmekten tost yaptım yedim yani her sabah bu şekilde yapıyorum yağsız ,,,o midemi bulandıramaz . Aç miyim dye midem bulanıyor demiştim fakat açlıktan değil hala devam ediyor çünkü . Ayrıca karnımdaki sancılı ağrı ve bel ağrısı artmış durumda ne yapmalıyım kan testi verirsem çıkar mı yoksa gecikme mi beklemeliyim
Pekiii teşekkür ederiiim.Kan testi icin regli gununuzu bekleyin varsa cikar. 7 gun varsa regliye cikmaz kanda suan
Tamamdır teşekkür ederiiiim günler hemen geçse bari pfffffDaha çok erken. Gecikince test yapın. Yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik oluyor. Oda zaten adet tarihine denk geliyor
Bir şey ekleyeceğim şuan anlık , kahverengimsi böyle açık renkte bişeyler gelmiş ???Daha çok erken. Gecikince test yapın. Yumurtlamadan 14 gün sonra gebelik oluyor. Oda zaten adet tarihine denk geliyor
Hadi ya , ay bu da öyle bir şey ki sadece beklemek gerekiyor en zoruBende erkenden acele edip kan testi verdim 2 kere bat bugün ama adet olmadım henüz biraz bulantı var ve çalıştığım için kot giymek zorundayım kotlarım acayip şekilde belimi ve karnımı sıkıyor ağzımda değişik bir tat var ne yersem ne içersem gitmiyor baş dönmesi başladı bugün saniyelik ama kan testini vereli 3 4 gün oldu negatifti sonradan pozitife döner mi bilemiyorum 3 4 gün daha gelmesini bekleyeceğim.
Canım ordanda kesin bir sonuç çıkmıyor malesef. Belki regl olcksindir önden kahve akıntı geliyordur. Yada yerleşme kanamsidir ki onun için çok erken. Bnde böyle belirtilere çok kafa yordum. Ama adet tarihi geçince test yap canım.obur türlü insan stres oluyorBir şey ekleyeceğim şuan anlık , kahverengimsi böyle açık renkte bişeyler gelmiş ???
Evet malesef ki stresi bütün gün yaşıyorum ama aklımdan atmaya çalışıyorum teşekkür ederim sizlere kuşlarımmmCanım ordanda kesin bir sonuç çıkmıyor malesef. Belki regl olcksindir önden kahve akıntı geliyordur. Yada yerleşme kanamsidir ki onun için çok erken. Bnde böyle belirtilere çok kafa yordum. Ama adet tarihi geçince test yap canım.obur türlü insan stres oluyor